تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 657 از 1219 اولاول ... 1575576076476536546556566576586596606616677077571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

كسي تابحال از دبي ps3 نخريده ؟؟؟؟؟؟؟
    اگه كسي اطلاعاتي از محل خريد بازي و كنسول پلي استيشن 3 در دبي داره لطفا بگه .
    با تشكر
    دوبی مال طبقه 3 نماینده سونی- بازی از میدون جمال بخزی { تو پاساژ المنان سنتر } بخری ارزون تره-ابن بطوطه { بازی قدیمیو ارزون کردن

2. 6 کاربر از man war بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

اینم خبر جدید که امروز برام از PSN ایمیل شد.

Bluetooth Headset – Urban Camouflage

Product Details:
    The Bluetooth Headset comes in a new exciting Urban Camouflage color. It provides the best quality PS3 voice chat and offers features that enhance the gaming experience. Noise cancellation and a dual microphone design help to filter ambient noise making it a perfect headset for mobile phones.
    New Urban Camouflage edition Bluetooth Headset for PlayStation®3
    Official headset for the PlayStation®3 system
    Provides the best quality PS3 voice chat
    Includes advanced features for gaming
    Noise cancellation
    Perfect headset for mobile phones
    Proprietary High-Quality (HQ) mode delivers clear voice input to the PS3 system.
    Exclusive in-game headset status indicator
    Headset functions as a desktop microphone when plugged into the charging cradle
    Up to 6 hours of talk time

فعلا فقط میشه از Game Stop پیش خریدش کرد.

4. 3 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام یه یک کمک فوری نیازمندم. من فردا میخام یک ps3 slim 320 بخرم به قیمت 450 از شهر خودمون. آیا صلاح میدونید که کپی خورش کنم؟ منظورم اینه که آیا با کپی خور کردن امکان داره الان با یعدها به مشکل بخورم؟ استفاده من به غیر از گیم تماشای dvd و همچنین سرف در اینترنت خواهد بود که حتما میخام باشه ولی بازی در شبکه واسم مهم نیست. با توجه به اینها که گفتم لطفا کمک کنید.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با سلام یه یک کمک فوری نیازمندم. من فردا میخام یک ps3 slim 320 بخرم به قیمت 450 از شهر خودمون. آیا صلاح میدونید که کپی خورش کنم؟ منظورم اینه که آیا با کپی خور کردن امکان داره الان با یعدها به مشکل بخورم؟ استفاده من به غیر از گیم تماشای dvd و همچنین سرف در اینترنت خواهد بود که حتما میخام باشه ولی بازی در شبکه واسم مهم نیست. با توجه به اینها که گفتم لطفا کمک کنید.
    قیمتش خوبه ، اینجا 350 یورو هستش ،.
    نه با کپی خور کردن به مشکلی نمیخورید ولی مادامی که CFW نصب دارید از PSN بن میشید .

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بهتره نرم افزاری کپی خور کنم یا با دانگل ؟
    قیمتش خوبه ، اینجا 350 یورو هستش ،.
    نه با کپی خور کردن به مشکلی نمیخورید ولی مادامی که CFW نصب دارید از PSN بن میشید .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بهتره نرم افزاری کپی خور کنم یا با دانگل ؟
    نرم افزاری

10. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

میلاد جون به نظر من دانگل بهتره چون انگار میشه تو PSN هم بازی کرد،البته من اطلاع ندارم چون استفاده نمیکنم،دوستان میگفتن.........

12. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ، يه سري سوال داشتم ...

