سلام خشته نباشید کسی هست که دستوارت مودم dx - 350 رو داشته باشه مثل مودم tp-link که وقتی بزنی show all اطلاعات مودم رو بهتون میگه حالا این دستور توی مودم وایمکس کار نمیده کسی میدونی چی باید بزنم ؟![]()
سلام خشته نباشید کسی هست که دستوارت مودم dx - 350 رو داشته باشه مثل مودم tp-link که وقتی بزنی show all اطلاعات مودم رو بهتون میگه حالا این دستور توی مودم وایمکس کار نمیده کسی میدونی چی باید بزنم ؟![]()
512
7گیگ
اينم هردفعه يه ژچي ميگه بار اول پينگ ميزنه 60 بعد 78 الانم 90
سرعتمم مثل قبل 65 ولي ميزنه 53
512 سه ماه 10 گيگ
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
![]()
این طبیعیه پینگ متغیر باشه.کلا پینگ تابع یه سری شرایطه.
سرعتتون هم درسته 65 واحدش کیلو بایته و 51 مگا بیت.
سلام دوستان من یک سوال داشتم اگر پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . من مودم خارجی دارم که به وسیله سیم که وصل میکنم به لب تاپ به اینترنت وصل میشم . اما الان یک لبتاپ دیگه خریدم یعنی دو تا کامپیوتر هست دیگه نمیخوام برای وصل شدن به نت مجبور باشم هر دفعه سیم رو برای اتصال به نت وصل کنم به کامپیوتر آیا راهی هست من همین مودم رو وایرلسی کنم یا کلا منظورم اینه که کل خونه مثل وای فای هر دستگاهی باشه بشه بدون اتصال به اون سیم کانکت بشم. ؟
بله دوست من . شما باید یک Access Point بخرید که در بازار با قیمت 40-50 هزار تومن به بالا موجوده. به این ترتیب اینترنت شما به صورت وای فای در خانه منتشر میشه
با تشکر از وحید عزیز یک سوال دیگه خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ کدوم رو بگیرم؟؟؟ آیا برای نصب اکسس پوینت باید تنظیماتی انجام بشه یا خیر.
dhcp رو باید غیرفعال کنی که از خود مودم وایمکس ip بگیره. مسلما تنظیمات مربوط به wifi رو هم باید انجام بدی.(اسم و رمز و...)
این که چیزی نیست 512 من به یک مگ هم میرسه دانلودم رو 110 تا 120
سلام
دوستان من یکی از دوستام توی یه شرکت مبین نت هست گفت مودم ایرانسل بگیر روی اینم جواب میده همچین کاری میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)