تاييد ميشود
ضمنا روز به روز با اقزايش مشتري كيفيت بدتر خواهد شد
بقيه دوستان هم كه الان مشكل ندارند به جمع ما مشكل داران اضافه خواهند شد![]()
تاييد ميشود
ضمنا روز به روز با اقزايش مشتري كيفيت بدتر خواهد شد
بقيه دوستان هم كه الان مشكل ندارند به جمع ما مشكل داران اضافه خواهند شد![]()
سرویس وایمکس بسته به جا و مکان سرویس دهیش متفاوت هست.
برای من در 1 ماه و نیمی که داشتم جز در اون زمان که کله اینترنت به مشکل خورده بود هیچ مشکلی نبوده.
خیلی از مشکلات از جایی هست که شما هستید و در اونجا ممکنه امکان سرویس بهتر برای شما نباشه.
من در زمانی که سرویس جدیدم فعال نشده بود خیلی راحت و با سرعت فوق العاده بالا تمام سایت های ایرانسل را باز می کردم.
اينكه وقتي ترافيكش تموم ميشه سايت ايرانسل رو به صورت آفلاين بياره كه بشه پول واريز كرد.
آقایون برای من قطع نیست عوضش سرویس 2 مگ من 80 بیشتر جواب نمیده...![]()
هر کی وایمکس داره بفروشه ADSL بخره به خدا
به نظر من تو روز های برفی مثل امروز آنتن دهیش بیشترهسرعت من از 130 تا 180 میره
برای منم خوبه فقط این کنترل حسابش درست بشه مقدار پولی که در حسابمان هست رو درست بزنه به جای این همه آیکون میومد میذاشت حساب شما داخلش میزد اینقدر پول دارین بعد میزد مقدار حجم شما مقدار مصرف و مقدار باقیمانده به مگابایت میزد حالا کی کیلوبایت کار داره و قسمتی هم میزاشت شما یه فاکتور ایجاد میکردی سریع پرداخت میکردی بعد میتونستی استفاده کنی نه 24 ساعت بعد.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
دوست عزیز adsl خیلی آشغال تره با این مخابارت افتضاح ضمن اینکه همه جای دنیا داره استفاده 3G میشه به خاطر در دسترس بودن و ارزان تر بودن و وایمکس و غیره قدیمی شده اینجا برای ما هنوز تکنولوژی هست در سایت وایمکس میتونین اخبارش رو ببینی. یعنی 4G یا همان lte بورس دنیا داره میشه ما هنوز 3G نداریم. چراب اید بریم وایمکس و adsl بگیریم اگر اپراتورهای درست داشتیم و دولت درست حسابی همین امکان 3G یا 4G میدادن شما یه سیم کارت میگرفتی همه جای کشورت به اینترنت وصل بودی با سرعت بالا لذت میبردی این همه دنگ و فنگم نداشت.
من نامحدود گرفتم از مخابرات میگن سرعت دانلودم رو 250 میاد جالبه
فقط هم واسه من اینطوریه
الان یکم شرینگ بالاست سرعت دانلود رو 170
فقط شرینگش خیلیه چند نفر دانلود کنن کارت تمومه من 50 درصد توصیه میکنم
256 کیلوبیته مال من
این هم بود نفهمیدم چیه
تو speedtest 2 تا بود
Last edited by raminramz; 31-01-2012 at 20:44.
تست همین الان که بارون شدید داره میزنه تهران
![]()
سلام
1-سرعت دانلود سرویس 128 و 256 وایمکس چنده؟
2-شبانه رایگان داره؟
3-قطعی داره؟
4-افت سرعت داره؟
تغییر سرعت نداره معمولا چون شرینگ نداره
512 سرعت دانلودم رو 70 بود
قعطی بعضی وقت ها داشت نه زیاد
هیچ وقت رایگان نیست
من که دیگه شارژش نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)