سلام دوستان عید همه پیشاپیش مبارک.
میشه راهنمائی کنید با یک و چهارصد چه مدلی از dell رو بخرم؟ کارم بیشتر برنامه نویسی و ویرایش وب و کپچر کردنه . در ضمن زیبایی لب تاپ هم برام مهمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عید همه پیشاپیش مبارک.
میشه راهنمائی کنید با یک و چهارصد چه مدلی از dell رو بخرم؟ کارم بیشتر برنامه نویسی و ویرایش وب و کپچر کردنه . در ضمن زیبایی لب تاپ هم برام مهمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما میتونی Studio 1537 رو با این مشخصات و قیمت 1 میلیون و 300 هزار تومن بخری که برای کاربرد شما مناسب هست :
Core2Duo 2.53 6MB 1066
4GB RAM
320GB HDD
ATI 3450
HDMI & 6 Cell
Poland
یک لپ تاپ سونی بین 1000000-1100000 اگه میشه معرفی کنین!(گرافیگش برام مهم نیست!)
Sony CS 190 NAB
Sony FW 130 or FW 140
Sony NR 498
Sony NS 190
سلام. من 1300 تا 1400 پول دارم . بهترین لپتاپی که میشه با این قیمت خرید بگید چی هست؟ از hp بیشتر خوشم میاد.
خودم که قبلا میخواستم لپتاپ بگیرم میخواست dv5 1135 بگیرم که مشکل برام پیش اومد نتونستم بگیرم! حالا که چند ماهی گذشته به نظر شما چی بگیرم؟
سلام دوستان
سری xps فقط مخصوص بازی یه؟؟ آخه از چه لحاظ ؟
نه فقط مخصوص بازی نیست !! برای کاربرد های گرافیکی و طراحی هم میتونه استفاده بشه ...
یعنی چی از چه لحاظ ؟؟؟
حتما میدونید که برای بازی سیستم ها باید قوی باشن و هر سیستمی جواب گو نیست .پس بازی بالاترین حد فشار رو وارد میکنه(کلی میگم) و بخاطر همی یه لوگو دل داره که یعنی تائید شده برای بازی
به نظرمن 1530 پول بیخود خیلی گرونه با همون پول 1510 میتونی بگیری یا صبر کنی سرس جدیدش بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یک لپ تاپ برای برنامه نویسی و یکم کارای گرافیکی معرفی کنید
حداقل 128 مگ حافظه گرافیکی مجزا داشته باشه - ظاهر برام مهم نیست
خرکار باشه و بتواند روزی 10 الی 15 ساعت روشن باشد و چند سالی بدون مشکل برام کار کنه
بودجه : تا 800 تومن
**متشکرم**
سلام
DELL VOSTRO 1510
براي بازي ،براي كار ،براي همه
CPU :2.4GHZ CORE 2 DUE 3MB
RAM : 2GB (قابل ارتقاءتا 4 گيگ)
HARD : 160GB (قابل ارتقاء)
VGA :GeFORCE 8400 256MB UP 1.5 GB
LCD :15.4 WXGA
WEBCAM+BLUETOOTH V2+LAN+WIFI+MODEM
+گارانتي يكساله" تكسا "
860،000 تومان
آدم هم روزی 14-15 گار کنه میترکه چه برسه به لپتاپ هر 2 ساعت باید یه استراحت بهش بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)