تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 1135 اولاول ... 157557607647653654655656657658659660661667707757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصور نميكنم به چيز خاصي نياز داشته باشيد.
    تنها مشكل موجود، خراب بودن محل نصب اسپكشن و ----- اون ، و بريده شدن لوله هاي اتصال است كه اگر قصد ترميم همين نمونه رو داشته باشيد، بايد جوشكاري بشه و اگر نه، يك دست دوم سالم بخريد( كه فكر كنم دست دوم سالم بهتر باشه)
    تعداد زيادي بيوك و نوا ديدم كه كمپرسورهاي متفرقه سوار كردن،( بخصوص ساندن) و به خوبي هم خنك ميكرده، منتها مسئله روغن متناسب با گاز مورد نظر، چيزيه كه ديگه بايد كولر ساز بدونه و من شك دارم كه بدونن چنين تفاوتي بين روغنهاي موجود براي انواع گازها هم هست. و شايد اين قضيه روغن چندان هم مهم نباشه چون توي اينهمه نمونه هايي كه ديدم، مسلما روغن خاصي بجز همان چيزي كه هميشه استفاده ميشه، ريخته نشده، چه گاز قديم و چه جديد.
    حتي يك بار بيوك ايران ديدم كه كمپرسور ژاپني سوار كرده بود و كل سيستم كولر رو بصورت مجزا خريده ( بشكل يك كيف دستي نسبتا بزرگ) كه فن و اواپراتور و اسپكشن و مابقي قطعات هم در داخل اون سوار بود و در زير داشبرد، تقريبا متمايل به سمت شاگرد نصب كرده بود و باد بسيار خنك و خوبي هم داشت.، ظاهرا به اين مدلها كولر كيفي هم گفته ميشه كه زماني خيلي رايج بود.و لي بدي اونها جاگير بودن داخل اتاق بود.
    در مورد فيلرها تجربه اي ندارم و فقط با اسپري نقره اي فيلر فلزي جلو و چهار طرف رو رنگ زدم، و بخش عقب را هم نو گرفتم.
    فكر نميكنم به اين راحتي رنگ بگيره، البته مال عقب و چهار طرف ماشين كه حالت ارتجاعي و پلاستيكي داره، و ممكنه در گذر زمان بخاطر فشار و تغييرات شكلي اتفاقي ، رنگ و بتونه پوسته بشه و بريزه، ولي بخش جلو فلزي است و مثل بقيه بدنه ميشه تغيير رنگ داد.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از اون مدلهای کیفی هم دیدم و خیلی عالی هستم و یه نمونه دیدم که 4 تا پره قوی داشت و 4 تا دریچه و قطعا پاشش بادش هم باید خیلی بهتر باشه.
    قیمتش فقط بالا بود و حدود 300 تا 350 میشه الان.
    پس میفرمایید که همون کمپرسور کولر که نو دارم با اوابراتور و درایر فابریک و کندانسور 405 خوب میشه؟البته با گاز 12
    الان کندانسور 405 رو سوار کردم.
    Last edited by MJ1970; 05-07-2013 at 21:30.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ميدونين، جفت و جور كردن اين قطعات ماشينهاي مختلف در كنار هم، تا حدي ممكنه كار رو پيچيده بكنه، اما وقتي همه چيز سرهم شد تنها موردي كه خيلي بيشتر از بقيه اهميت داره، نوع گاز مورد استفاده است كه من هنوز نميدونم دقيقا چي بايد باشه؟
    اگر بخاطر قديمي بودن اواپراتور و احتمالا اسپكشن و متعلقات اون ، R12 بزنيم پس تكليف كمپرسور كه براي R134 ساخته شده چيه؟ و بلعكس..
    طبق چيزي كه توي سايتهاي متفرقه خارجي خواندم، كمپرسور بر مبناي گاز ساخته نميشه و قضيه بيشتر برميگرده به همون اسپكشن والو و دراير و ...كه نقش اصلي در تبديل گاز فشرده داغ به گاز بخار شده بسيار خنك دارن.
    روي اين حساب اگر اسپكشن و شير انبساط از يك سيستم با گاز R134 گرفته شده، پس بهتره از همون گاز استفاده كنيم، در واقع مبنا رو اين قطعات در نظر بگيريم تا كمپرسور.
    اين نظر من بود، اما كولر ساز چي بگه و تجربه اون چي باشه، نميدونم..كه قطعا اونها هم چيزي بيشتر از ما نميدونن و حتي اينجوري پيگير جريان نميشن.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من خیلی وقت پیش چندتا عکس از بازسازی نوا با رنگ آبی کاربنی گذاشته بودم خیلی وقت هست که نتونستم سر بزنم چون ماشینو برای کارهای برقی به یه نامردی سپردم تو کرج ماشینو گمو گور کرده بود درگیر شکایت بودیم تا تو یه پارکینگ بلاخره پیدا شد بچه های کرج در جریان هستن این نامرد کیه (محمد) عکساش رو بزودی از اول تا آخر میزارم .
    الان دنبال یه دست رینگ B5 برای نوا میگردم البته سایز 14 اگر ممکنه راهنمایی کنین از کجا گیر بیارم همه جا رو گشتم گیر نیاوردم

