تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 1667 اولاول ... 15755760764765365465565665765865966066166770775711571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه oO ali Oo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران .

13 general

سلام من c&c : zero hour را نصب كرده ام ويك فايل كرك هم روس ان ريخته ام ولي نمي دانم چرافقط مي توانم واردمنوي بازي بشوم و براي وارد شدن به بازي خطاي نبودن سي دي در درايو رو ميده .
    كمك كنيد ؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من Half-Life 2 Episode One رو با موفقیت نصب کردم ، موقع اجرا بعد از نشون دادن یه عکس که مربوط به کمپانی سازنده بازی میشه بازی خود به خود بسته میشه !

مشخصات سیستم من :

گرافیگ : geforce 6200 128 mb
    رم : 768 mb
    سی پی یو : +3200 amd

در ضمن من از ویندوز ویستا استفاده میکنم .

لطفا زود تر کمکم کنید !
    اين بازي روي ويستا اجرا نمي شه
    روي فايل اجرايي اصلي بازي ( نه شورتكات بازي) راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp رو انتخاب كن و ok كن
    اگه اين راه جواب نداد راه ديگه اي نداره كه رو ويستا بشه اجراش كرد

سلام
    من بازی lula دانلود و نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم این ارور میاد این یعنی چی یعنی

بیخیال بازی بشم یا حل میشه مرسی.

to instal the application,you must have administrator privileges on your computer
    روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن

موقع اجرای بازی Gears Of War دوربین بازی کاملا رو به بالا قرار میگیره اگر Invert Y Axis در تنظیمات کنترلر رو غیرفعال کنم دوربین کاملا رو به پایین قرار میگیره
    لطفا کمک کنید.
    شما پچ هاي اين بازي رو نصب كردي؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما پچ هاي اين بازي رو نصب كردي؟
    نه نصب نکردم ولی اگه پیدا کردم و نصب کردم درست میشه؟؟

داره خودمونی میشه lolipop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    homeless

پيش فرض

روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن

این کار هم کردم اما این بار میگه

internal error when accessing one of the applications's libraries.contact your costomer support.error code:1275

داره خودمونی میشه mohammadkaazar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

1

اين بازي روي ويستا اجرا نمي شه
    روي فايل اجرايي اصلي بازي ( نه شورتكات بازي) راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp رو انتخاب كن و ok كن
    اگه اين راه جواب نداد راه ديگه اي نداره كه رو ويستا بشه اجراش كرد

مشکل من حل شد !
    البته بازی با ویستا سازگاری کامل داره ، من باید به جای اجرای فایل Half-Life 2 Episode One.exe فایل start رو باز میکردم !

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم
    چند روز پیش بازی باتل فیلد 2142 رو نصب کردم تا چند روز قشنگ اجرا میشد و بازی می کردم ولی بعد امروز که اومدم بازی کنم وقتی بازی رو اجرا کردم کامپیوتر ریستارت میشه.چی کار کنم؟ 3بار هم تا حالا تو درایو های مختلف نصب کردم.
    گرافیک: geforce 8400gs
    سی پی یو : 3
    1 گیگ رم

پروفشنال IPHONE 3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام.
    من تو اجرا بازی المپیک مشکل دارم وقتی میرم رو اکونش صفحه سیاه میشه بعد یه صفحه کوچیک سیاه باز میشه بعد از چند دقیقه یه ارور میاد که یه چیزایی نوشته دوتا گزینه داره یکی دونت سند و یکی سند ارور.
    وقتی دونت سند میزنم میاد بیرون و صفحه سیاهم بسته میشه. سند ارور رو هم که میزنم کامپیوتر هانگ میکنه منم ریستارت میکنم.

باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    دوستان من يه نسخه از Company of Heros - Opposing Front دارم. مشكل اينجاست كه وقتي وارد بازي ميشم ميگه: Please Insert Disk و وقتي Continue را ميزنم و وارد بازي ميشم Invension Of Normanday فعال نيست و پيغام ميده نسخه اصل را خريداري كنيد. در ضمن تنها 2 تيم British و Panzer Elite حضور دارند و تيم هاي نسخه قبلي حذف شده اند. آيا همه نسخه هاي موجود در ايران همين مشكل را دارند؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام به تمامي دوستان.
    من يه نسخه از بازي سول ريور2 را(سري ميراث كين) گرفتم موقع اجرا ميگه سي دي بزار من دي وي دي شو دارم وقتي ميزارم همون ارور رو ميده .بازي تو يه دي وي دي مجموعه اي بود.مشكل كجاست؟اين بازي هم كمياب سي دس شو گير نياوردم.(لطفا يه نفر جواب بده)

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من یه بازی خیلی قدیمی رو خواستم روی کامپیوترم نصب کنم که چون ویندوزم 64 بیتی ست نصب نشد, اینم پیغامش:

.
    .
    .
    خواستم بدونم راهی وجود نداره,برنامه ای چیزی که اجازه بده من بدون اینکه ویندوز عوض کنم , این بازی رو نصب کنم ؟؟؟
    بازی اینقدر قدیمیه که مال قبل از ویندوز اکس پی , بنابراین گفتم شاید حتی ویندوز 32 بیتی هم بریزم درست نشه , ببینم یه ویندوز 98 پرتیبل نداریم برای اینجور مواقع؟؟؟؟

ممنون
    Last edited by shahab_f; 16-09-2008 at 21:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •