5 ساعت سیستم روشنه برای 300 مگابایت بکاپ ... لعنت به صبانت
اوج سرعت امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 ساعت سیستم روشنه برای 300 مگابایت بکاپ ... لعنت به صبانت
اوج سرعت امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من بالاخره دیشب 900 مگ دانلود کرد سرعتم بین 70 تا 80 بود درضمن اگر بخواین سرعتتون ثابت بمونه از v p n باید استفاده کنید اینو من دیشب متوجه شدم اگر که خاموش باشه سرعت بین 10 تا 15 اگر روشن باشه بین 70 تا 80![]()
دوستان دیشب شبانه قطع بود برا من (تهران) یک سوال از هم از دوستان داشتم مودم من 2730 دی لینک بعد وقتی که از طرف صبا مشکل پیش میاد چراع کرده ی زمین روی مودم خاموش میشه
من مودم رو شب روشن گزاشتم تا صبح وقتی بیدا مشم ببینم این چرا روشن شده را خیر که دیدم نه صبح هم روشن نشده و و مودم رو خاموش روشن کردم تا درست شد میخواستم ببینم اینجوری باید هر مودم رو خاموش روشن کنی تا درست بشه؟؟(تنظیمات مودم رو کانکت اوتوماتیک)
البته دیشب تا ساعت 2 خاموش روشن کردم مودم رو که بی فایده بود قطع بود از دسوتاینی که تجربه دارن لطف کنن بگن من چی کار کنم هی مودم رو خموش روشن کن تا ببینم کی وصل شده؟ (مشکلی برا مودم پیش نمی اد؟) ثبل از این که مشکلی برا صبا پیش بیاد اصلا نیاز به خاموش روشن کردن و این کارا نبود الا 3 شب اینجوری شد صبا ....
من زنگ زدم پشتیبانی گفتن پند شبی ادامه داره و باید تحمل کنید
منم چند روز دیه باید شارژ موجدد کنم 4 سال که مشتری صبا هستم ولی متاسفانه با این کارا شاید دیگه امیدی برای شارژ مجدد باقی نمونه
=========
دوستان تهران (مخصوصا مرکز مخابراتی نبوت ) دیشب کی وصل شد شبانه؟
=====
در رابه با اعتراض هم باید بگم زند بزنید پشتیبانی و بگید سرعت شبانه قعط و سرعتش خیلی پایین تا شمرهتون رو در بخش شکایات ثبت کنن
را میموند شب زنگ میزنید که هر بگه 10 نفر تو صب انتظار 20 نفر تو صف انتظار ( البفا همه ی دوستان همکاری کنن و زند بزنن 83852 و بعد دکمه ی 1 را فشار دهند تا به پشتیبانی وصل شون)
Last edited by starn; 26-07-2012 at 09:03.
دیشب خداروشکر گوش شیطون کر سرعت برگشت روی 70-80 گاهی هم به 100 میرسید از شبهای قبل خیلی بهتر شد
2شبی هست که داره سر ساعت 3 وصل میشه
به احتمال زیاد صبانت داره بر می گرده به ساعت قبلی و گذشته (3-7) و
داره روی سرعت هم کار می کنه که به حالت اولیه برش گردونه
چون خیلیها از این یکی کردن یوزرها و سرعت پایین شاکی شدن
این خبر خیلی خوبیه
Last edited by salar_linux; 26-07-2012 at 10:00.
سرعت روزانه هم داغونه یه صفحه بزور باز میشه انقدر دنبال شبانه رفتید روزانه رو هم تروکوندن کلا دکمه تطیلاتو زدن
والا واسه ما دیشب تا 3:30 قطع بود زنگ زدم گفتن مشکل داره.
دیشب هم شبانه قطع بود.
دوستانی که مشکل دارن خواهشا زنگ بزنن پشتیبانی شمارشون ثبت کنند و مشکل سرعت شبانه رو هم حتما بگن.
مشکل دیگشون اینه که سایتا با ------ فایر با سرعت بهتری باز میشه.
و هنوز سیستم هوشمند شبانشون مشکل داره.
چرا شبانه قطعه ...
من چند شبه زود می خوابم اما هروقت 2 بلندشدم دیدم قطع بوده ...
حالا نمی دونم همون موقع وصل می شده یا نه ...
فکر کنم تایم دوباره داره میشه از 3 به بعد...
ولی دیشب تو 2 ساعت 1.5 گیگ دان کردم البته با چند فایل همزمان ..سرعت هم 220 بود .
دیشب مال من اصلا وصل نمیشد (تهران)
با سرویس دادن مزخرفشون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)