سلام
امشب یا فردا میرم پریمیوم جاسپر رو می گیرم ... ان.شا.الله... چه چیز هایی رو باید چک کنم که مطمئن بشم جاسپر هست!؟ (تاپیک مربوطه رو هم خوندم خواستم ببینم راه دیگه ای یا راه اختصاصی مربوط به پریمیوم ها وجود نداره!؟)
سلام
امشب یا فردا میرم پریمیوم جاسپر رو می گیرم ... ان.شا.الله... چه چیز هایی رو باید چک کنم که مطمئن بشم جاسپر هست!؟ (تاپیک مربوطه رو هم خوندم خواستم ببینم راه دیگه ای یا راه اختصاصی مربوط به پریمیوم ها وجود نداره!؟)
سلام دوستان من مدتی هست قصد خرید الایت رو دارم اما کلا هیچی بارم نیست یه سری سوال کلی درباره ی ایکس باکس360 داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر!!!
1:ایا میشه براش تم یا ..... دانلود کرد؟؟؟؟؟
2:از چه نوع سی پی یو ای استفاده میکنن؟ ربطی به فالکون یا پریمیوم بودن و ... نداره چون اونا برای مسایل دیگه بود!
3:از چه نوع پردازنده گرافیکی استفاده میکنه و از ماله گی اس3 قوی تر هست یا نه؟؟؟
4:برای وصل شدن به اینترنت میشه بدون سیم وصل شد یعنی وایرلس؟؟؟؟
5:ایا میشه باهاش رفت اینترنت و یا چیزی دانلود کرد؟ (نوع شبکش چی هست؟) و از چند روش میشه به اینترنت وصل شد؟؟
6:ایا بازی میشه دانلود کرد؟ کلا از کارهایی که میشه به روش انلاین باهاش انجام داد میخوام بدونم چون چیزی نمیدونم!!!
7:نوع حافظ اش چی هست>؟؟؟واین مل ارکد که مموری داره یعنی حافظه داخلی نداره؟؟؟
8:الایت فقط 120 گیگ هست یا 60 و 80 و 30 هم داره؟ من نمیدونم هر کدوم از مدل هاش در چه هارد هایی عرضه میشه؟ بعد شنیده بودم میشه خودمون هاردشو تعویض کنیم درسته؟؟(ببخشید هیچی نمیدونم)
8:ممنون دوستان منتظر راهنماییتون هستم چون چند روز دیگه دارم میرم بخرم
Last edited by a.z.p.z; 31-05-2009 at 21:27.
سلام
من پرمیوم جاسپر خریدم.چجوری بازی را save کنم؟
هر چی دکمه y را میزنم انگار نه انگار!
دوستان عزیز سلام، من قصد خرید یک arcade رو دارم، فقط چند تا سوال برام پیش اومده:
1- arcade نمی تونه باری های xbox 1 رو اجرا کنه؟
2- هنوز هیچ خبری درباره ی نسل بعدی ایکس باکس نیست؟ یعنی امکانش هست مثلا من اینو بگیرم، بعد دوماه دیگه اون بیاد و ضایع شم؟ (الان افسوس می خورم که چرا تو این 4 سالی که اومده نگرفتم...)
3- نبود هارد تو آرکید چه مشکلی ایجاد می کنه؟ اون مموری 256 که روشه چه نوع مموری ایه؟
اینطوری که نمیشه فهمید پسر خوب !!
شما وارد تنظیمات تصویر Xbox 360 بشو بعد تو قسمت HDTV Setting برو و ببین که رزولیشن 1080i و 1080p رو داری یا نه !!
اگه هردو یا مخصوصا 1080p وجود داشته باشه و شما بتونی رو اون قرارش بدی LCD شما Full HD هست.
لطفا صفحه ی اول خوانده شود.
اگه باز متوجه نشدی بیا سوال کن .ما در خدمتیم
ایشالا به سلامتی ! مبارک باشه.
بهترین راه عکس زیر هست که یکی از دوستان قبلا زحمتشو کشیده بود ولی من دوباره میزارمش :
منظورتون Install هست دیگه !!!
زمانی که تو داشبورد هستید DVD رو گذاشته و صبر کنید تا LOAD بشه ,بعدش پایین صفحه گزینه ی Game details نمایان میشود که با زدن دکمه ی Y میتونید واردش شوید.
1- چرا نمیتونه فقط نیاز به یه سری پچ و آپدیت خاص داره.
2-نه .چون فعلا با همین همه کار میشه کرد و بازی ساختن واسش مشکلی بوجود نیاورده.شما مطمئن باش تا 3 سال دیگه خبری از نسل بعد نمیشه.
3-هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بهت توصیه میکنم صفحه ی اول رو بخونی بعد هر سوالی که نتونستی جوابشو اونجا پیدا کنی بپرسی.
اصلا از فتحی نخر که کلا سرت میره من رفتم خریدم کردن تو پاچم جنس دست 2 رو بهم انداخت دلیلش هم اینه که اکانت گلد نداره
خب این بنده خدا که خودش Xbox 360 رو تو خونشون نمیسازه که !!!
شاید بهش آنداختن خودشم نفهمیده از شانس بدت گیرت تو افتاده
اره داره. یه سوال دیگه راسته که میگن بازی های ایکس باکس نهایت رزیولوشن 750 رو ساپورت میکنه؟ چون من رو اون گزاشتم هیچ فرقی با 1080p نداره.
من از فتحی خریدم اکنت گلد هم داشت.اتفاقا ادم گلی هستن همه جوره هم باهاتون رامیاد.(احتمالا شانس نداشتی)
شما واقعا هیچ فرقی بین 720P و 1080P در بازی های GearS Of War 2 & FIFA09 ندیدی ؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)