8. 3 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sahand1114's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام...
    یه سوال فوق مبتدی داشتم...
    روی کاپوت جلوی بعضی ماشینا یه چیزی هست...
    یکم گشتم چند جا نوشته بود blower...
    این blower چیه؟؟؟
    چیکار میکنه؟؟؟
    اینم یه نمونش روی بیوک ریویرا دم قایقی...

10. 4 کاربر از sahand1114 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامي جناب

dmk

اتفاقا چند وقت بود كه ياد نوا شما افتاده بودم و دوست داشتم بقيه بازسازي رو اينجا توضيح بديد، كه متاسفانه گويا دچار مشكل شديد و اميدوارم مشكل رخ داده هرچه زودتر حل بشه
    .
    آيا به ماشين خسارت خاصي وارد شده؟ چيزي از روي اون برداشته يا با نمونه خراب تعويض شده؟
    حتما در مورد وضعيت خلافي و موارد ديگه استعلام بكنين تا احيانا با ماشين شما كار خلافي انجام نداده باشن و فردا خدانكرده به گردن شما بيافته.
    اين موارد رو حتما چك كنيد و در يك صورت جلسه بنويسيد تا براي دريافت خسارت حتما در دسترس باشه.
    اگر دقت كرده باشيد اكثر ما كارهاي فني و تعميراتي رو خودمون انجام ميديم، و اگر نه بخشي از اون رو خود، و بخشي ديگر كه نياز به تجربه و وسائل و ابزار لازم باشه، به بيرون ميسپاريم، كه البته بازهم نفر مربوطه رو بايد خوب بشناسيم و از چند و چون كار و برنامه هاي اون مطلع باشيم و البته بازهم با تمام اين شرايط ماشين رو به حال خودش رها نكرده و هميشه مثل يه پدر و مادر دلسوز مراقب و همراهش هستيم!!

شما هم اگر تلاش كنين بخشي از كارهاي فني رو خوتون انجام بديد، هم در هزينه ها صرفه جويي كرديد و هم از اينجور دردسرها دوري كرده، و يك كار فني خاص رو هم ياد ميگيريد.
    اينجا همه تجربه هاي زيادي داريم و با اشتراك گذاشتن اون تجارب به همديگه كمك ميكنيم، شما هم حتما ميتونين از اين تجربه ها استفاده كرده و از تعميرات انجام شده به دست خودتون لذت ببريد.
    در مورد رينگ، اگر منظور شما اين مدل باشه كه روي كامارو در آواتار من هست، معمولا توي اوراقيها ميشه پيدا كرد، البته الان ديگه خيلي كم شده، اما حتما بازهم گير مياد، بخصوص اگر توي ميدان شوش و بعضي تعميرگاهها و اوراقيهاي اطراف تهران و كرج و ..بگرديد

