اساتيد محترم
اين سوال من بي جواب موند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتيد محترم
اين سوال من بي جواب موند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تجربه ای با این مارک بلندگو ندارم.
مبارکت باشه ؟؟؟
بلنگوهای عقب رو در rs33 چطور استفاده کردین؟؟؟
آیا پلیر دی وی دی هم داره و usb می خوره؟؟؟
در ضمن در خصوص 717 اطلاعاتی دارین؟؟؟
منظورم تجربه کار کردن و گوش کردن به آن هست
با تشکر
مرسی
فعلا رو باند ها گذاشتم تا براش پایه بگیرم .
داره usb2
دیدمش ولی به طور کل اگه قصد خرید داری سیستمی بگیر که امپش جدا باشه چون عمل کرده بهتری داره و راحت update میشه .
خواهش میکنم .
سلام نمیدونم سوالمو باید اینجا مطرح کنم یا نه در هر صورت من مشکل پروتکت نوشتن در دیسپلی و خاموش شدن در سینما خانگی سامسونگ دارم که فکر میکنم ایراد از قسمت آمپلی باشه کسی از دوستان میتونه بگه باید چکار کنم .
سلام به همگی...
من بین x vision 343 و 232 موندم،
میخوام بدونم کدومش برای ضبط برنامه روی هارد، نیازی به منبع تغذیه برای هارد(آداپتور) نداره؟
اگه فیلم و سریالُ روی یه usb flash چهار گیگ معمولی بریزم، مشکلی برای پخش نداره؟
بعدشم فایلهای ویدئویی با کیفیت 1080p رو راحت پخش میکنن؟
به سایت مادیران سر بزن و مشخصات دو دستگاه را ببین.
در مورد سوال آخرت، اینطور که من فهمیدم این دستگاه ها، ظاهرا هیچکدام از فرمت صدای DTS که فیلمهای 1080p واقعی ( نه از این 700 مگی ها که به اسم 1080 میگذارند!) یعنی فیلمهای MKV با حجم های 4 گیگ و 7 گیگ و ... پشتیبانی نمیکنند و این گونه فیلمها بدون صدا برایت پخش میشوند.
ممنون!!
این دوتا سوال شاید مسخره بنظر بیــاد
1. برای استفاده از پلیرش که لازم نیست usb منبع تغذیه جدا داشته باشه، مثلا اگه بخوام چنتا ویدئو یا آهنگی رو که رو یه usb flash دارم ببینم؟
2. فایلهای روی هارد اکسترنالُ میشه با پلیر پخش کرد؟
مشخصات هر دو مدل رو تو سایت مادیران دیدم:
232:ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
343:ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
تنها تفاوتشونم اینه که 343 کابل HDMI داخل پکیجش هست! [بعلاوه چنتا فرمت که 232 که ارزونتره، بیشتر ساپورت میکنه.]
اگر در ولوم بالا اين پيغام ميده؟ اين امكان هست اتصال كوتاه در سيم بلندگوها هست و يا مثبت و منفي پشت بلندگو اشتباه وصل كردي؟ اگر در ولوم پايين اين پيغام ميده حتما مشكلي هست و با نمايندگي مشورت كنيد
يه مارك چيني فوق العاده بي كيفيت كه وقتي در تهران وارد شد و هركي خريد سريعا فروخت و همگي رفت پاساژ استوك فروشي توپ خونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)