سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرم
سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرم
Last edited by linuxx2011; 04-02-2015 at 21:23.
ماه پیش کاربر دیگه گرفتن گفتن سرعت شبانه 2 مگ روی 250 هست
شما چند وقت پیش گرفته بودی؟پارسال که ارزون بود ؟ ماشا... چقدر تغییر سرویس میدی 1 مگ 256 و...
512 که 120 سرعت شبانه هست 1 مگ که همه میگن از 190 بیشتر نمیشه پس اگر 2 برابر هم حساب کنی بعید میدونم از 400 بیشتر بشه
بهترین کار زنگ بزنید فن آوا ساعت و روز هم یاداشت کنید بگید من سرویس 2 مگ میخوام شبانه سرعت چند هست اگر خطتون وصل شد و اون سرعت رو نداشتین پول رو بهتون برمیگردونن
سلام
من دو مگ محدود دارم. سرعت شبانه من 250 هست. بالاتر نیست.
آره فکر کنم همین حرف هارو به شما زدم گفتم نامحدود بگیرید شما گفتین براساس نیازهام و استفاده نامحدود نمیخوام کلا شبانه فن آوا سرعت ثابت ثابت هست شاید 1 کیلو بالا پایین بشه 512 همیشه 120 1 مگ همیشه 190 هست پس این دوستمون که میگن سرعت بین 300 تا 500 هست مال پارسال قبل گرونی ها هست اگر نه 2 مگ هم 100% سرعت ثابت هست تقریبی نیست و نوسان هم نداره که بین 300 تا 500 باشه
کسی 1 مگ نامحدود با حداقل 43 گیگ دانلود داره؟ سرعت دانلودش چنده؟
2 سال کاربر فن آوام ولی چند ماهی تغییر شرکت دادم
برای سرویس 2 مگ میشــه
اون دوستمون هم 2 مگ گرفت چون خط شون کشش نداره حتما
وگرنه غیر ممکن هست![]()
یه عکس از استاتوس مودمتون بذارید
شما فکر کنم همونی هستید که خط تون تا 2 3 مگ کشش داشت![]()
سرعت دانلودش 120 هست
و محدودیت به اسم حجم نداره اصلا![]()
احتمالا قبلا اینجور بوده یا مرکز مخابراتی شما خیلی خلوت بوده
همونطور که دوستان گفتن 1 مگ محدود فن آوا سرعت شبانش فیکس 190 کیلوبایت 1 کیلوبایت هم اضافه نمیشه چون از اکانتینگ محدود شده
دو مگ رو دقیق نمی دونم احتمالا همون 250 کیلو بایت و 512 هم از 120 کیلو بیشتر نمیشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)