blower
    به معناي دمنده و بادبزن است ، و اين قطعه داراي دو پروانه استوانه اي شكل بوده كه درون محفظه ميچرند و پروانه ها با هم درگير شده و با چرخش خودشون هوا را با فشار زياد و بصورت متراكم به داخل مانيفولد هوا كمپرس ميكنن تا با استفاده از اين هواي متراكم و البته سوخت تركيب شده با آن، قدرت موتور بالا برده بشه.
    نيروي چرخشي پروانه ها بوسيله تسمه از موتور گرفته ميشه كه به پولي متصل به سر پروانه ها منتقل ميشه، معمولا از اين روش براي استفاده در موتورهايي كه براي كوتاه مدت بايد قدرت بسيار زيادي توليد كنند استفاده ميشه، مثل خودروهاي مسابقه اي در nascar يا نمونه هايي كه در مسابقات كوارتر مايل ( 400 متر)استفاده ميشه.
    گاهي قدرت توليدي در اين حالت به بيش از 1000 اسب بخار هم ميرسه كه البته بايد موتور شرايط تحمل اين فشار و نيروي عظيم را داشته باشه.
    Last edited by camaro lt; 06-07-2013 at 13:40.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[QUOTE=camaro lt;7732556]دوست گرامي جنابdmk

اتفاقا چند وقت بود كه ياد نوا شما افتاده بودم و دوست داشتم بقيه بازسازي رو اينجا توضيح بديد، كه متاسفانه گويا دچار مشكل شديد و اميدوارم مشكل رخ داده هرچه زودتر حل بشه
    .
    آيا به ماشين خسارت خاصي وارد شده؟ چيزي از روي اون برداشته يا با نمونه خراب تعويض شده؟
    حتما در مورد وضعيت خلافي و موارد ديگه استعلام بكنين تا احيانا با ماشين شما كار خلافي انجام نداده باشن و فردا خدانكرده به گردن شما بيافته.
    اين موارد رو حتما چك كنيد و در يك صورت جلسه بنويسيد تا براي دريافت خسارت حتما در دسترس باشه.
    اگر دقت كرده باشيد اكثر ما كارهاي فني و تعميراتي رو خودمون انجام ميديم، و اگر نه بخشي از اون رو خود، و بخشي ديگر كه نياز به تجربه و وسائل و ابزار لازم باشه، به بيرون ميسپاريم، كه البته بازهم نفر مربوطه رو بايد خوب بشناسيم و از چند و چون كار و برنامه هاي اون مطلع باشيم و البته بازهم با تمام اين شرايط ماشين رو به حال خودش رها نكرده و هميشه مثل يه پدر و مادر دلسوز مراقب و همراهش هستيم!!

شما هم اگر تلاش كنين بخشي از كارهاي فني رو خوتون انجام بديد، هم در هزينه ها صرفه جويي كرديد و هم از اينجور دردسرها دوري كرده، و يك كار فني خاص رو هم ياد ميگيريد.
    اينجا همه تجربه هاي زيادي داريم و با اشتراك گذاشتن اون تجارب به همديگه كمك ميكنيم، شما هم حتما ميتونين از اين تجربه ها استفاده كرده و از تعميرات انجام شده به دست خودتون لذت ببريد.
    در مورد رينگ، اگر منظور شما اين مدل باشه كه روي كامارو در آواتار من هست، معمولا توي اوراقيها ميشه پيدا كرد، البته الان ديگه خيلي كم شده، اما حتما بازهم گير مياد، بخصوص اگر توي ميدان شوش و بعضي تعميرگاهها و اوراقيهاي اطراف تهران و كرج و ..بگرديد

دوست گلم از راهنمایی ممنونم
    مراحل شکایت رو انجام دادم ماشین آسیب چندانی ندیده چندتایی خط افتاده ولی کلی لوازم دزدیده مثل پشت آمپر- باطری نو 75 آمپر - چراغها و یه سری خورده ریز که همرو دوباره تهیه کردم سرتونو درد نیارم
    درست میگی باید خودم هم فنی باشم چون همه جوره بهتره حتما از مراحل بازسازی عکس میزارم به روی چشم
    در مورد رینگ هم دقیقا همین مدل رو دنبالش میگردم شوش و کرج رو هم رفتم پیدا نکردم یا اگر باشه قیمتای پرت از 12000000 به بالا میگن که البته از نظر سلامت در این حد 1200000نیست نهایت 300000 ارزش داشته باشه
    در هر صورت اگر جایی سراغ داشتین راهنمایی کنین

