میخواستم بدون هارد A15 رو چطوری به NTFS فرمت کنم؟؟
میخواستم بدون هارد A15 رو چطوری به NTFS فرمت کنم؟؟
سلام دوستان
من تا حالا هارد اکسترنال نداشتم زیاد وارد نیستم
من یه هادی میخوام که بشه رو فولدر/ پارتیشن های خاصیش پسورد گذاشت که هر کسی نتونه به اون قسمتها وارد بشه. آیا فقط WD my password این قابلیت رو داره؟
من با برنامه hd tune قسمت health برایcalibration retry count ارور داده(زرده) علت چیه؟ هاردو همین امروز از دیجی کالا گرفتم؟ مشکل جدیه؟
برنامه crystal disk info نوشته که مشکلی نداره! کدوم برنامه درست میگه؟!؟
Last edited by M2BMW; 19-03-2014 at 13:57.
اگر اطلاعاتي در آن موجود هست پس با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . اگر هم اطلاعاتي در در آن موجود نيست از طريق همان Disk management ويدوز ميتونيد فرمت كنيد .
هارد ديسكهاي اكسترنال WD my passport (و مدلهاي ديگر به استثناي WD elements) كه قابليت hardware encryption دارند ، ميتوانيد هارد را Lock كنيد (كل هارد قفل ميشود نه فقط يك پارتيشن خاص) . براي ساير هارد هارد ديسكهاي اكسترنال كه چنين قابليتي ندارند ميتوان از نرم افزارهاي مناسب استفاده كرد كه پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
سلام
من یه هارد 1 ترابایت برای آرشیو و اتصال به تلویزیون و پخش فیلم از روی هارد میخوام
ترجیحا سایزش کوچیک باشه
معمولا هم هارد رو همراه خودم جابجا میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام .
از برند Western Digital میتونید مدلهای WD my passport ultra و یا WD elements بخرید . از برند Seagate هم مدلهای Backup plus و یا expansion هم قابل انتخاب هست . توصیه میکنم یک کیف مناسب هم بخرید . نحوه نگهداری و مراقبت هم در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده است .
من با برنامه hd tune قسمت health برایcalibration retry count ارور داده(زرده) علت چیه؟ هاردو همین امروز از دیجی کالا گرفتم؟ مشکل جدیه؟
برنامه crystal disk info نوشته که مشکلی نداره! کدوم برنامه درست میگه؟!؟
ممنون
یعنی این برنامه true crypt رو خود هارد نصب میشه و به هر سیستمی با هر ویندوزی که داره وصل میشه و کار میکنه؟ یا رو ویندوز نصب میشه و فقط تو همون ویندوز کار میکنه؟
اگر فایل container ساخته باشید میتونید با استفاده از گزینه Traveler disk setup یک کپی پرتابل (بدون نیاز به نصب) از این برنامه در کنار همان فایل container بر روی هارد اکسترنال ایجاد کنید . ولی اگر کل پارتیشن را encrypt کنید بدیهی هست که فضایی برای True crypt پرتابل وجود نخواهد داشت ، در نتیجه باید دو پارتیشن بسازید . یک پارتیشن کم حجم برای کپی شدن این برنامه و پارتیشن اصلی که رمزگذاری شده هست .
محتوای مخفی: Traveler disk setup
اگر رمزگذاری برای شما خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم هارد اکسترنال WD my passport ultra و یا اگر به حجم زیادی نیاز دارید my book بخرید .
میشه خواهش کنم که سوال منو پاسخ بدید؟ حیاتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)