برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
جان ؟ مگه آسياتك هم مثل شاتل بساط محدود كردن شبانه راه انداخته ؟! خدا به خير كنه ، من كه دو سه هفتست شبانه دان نداشتم جريان چيه ؟ آسياتك هم محدود ميكنه ؟
اگه میخواستن درست کنن این قطعی های پشت سر هم رو درست میکردنو اینکه من افت سرعت داشتم بعد 2 هفته درست اینم همینطوری
![]()
منم کرج هستم
من الان 2 مگ سرعت دارم ولی تو یک ماه با این محدودیت 10 گیگم دانلود نمیتونم بکنم
ولی قبلا با شاتل 128 ماهی 35 گیگ دانلود داشتم
پس شاتل هم محدود کرده.منم تازه از صبا اومدم آسیاتک.صبانت هم افتضاح محدود کرده بود که مجبور شدم بیام اسیا حالا راضی ترم.حداقل شبی 1200مگ دانلود میکم(شاید از یکشنبه به بعد بیشتر هم بشه
)
فکر کنم دلیل این همه محدودیت انتخابات باشه.نظرتون چیه؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
خوشبختانه من که تو این 2هفته قطعی نداشتم.شما تا حالا با مرکز مخابراتی رجایی صحبت کردین؟شاید اشکال از اونجا باشه.
آقا سرعت افتضاح هست تو كرج ... جريان چيه ؟
سرعت حدود 40 تا 50 هست اونم با 4 تا لينك در حال دانلود ... ديگه بيش تر نميشه قديم زير 120 نميومد ...
با پشتیبانی تماس گرفتم میگه:من که عمرا دیگه این ISP بمونم 10 روز دیگه تموم میشه خدارو شکربا سلام رویس های شبانه رایگان می باشد و با سرعت واقعی سرویس نمی توانید استفاده کنید
میزان دانلود شب گذشته سرویس کیمیا 2 مگ تهران امامت 865 مگابایت
سرعت هم اکنون (11صبح شنبه)
![]()
مساله ای که هست دوستانی که 2 مگابیت داشتند و شبی نزدیک به 5 تا 6 گیگ دان می کردن سخته تحمل این قضیه که دیگه نمی شه ! و از طرفی مدام با خودشون کلنجار می رن که شاید درست شه ! شاید فلان شه ! و از طرفی دوستانی که سرویس 2 مگ می بندن در اقلیت هستن ! اکثرا می گن نهایتا 512 کفایت می کنه ! پس زورشون به راحتی به این گروه که بنده ام یکی از این افراد هستم می رسد !!!!!
درست شد که شد ! دوره ام نزدیک به 20 روز مونده !
اگر دیدم مشکل داره 99 درصد شرکت رو عوض می کنم .
اینا خیلی خوشحالن ! کلی یوزر جدید بدون هیچ هزینه ی تبلیغی گیرشون اومده از بچه های لایـــــزر و به قولی ره 100 ساله رو 1 شبه رفتن.
حالا ما هم دیگه شارژ نمی کنیم ! اگر دوستان هماهنگ باشن سریع از این موضع پایین می آن !
از ماست که بر ماست !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)