نخیر!!! روبن کجا تقصیر داشت؟ اون داور ... مقصر بود! دوتا پنالتی رو نگرفت!!!
همین بازی نیمه دوم رو جلو بارسا کنیم، میبریم خداییش! البته اگه این داور اونجا هم باشه، اینبار به نفع ما سوت بزنه![]()
نخیر!!! روبن کجا تقصیر داشت؟ اون داور ... مقصر بود! دوتا پنالتی رو نگرفت!!!
همین بازی نیمه دوم رو جلو بارسا کنیم، میبریم خداییش! البته اگه این داور اونجا هم باشه، اینبار به نفع ما سوت بزنه![]()
درسته داور که گند زد ولی روبن اصلا حرفه ای کار نکرد . اگه اخراج نشده بود شک نداشتم که میبردیم.
چرا اینکارو کرد. روبن رو جلوی بارسا نداریم. واااااای
من که دیگه دارم نا امید میشم از رئال فکر نکنم تو جام باشگاه ها به جایی برسه![]()
خیلی ممنون از سه ویا که مارو تو زمینمون مفتضح کرد ! :دي
لعنت بر این داور 2 تا پنالتی نگرفت این قدر هم بی جنبه بود که به خاطر اعتراض بازیکن اخراج میکنه
اگه روبن رو داشتیم حتما می بردیم
حالا اینو ول کن ! بازیکن نداریم هیچ روبن رو هم جلوی بارسا نداریم !!!!! یعنی خدا کنه به طور آبرو مندانه مفتضح بشیم ! :دي
روز به روز هم داره وضعیت بدتر میشه. تا کی میخواد این وضع ادامه داشته باشه؟؟؟
![]()
من از عکس تو امضای کسرا میترسم که نکنه هفته اینده برعکس بشه
به نظر من بجای شوستر کالدرون استعفا بده بهتره
تبریک می گم به خاطر باخت نزدیک ! خوب شد بیشتر گل نخوردیم !!!
در پي شكست برابر سويا
شوستر: منتظر واكنش مدير باشگاه هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد در پي شكست تيمش در برنابئو اعلام كرد كه آماده استعفا از سمت خود است
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد در ادامه روند حركت نزولي خود اين بار برابر سويا در برنابئو تن به شكست داد تا سرمربي آلماني اين تيم بيش از پيش خود را در آستانه اخراج ببيند.
برند شوستر در اين مورد گفت: منتظر واكنش مديرعامل باشگاه هستم تنها او است كه مي تواند مرا براي استعفا ترغيب كند .من هرگز تحت تاثير روزنامه ها قرار نمي گيرم و سخنان بد خواهانم برايم مهم نيست.
Last edited by Majid393; 08-12-2008 at 17:31.
سلام به همه...
ببخشید دیشب نتونستم بیام...کامپیوترم خرابه...
در هر حال به یک نکته اول اشاره کنم و اونم اینکه من میخوام زنگ بزنم صدا و سیما و بگم دیگه بازی های رئال رو پخش نکنن!بجون خودم هر وقت بازی رو پخش کردن ما باختیم!!
و در راستای همین موضوع بازی با بارسا هم پخش میشه...
پس در نتیجه پیشنهاد من اینه که یا صدا و سیما رو راضی کنیم که بازی رو پخش نکنن یا تا 2-3 هفته اینجا رو تعطیل کنیم!
چون بد میبازیم جلو بارسا...
دلیل این حرفمم اونا نیستن بلکه خودمونیم!
حالا کاری با تاکتیک و مربی و اینا ندارم بلکه مسئله نبود بازیکناست...خیلی مشکل داریم...
در کل تبریک میگم!: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)