با سپاس

اینم 3 از عکسای آخرین مراحل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 7 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر از شما.
    قيمتهاي جديد واقعا زياد شده، اما براي اين نمونه رينگ ديگه 1.200 خيلي بي معنيه.
    من هم ميخواستم از اين مدل بگيرم كلي ماجرا داشتم..
    يادم هست رينگهاي كامارو ايرادات زيادي داشت و ناچار به تعويض اونها بودم، و از اونجا كه علاقه زيادي به اين فرم رينگ داشتم( كه زير ريويرا خيلي جذابه!) در به در دنبال چهارتا از اونها بودم تا بالاخره پيدا كردم.
    حدود سال 81 بود كه تعدادي از اين نمونه رو پيش يه اوراقي پيدا كردم، از دبي آورده بود و توي اهواز مثل اونها تميز گير نميآمد.
    خودش هر 4 تا رو قيمت داده بود 80 تومان، و پسرش كه خيلي نبريده و طماع بود 120 قيمت داده بود.
    با يكي از اوراق فروشها يه رفاقتي داشتم، رفتم پيشش و گفتم جريان اينه، من اون رينگها رو ميخوام اما نه با اين قيمتها، اونم گفت تو برو پيشش و بگو رينگها رو ميخوام، خودم بهش تلفن ميزنم كه بهت 50 تومن بده!!
    گفتم مگه ميتوني اينقدر كم بكني؟! گفت بله كه ميتونم!! مگه دست خودشه الكي به رفيقم هرچي بخواد بندازه؟؟!! اگه بخواد گرون بده ، دفعه بعد كه كارش به من افتاد پوستش رو قلفتي ميكنم..!!!
    خلاصه رفتم پيش طرف و گفتم رينگها رو ميخوام!!
    ديدم بدجوري قيافش بهم ريخته!!
    با حال زاري گفت: رفتي پيش همكارم و نميدونم بهش چي گفتي كه مجبورم بهت 50 تومن بفروشم!! اگه هم اين قيمت ندم بيچارم ميكنه!!
    پسرش كه ديگه داشت از حرص خفه ميشد....!!!!!!!
    خلاصه 4تا از تميزترين رينگها رو انتخاب كردم و آوردم خونه، تميز كردم و دادم بيرون تابگيري كردن، بعد با اسپري دوبار بخشهاي مشكي رو رنگ زدم و بقه جاها رو با دستمال پنبه اي و پوليش بسيار نرم تميز كردم جوري كه مثل آينه درخشان شد..
    اونها رو گذاشتم توي اتاق چون دلم نميامد توي حياط بمونه و ميترسيدم دزد ببره!!
    باور كنين از خوشحالي تا صبح خوابم نميبرد و هر 20 دقيقه چراغ رو روشن ميكردم و محو تماشاي اونها ميشدم...
    مهره هاي اسپورتي استيل پيكان جوانان هم بخوبي با اونها جور در ميامد، همينطور 4 تا كپ استيل با آرم ستاره كرايسلر وسط اونها چسباندم.
    روز بعد كه زير ماشين رفتن و يه دوري باهاش زدم، كسي نبود كه برنگرده و چشمي نبود كه خيره نشه...
    رينگهاي فعلي نوا شما هم خيلي زيباست و كم و كسري نداره. فكر كنم از اين مدل زير كامارو يا پونتياك دهه 80 سوار ميشه.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تشكر از شما.
    قيمتهاي جديد واقعا زياد شده، اما براي اين نمونه رينگ ديگه 1.200 خيلي بي معنيه.
    من هم ميخواستم از اين مدل بگيرم كلي ماجرا داشتم..
    يادم هست رينگهاي كامارو ايرادات زيادي داشت و ناچار به تعويض اونها بودم، و از اونجا كه علاقه زيادي به اين فرم رينگ داشتم( كه زير ريويرا خيلي جذابه!) در به در دنبال چهارتا از اونها بودم تا بالاخره پيدا كردم.
    حدود سال 81 بود كه تعدادي از اين نمونه رو پيش يه اوراقي پيدا كردم، از دبي آورده بود و توي اهواز مثل اونها تميز گير نميآمد.
    خودش هر 4 تا رو قيمت داده بود 80 تومان، و پسرش كه خيلي نبريده و طماع بود 120 قيمت داده بود.
    با يكي از اوراق فروشها يه رفاقتي داشتم، رفتم پيشش و گفتم جريان اينه، من اون رينگها رو ميخوام اما نه با اين قيمتها، اونم گفت تو برو پيشش و بگو رينگها رو ميخوام، خودم بهش تلفن ميزنم كه بهت 50 تومن بده!!
    گفتم مگه ميتوني اينقدر كم بكني؟! گفت بله كه ميتونم!! مگه دست خودشه الكي به رفيقم هرچي بخواد بندازه؟؟!! اگه بخواد گرون بده ، دفعه بعد كه كارش به من افتاد پوستش رو قلفتي ميكنم..!!!
    خلاصه رفتم پيش طرف و گفتم رينگها رو ميخوام!!
    ديدم بدجوري قيافش بهم ريخته!!
    با حال زاري گفت: رفتي پيش همكارم و نميدونم بهش چي گفتي كه مجبورم بهت 50 تومن بفروشم!! اگه هم اين قيمت ندم بيچارم ميكنه!!
    پسرش كه ديگه داشت از حرص خفه ميشد....!!!!!!!
    خلاصه 4تا از تميزترين رينگها رو انتخاب كردم و آوردم خونه، تميز كردم و دادم بيرون تابگيري كردن، بعد با اسپري دوبار بخشهاي مشكي رو رنگ زدم و بقه جاها رو با دستمال پنبه اي و پوليش بسيار نرم تميز كردم جوري كه مثل آينه درخشان شد..
    اونها رو گذاشتم توي اتاق چون دلم نميامد توي حياط بمونه و ميترسيدم دزد ببره!!
    باور كنين از خوشحالي تا صبح خوابم نميبرد و هر 20 دقيقه چراغ رو روشن ميكردم و محو تماشاي اونها ميشدم...
    مهره هاي اسپورتي استيل پيكان جوانان هم بخوبي با اونها جور در ميامد، همينطور 4 تا كپ استيل با آرم ستاره كرايسلر وسط اونها چسباندم.
    روز بعد كه زير ماشين رفتن و يه دوري باهاش زدم، كسي نبود كه برنگرده و چشمي نبود كه خيره نشه...
    رينگهاي فعلي نوا شما هم خيلي زيباست و كم و كسري نداره. فكر كنم از اين مدل زير كامارو يا پونتياك دهه 80 سوار ميشه.
    سپاس