- ميخام بعد از مدت ها يه بازي بگيرم موندم Fifa 11 , KZ 3 يا بازي MotorStorm: Apocalypse كه نميدونم كي مياد ... + يه Driving Force GT كه اينو خيلي دوس دارم و شكي هم ندارم روش

- من تو Burnout Paradise همه Trophy-هارو گرفتم فقط مونده Take a mugshot or ... ، كه واسه اين Webcam ميخاد ، من يه دونه داشتم وصل كردم به PS3 ميشناخت ، تو بازي هم Camera رو On كردم ولي قاعدتا وقتي كه كسي منو Taken Down ميكرد بايد عكس ميگرفت و ميفرستاد واسه طرف ... ، ولي اين كارو نميكرد دوربينه حالا موندم مشكل از دورينه يا از جاي ديگس...
    اگه كسي ايده اي داره دريغ نكنه .. ممنون

- اقاي alex fera شما كه Platinum بازي Assassin's Creed II رو گرفتين :
    Trophy Online داشت يا نه ، اگه آره سخت بود يا آسون ، كلا به بازيه علاقه داشتي كه خيلي روش تمركز كردي يا راحت بود ( فكر نكنم جز Plat-هاي راحت باشه ) ، اگه توضيحات اضافي هم داشتي بگو

- وقتي اكثر بازيا يي كه Online دارن ميشه كسي رو دعوت كني و باهاشون بازي كني شايد اگه بين خودمون بازي كنيم پينگمون پايين تر باشه ( شااااااااا يد ) حال مضاعفي بده ...

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام بچه ها ، يه سري سوال داشتم ...

- ميخام بعد از مدت ها يه بازي بگيرم موندم Fifa 11 , KZ 3 يا بازي MotorStorm: Apocalypse كه نميدونم كي مياد ... + يه Driving Force GT كه اينو خيلي دوس دارم و شكي هم ندارم روش

- من تو Burnout Paradise همه Trophy-هارو گرفتم فقط مونده Take a mugshot or ... ، كه واسه اين Webcam ميخاد ، من يه دونه داشتم وصل كردم به PS3 ميشناخت ، تو بازي هم Camera رو On كردم ولي قاعدتا وقتي كه كسي منو Taken Down ميكرد بايد عكس ميگرفت و ميفرستاد واسه طرف ... ، ولي اين كارو نميكرد دوربينه حالا موندم مشكل از دورينه يا از جاي ديگس...
    اگه كسي ايده اي داره دريغ نكنه .. ممنون

- اقاي alex fera شما كه Platinum بازي Assassin's Creed II رو گرفتين :
    Trophy Online داشت يا نه ، اگه آره سخت بود يا آسون ، كلا به بازيه علاقه داشتي كه خيلي روش تمركز كردي يا راحت بود ( فكر نكنم جز Plat-هاي راحت باشه ) ، اگه توضيحات اضافي هم داشتي بگو

- وقتي اكثر بازيا يي كه Online دارن ميشه كسي رو دعوت كني و باهاشون بازي كني شايد اگه بين خودمون بازي كنيم پينگمون پايين تر باشه ( شااااااااا يد ) حال مضاعفي بده ...

سلام خوبی......
    به نظر من فیفا 11 رو بگیر چون تا حالا همچین چیزی رو تجربه نکردی،کلا با نسخه های قبلی فیفا فرق میکنه.....
    KZ3 هم خیلی عالیه مخصوصا اگه موو با شوتر مخصوصش رو داشته باشی،تنها بازی بود که فعلا با موو تونستم بیشتر از 10 دقه بازی کنم.........
    Burnout هم نظری در موردش ندارم،یه PSEye بگیر و خودتو راحت کن.........

ACII رو نگرفتم که،AC:Brotherhood رو گرفتم،البته اونم هدیه گرفتم((عیدی))
    آره،انگار 51 Trophyداشت که 10 تاش Online بود که 9 تاش رو گرفتم و یدونش که باید به لول 50 برسی تا بهت بدرو هنوز نتونستم بگیرم و اشکم سر همین دراومده،جالبه که بعضی از دوستان سریع لول50 رو ریچ کردن اما من هنوز نتونستم...........

15. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام. من یک ps3 خریدم البته عصر آماده میشه واسه کپی گیمها. فقط یک سوال. اونجا بعد کپی خور کردن که حافظه هارد رو نشونم میداد حافظه کلی رو بجای 320 نوشته بود 298 آیا این نرماله؟ چون خودش گفت همشون اینطوری نشون میدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •