من مشکلی ندارم
شما کدوم مرکز هستید؟
پشتیبانی تهران تماس گرفتید؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من مشکلی ندارم
شما کدوم مرکز هستید؟
پشتیبانی تهران تماس گرفتید؟
آسیا تک کسی کندی سرعت شبانه نداره ؟؟
سرویس جدید گرفتم الان 2 شبه که سرعت مزخرفه !
سرعت شبانه جیب مردم تک (آسیا تک) از افتضاح هم افتضاح تره ....اصلا برای شبانه دنبال این شرکت نرید .....و امید افزایش هم نداشته باشید ...چونکه بنده قبلاسرویس نیم بها داشتم شبانه سرعتم روی 100 کیلو بود و هر شب حدود 1.9 گیگ دانلود داشتم .....اما حالا تغییر سرویس یه رایگان زدم شبانه به زور 620 مگ میگیرم ... اینا فکر همه جا رو کردند ...بی شرفا ....بگو آخه عوضی تو که پول شبانه رو میگیری چرا همون 90 کیلو رو نمی دی ..............
سلام کد پیگیری شکایات آسیاتک چطوری هست بینش خط فاصله داره؟ هرچی کد پیگیریمو میزنم میگه اشتباهه
برادر از مزخرف هم مزخرفتر هست
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
بله.خط فاصله داره ولی این کار بی فایدست.چون جوابگو نیستن و اصلا انگار نه انگار.خودتو خسته نکن.
کد که وارد کنی همون صفحه توضیحات که قبلا نوشتی میاد با مشخصاتت.جوابی ننوشته!!!!!!
من که سرعتم همچنان مزخرفه 512 پارس انلاین 1.8 یادش بخیر 4 گیگ داشتم بالای سه گیگ خیلی داشتم معمولیش همیشه 2.5 بود یادش بخیر
بله.نهایتا تا 50 کیلو میرسه.خود کارکنای شرکت هم قبول دارن که خیلی کم شده.من حتی 1kbهم داشتم!!!!![]()
دیشب به کیلو بایت هم نمیرسید دیگه فایده نداره
مثل اینکه باید دوباره برم رو ماهواره
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام به همه.میگم dg1 عزیز اگه میشه اینباکستو خالی کن میخوام برات پ خ بفرستم.ببخشید دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)