وای اینارو گفتی شما دل مارو آب کردی میدونم چه حالی داره،
    رینگایی که الان روش هست رو دوست دارم ولی یکی از رینگها مشکل داره تعمیر شده ولی باز ترکش باز شده دارم پسش میدم . 400000 برام تموم شده بود ولی به خاطر اینکه فروشنده بهم دروغ گفته بود که تعمیری نیست بهش پول ندادم 5 شنبه بهش تحویل میدم الانم اون رینگ خرابرو دادم به خودش موندم چه کنم بدون رینگ

18. 5 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همگی

یه اتفاق بد برای نوای ما تو اتوبان تهران - کرج رخ داد سرعت روی 115 بود تو لاین وسط بودیم که چرخ طرف راننده به کلی از جا دراومد و بعد از کنترل نصفه و نیمه طرف شاگرد به گارد ریل های کنار جاده خورد و خسارت کمی دید مثل اینکه زمانی که پارک کرده بودیم یه نامرد مریض پیچای چرخ رو شل کرده ما هم اصلا متوجه نشدیم تا لحضه ای که فرمون شروع کرد تکون خوردن و صدا دادن که دیگه دیر شده بود تا اومدیم سرعت رو پایین بیاریم کار از کار گذشت چرخ رو 2 کیلومتر جلوتر پیدا کردیم خلاصه که دوباره باید بریم صافکاری نقاشی سرتونو درد نیارم راستی میخواستم بدونم فیلر های سپر نوا 3 تیکه عقب و 2 تیکه جلو رو میشه فابریک نو پیدا کرد همینطور کمربند سورمه ای یا آبی

سپاس

20. 6 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •