تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 940 اولاول ... 157557607647653654655656657658659660661667707757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با اينكه خود من هم تا قبل PES 2009 فيفا خور بودم و حالا هم هستم ولي بازي نكست جنريشن معجزه هست خدمت اونهايي كه ميگن موتور گرافيكي فيفا قوي تر هست بايد عرض كنم 180 درجه قضيه فرق ميكنه موتور گرافيكي و پردازش فيفا فوق العاده پايين هست طوري كه وقتي توپ حركت ميكنه در هوا با سرعت و تصوير يه لحظه سريع كشيده ميشه تصوير توي اون لحظه كاملا بلور ميشه و اين بلور شدن براي رندر شدن هست اگه بلور نشه رندر نميشه اين نشون ميده كه چقدر موتور گرافيكي بازي افتضاح هست ولي توي PES موتور گرافيكي واقعا فوث العاده هست ابيته باگ هاي گرافيكي چيزي هست كه حتي توي COD4 هم ديده شده ولي اينكه قدرت رندر كردن بازي توي PES عالي هست واقعا انكار ناپذيره در كل من حالا دستم به گيم پلي PES عادت كرده. در مورد مود BAL جوابي ندم بهتره مود BAL به قدري جذاب هست كه اصلا نيازي نيست به خاطر حرف شما بخوام ازش تعريف كنم كساني كه BAL رو بازي كردند به مقايسه شما ته دلشون مي خندن Be a Pro فيفا يخ ترين قسمت فيفا هست در حالي كه BAL اعتياد آورترين مودي هست كه توي يه بازي كامپيوتري تا حالا بازي كردم. حالا با دوربين ايناشم اصلا كاري ندارم. در كل جناب 779 حدود 75 درصد گفته هاي شما صحيح بود ولي 25 درصدش كه به اونها اشاره كردم از نظر من قابل قبول نيست بهتره مود BAL رو بيشتر بازي كنيد وقتي معتاد شديد بهش اون موقع مي فهميد چرا لقب يخ دادم به Be a Pro

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض كمك؟؟

من ورژن 130 ساكر رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه كمكم كنيد متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

كمك
    من ورژن 1.3 ساكر رو دانلود كردم بعدش چه كا كنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كمك
    من ورژن 1.3 ساكر رو دانلود كردم بعدش چه كا كنم؟
    وقتي دانلود كردي اجرا ميكني تا نصب بشه اگه Erorr ميده بيخيال شو اشگكال از DVD بازيت هست نصبش رو دستكاري كردند و كليد ريجستريش موقع نصب درست وارد نميشه و باعث ميشه بازي به صورت اصل نصب نشه و اين باعث ميشه از اضافاتي مثل آپديت پچ هاي رسمي يا برنامه جانبي كيت سرور نتوني استفاده كني. اگه اينا برات مهم هست بهتره بري و يه نصب اورجينال و دست نخورده بخري كه معمولا اين روزا سخت پيدا ميشه ملت شديدا تيك دارن PES رو انگولك كنن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آبدیت 2.6 پچ gamingaccess هفته پیش اومد .نمیدونم اینجا کسی لینکشو گذاشت یا نه .در هر صورت این لینک دانلود آبدیت 2.5 --> 2.6 هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم فایل 3.9 مگ

علت اینکه حجمش کمه اینه که فقط قسمت نقل و انتقالات و یک مقداری دیتا بیس آبدیت شده.
    این آپدیت نقل و انتقالات هستش؟
    توی خودش که چیز خاصی ننوشته

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره يه آپديت اومده 2.6
    4مگابايته
    توي تايپيك لينكش هست سرچ كن پيدا ميكني
    فايل آپشن كه آخرين نقل و انتقالات رو انجام داده
    خیلی صفحه رفتم عقب ولی چیز خاصی پیدا نکردم،با سرچ هم همینطور
    توی خود سایتش قبلا دیده بودما ولی نمیدونم چرا الان پیداش نمیکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
    کسی نمیدونست؟اصلا کسی این توپ ها رو دانلود کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
    کسی نمی دونست؟اصلاکسی این توپ ها رو دانلود کرده؟ککککککککمک کنید لطفا.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از یک ف ی ل ت ر شکن دیگه استفاده کنی به احتمال زیاد درست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

سلام

چند روز پیش درایور جدید ati رو گرفتم و نصب کردم حالا وقتی مانیتورو میذارم رو 60هرتز تو بازی وسط صفحه یه خطی میاد وقتی هم میذارم رو 75هرتز بازی یه مقدار گیر پیدا میکنه

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •