من تا ساعت 2 مشکلی نداشتم بعدشم که دیگه خاموش کردم گرفتم خوابیدم آخه 18 کیلو ارزش نداره PC روشن بمونه.
ولی الان سرعت خوبه:
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تا ساعت 2 مشکلی نداشتم بعدشم که دیگه خاموش کردم گرفتم خوابیدم آخه 18 کیلو ارزش نداره PC روشن بمونه.
ولی الان سرعت خوبه:
Last edited by excessive; 13-09-2010 at 10:06.
سلام در واقع شما سرعت تشویقی ندارین چون سرویستون 512 باید شرکت 64 کیلو رو بده شما تو ساعات روز هم سرعتتون همین قدره ؟فکر کنم اگه شما 128 می گرفتی بهتر بود چون ظاهرا شاتل به 128 ها هم اندازه شما سرعت تشویقی می ده![]()
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟
بله شب و روز نداره...همیشه همینه...منم میخوام برای ماهه بعد برم 128 رو بگیرم.سلام در واقع شما سرعت تشویقی ندارین چون سرویستون 512 باید شرکت 64 کیلو رو بده شما تو ساعات روز هم سرعتتون همین قدره ؟فکر کنم اگه شما 128 می گرفتی بهتر بود چون ظاهرا شاتل به 128 ها هم اندازه شما سرعت تشویقی می ده![]()
نه اما میتونی واسه خودت حجم اضافه بخری
فقط یه سوال کسی قیمت 2گیگ حجم اضافه رو نمیدونه
و این اصلا با عقل جور در نمیاد نا محدود 15 تومن این ینی 100 در 100 سرعت رو روی 16 میبندن
که اگر کل 24 ساعت رو دانلو کنی از 1.3 گیگ بیشتر نمیشه![]()
خوب وقتی تو تعرفه هاشون نیست حتما نداره دیگه می تونی گیگ اضافه بخری البته اگه حجم کارت بالاست 256 با 20 گیگ ماهانه هم خوبه ولی من خودم حتما 128 نامحدود می گیرم 15500![]()
دو گیگ میشه 5150 تومان.
آخه قبلا که پارس وی بودم همه سرویساش تو لیست نبود.گفتم اینم شاید اونطوری باشه.آخه 20 تا هم برام زیاده از یه طرفم که 256 و 128 تو سرعت فرقی باهم ندارن پول الکی دادنه.
درود
دوست من فکر میکنم این سرعت برای کسایی که دانلود ندارن فوق العاده هست منظورم کسای که همش وب گردی چک کردن میل و ف ی س book از این کارا که تو رشت تعداد اینطور مشترکا کم نیست مثل داداش خود من که همش میره ویکیپدیا.نه برای ما ها که دنبال دانلودیم البته در مجموع هنوزم این سرعت اصلا جالب نیست
بدرود
آخه وقتی سرعت دانلود پایین باشه سرعت باز کردن page هم به همون نسبت پایینه دیگه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)