ایا این کتابهای فیزیک اندیشه سازان (البته بجز سال سومش که خودم دیدم) دیگه چاپ نمیشه ؟
ایا این کتابهای فیزیک اندیشه سازان (البته بجز سال سومش که خودم دیدم) دیگه چاپ نمیشه ؟
منظورت کتاب های پیششه ؟ اگه هم چاپ شه کمیابه ! من به سختی پیدا کردم . شایدم دلیلش اینه که شهرستانمایا این کتابهای فیزیک اندیشه سازان (البته بجز سال سومش که خودم دیدم) دیگه چاپ نمیشه ؟
سلام.
متاسفانه دیگه چاپ نمیشن اخرین چاپ های پیش دانشگاهیش فکر کنم 85 بوده من خودم چاپ 85 رو دارم. بالاتر از این چاپ هم جایی ندیدم.
سال سومش فقط چاپ میشه که چاپ 89 هم داره.
موفق باشید.
اندیشه سازان کلا دیگه چاپ نمیشه و امتیازش به مبتکران واگذار شده.نویسنده هاش هم بین انتشارات های مختلف پخش شده.کتاب های مبتکران هم که اولش یه شعر معروفی هست با خط نستعلیق نوشته شده هم مربوط به اندیشه سازان هست.
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
شهرستان خودتیتو کلان شهر داری زندگی می کنی.
دوستانی که کتاب قرابت دکتر سبطی رو دارن
این کتابه که شبیه ادبیات نیست مخصوصا برا کنکور شاید برا دانشگاهی چیزی باشه
اصلا ربطی به کنکور نداره
کسی اینو داره؟
موضوعش یه جوریه
مگه نباید بیت رو بده و چند تا هم معنیشو بده
پس این آموزش خواندن و.... چیه؟
این کتاب آرایه کلک خوبه یا رمزینه ؟من ریاضی هستم به دردم میخوره؟ کدومشو بگیرم؟
باتشکر
كاملا براي كنكور مناسبه و بهترين كتاب موجود براي قرابت معنايي هست
اگه يه بار كتاب رو به طور كامل بخوني و بعدش هم كتاب هاي درسي رو بررسي كني هيچ مشكلي از بابت قرابت معنايي پيدا نميكني
دوستان درسته که کتاب های قلمچی زیاد خوب نیستن ولی این اشتباهات متداولش توپه . من که خیلی خوشم اومد .من که خیلی چیزا یاد میگیرم ازش
سلام
چه طوریه کتابش به درد کنکور هم میخوره یا فقط برای آزمون های قلمچی خوبه؟؟!!
کلا کتاب خوبیه.مثلا یاد میگیری تو حل تست ها به کدوم نکات توجه کنی که تو دام آموزشی نیفتی
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
کلا کتاب خوبیه . مثلا یاد میگیری که تو حل تست ها به کدوم نکات دقت کنی که تو دام آموزشی نیفتی
مال هر درس جداست ؟کلا کتاب خوبیه.مثلا یاد میگیری تو حل تست ها به کدوم نکات توجه کنی که تو دام آموزشی نیفتی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)