سلام
اقا این power saver clock گوشی من (همون ساعت گوشی) خاموش میشه !؟
چیکار کنم ؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
اقا این power saver clock گوشی من (همون ساعت گوشی) خاموش میشه !؟
چیکار کنم ؟؟؟؟؟
با تشکر
تو 5700 حدود نیم مگ از رم رو میگره.........
بــاز هم از شما صمیمانه متشکرم
ممنون از اطلاع رسانی شما... اگر اینجوری باشه عالیه ... ولی من کاری به سرعت ندارم ... کلا از اینکه یک برنامه روی گوشی باز باشه ( وقتی استفاده ای نمیکنم ) حس بدی به من دست میده
---------------------------------------------
دو سوال دیگه از دوستان عزیز 5700 به دست گل گلاب :
1- آیا میشه تصویر متحرک رو به عنوان WallPaper برای 5700 انتخاب کرد ؟ ( یه جا خوندم ( شاید همینجا ! ) که نمیشه !!!! )
2- چطور میتونم یک عکس رو به صورت Full Screen برای تصویر پشت زمینه انتخاب کنم ؟
نه معمولا این امکان تو سیمبین غیر فعاله ولی یکی از امکانات جالب 5700 اینه که میتونی screen saver ت رو یه فایل فلش بذاری که انواع مدلهاش هم تو اینترنت هست1- آیا میشه تصویر متحرک رو به عنوان WallPaper برای 5700 انتخاب کرد ؟ ( یه جا خوندم ( شاید همینجا ! ) که نمیشه !!!! )
بهت پیشنهاد میکنم از برنامه تم ساز theme DIV استفاده کنی که این قابلیت رو داره2- چطور میتونم یک عکس رو به صورت Full Screen برای تصویر پشت زمینه انتخاب کنم ؟
موفق باشی
سلام بروبچز کلوپ 5700 آقا یه نفر که رم 4 گیگ گرفته به ما بگه که آیا سرعتش فرقی میکنه وقتی برنامه توش پره یا نه یا وقتی که تا خرخره پره از آهنگ و ... کلا ازرش خریدن داره یا نه اگه کسی هم اطلاعی داره بگه بعدشم قیمتش اینجا 23 تومنه قیمت پایین تری هم هست جا های دیگه ؟
خیلی ممنونم از توضیحت !![]()
سلام بـر همه دوستان عزیز :
یک مشکل عجیب و شاید مسخره !!
من وقتی وارد بازیهای 5700 میشم , با اینکه تمام صداهای بازی On هستند و گوشی هم Silent نیست ... هیچ صدایی از گوشی پخش نمیشه ! ... به نظر شما مشکل از کجاست ؟
صدای اجرای Music Player و Camera هم در نمیاد !
باید warning tones از profile آن باشه تا بازی های جاوا صداشون در بیاد یه امتحانی بکن ضرر که نداره
دقـــــــــــــــــــــــ یـــــــــــقا درسته ! .... احـــــــــــــســـــنت![]()
آقا رم 4گيگ كجا 23تومن هستش؟ آدرس بده ما هم بگيريم.شما بيشتر از 100تا بازي ميخاي رو گوشي بريزي؟من 90تا ريختم اصلا كند نشده گوشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)