تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 848 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان پارس انلاین اشغاله نگرید
    من 6 روز سرویس گرفتم طرح 6 ماه 3 مگ 100 تومن. همش قطعی و سرعت پایین الان اسپید تست گرفتم سرعتم 1 مگ هست. توجه دارید؟ 1 مگ زنگ زدم بررسی کرده میگه مرکزتون کمبود پهنای باند دارید تو ساعت شلوغه مشکل برمیخورید. میگم موقع خرید با اطمینان میگفتید تا 4 مگ رو تضمین میکنیم. چی شد شماره صدای مشتری رو داد 88208888 زنگ زدم اشتباه بود. یه راست امشب به 195 شکایت میکنم. فکر کنید اگر میخواستم سرعت 1 مگ رو بگیرم با ماهی 20 تومن خیلی شیک و مجلسی ار هر جای میگرفتم این جوری خودم رو مسخره نمیکردم که 6 ماه پول رو پیش بدم بد به مشکل بخورم.

2. 3 کاربر از kourosh_ror بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا قبلنها که خطها برهمه بازبود حداقل من تا جائی که یادمه همچین مشکلی نداشتم نمیدونم سرویسهای غیرحجمی جدیدشون این مدلی شد سرعتا هرروز هرساعت نوسان دارند پول انداختیم تواشغال رفت مثلا8مگ گرفتیم درواقع 3مگ گوئی
    آره چند روزه نت به شدت نوسانی شده!!!
    قبلش اینطوری نبود!!!
    من سرعت صفحه باز کردنم ساعت 5 عصر وحشتناک سریع بود!!! درجا لود میکرد!!!!! الان شده در حد 1 مگ!!!
    باید چیکار کرد ؟
    آی اس پی هم که سر در نمیاره حرفم بزنم باید یه بطری آب بزارم کنار دستم تا دهنم خشک نشه بس که نفهمن!!!
    باید نیم ساعت توضیح بدم آخرسرم هیچی!!!
    من اصلا به پشتیبانی دیگه زنگ نمیزنم این مسائل تقصیر اون بی ناموسایه اصلی هست نه چارتا کارمند ساده پشتیبانی!!!
    البته من پیشگامان دارم ولی این مشکل همه گیر شده الان فقط من نیستم!!!
    رو ایرانسلم همینه!!!

4. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان برای اینکه فکر نکنید دارم مبالغه می کنم به مدت تقریباً 20 دقیقه با استفاده از Networx سرعت اتصالم رو رصد کردم و نتیجه این است که در پایین می بینید؛
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من در تمام طول روز چنین وضعیتی دارم.

فقط پارس آنلاین دزد مشکل داره ( و احتمالاً پدر جدیدش ) و ISP های دیگه همان چیزی را که باید به مشتری بدهند، می دهند هرچند با کمی نوسان. اما قطعاً به این افتضاحی نیست. در بخش دیده بان نت از کاربرا خواستم که سرعتشون رو رصد کنند و نتیجه را به اشتراک بگذارند. یکی از کاربرا این کار را کرد. دمش گرم. به اونجا بروید و بررسی کنید و خواهید دید که در مقایسه با این بسیار عالی است و احتمال می دهم شرکت های دیگر هم مانند دیده بان نت هستند با کمی بالا و پایین.
    Last edited by shahram83; 28-01-2018 at 21:41.

6. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تو 2 سال و نیمی که مشترک پارس بودم این اولین باره چنین اطلاعاتی در استاتوس مودم دیده میشه،نگاه به خطای crc کنید در عرض 1 روز و 8 ساعت رسیده به 23045 در صورتی که قبلا چنین عددی ندیده بودم حالا نمیدونم از برکات ادغام با های وب اینطوری شده یا دلایل دیگه ای داره.معلوم نیست چه خبره جالبه با اینکه snr روی 2.8 ولی اینترنتم قطع نیست
    شما مثل اینکه سرویس 8 مگ دارید.اگه در مورد نویز نداشتن خطتتون مطمئنید در تنظیمات مودم dsl رو بذارید روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA رو بردارید.یه چیز دیگه هم هست اگر چند نفر با هم از یه نت استفاده میکنند چاره ای جز این نیست که بالاترین سرویس رو گرفته بشه!بخاطر فروش سرعت استفاده حتی دو نفر همزمان از یه سرویس که حالا خودم 3 مگ دارم باعث افت وحشتناک میشه وقتی هر دومون مصرف میکنیم چه برسه به سه نفر و بیشتر!

8. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما مثل اینکه سرویس 8 مگ دارید.اگه در مورد نویز نداشتن خطتتون مطمئنید در تنظیمات مودم dsl رو بذارید روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA رو بردارید.یه چیز دیگه هم هست اگر چند نفر با هم از یه نت استفاده میکنند چاره ای جز این نیست که بالاترین سرویس رو گرفته بشه!بخاطر فروش سرعت استفاده حتی دو نفر همزمان از یه سرویس که حالا خودم 3 مگ دارم باعث افت وحشتناک میشه وقتی هر دومون مصرف میکنیم چه برسه به سه نفر و بیشتر!
    نه من سرویس 128 محدود دارم شبانه دار،8 اسفند هم تموم میشه،نمیدونم تا 8 اسفند کیفیتش بهتر میشه یا همینطوری میمونه

این پهنای باند هم نوسان میکنه هم 3 مگ میشه هم 4 هم 5 هم 6 و...

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان خبر جدید.
    یک ساعت است که اینترنت مدام قطع و وصل میشه. با پارس آنلاین تماس گرفتم و صدای ضبط شده این جمله رو گفت: بدلیل کمبود پهنای باند از جانب پارس انلاین کاربران با افت سرعت و اختلال مواجه می شوند کارشناسان پارس آنلاین برای رفع مشکل با مراجع ذیصلاح ( یا چیزی مانند این ) در تماس هستند.
    بعد از دو هفته تازه بوی گندش دراومده.
    چه رویی دارند اینا.
    دم کاربرا گرم، من احتمال میدم که افراد زیادی تماس گرفته اند و شکایت کرده اند در نتیجه دیگه نمی شه قضیه رو پنهان کرد و ماستمالی نمود.

11. 9 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من گفتم مشخص بود از اول
    خود کارشناسشونم گفت مشکل پهنای باند داریم .
    نمیدونم چجوری انقدر راحت به خودشون اجازه میدن پروفایل گیم مشتریکین رو بارها و بارها از روی سرویسش حذف کنند.
    اما جالب اینجاست که مشکل پهنای باندشون به SNR دستگاه ها چه ربطی داره ، اخه چرا انقدر SNR من رو (بعد از درخواست پهنای باند بیشتر) کم کردن
    مشخصه که میخوان به بهانه عدم کشش خط سرعت مشترکین رو پایین بیارن.
    البته مشکل قطعی ندارم اما دیگه واقعا کلافه شدم.
    علت استفاده من از پارس آنلاین این مدت فقط پینگ اون بوده ، چون قیمت های سرویس هاش همیشه از همه گرون تر بوده .
    الان که پینگ بالا رفته و نوسان داره دیگه هیچ علتی برای موندن وجود نداره واسه من .
    تازه اگه بخوان بعد از اینکه دیدن دارم تخلیه میکنم ، دوباره پروفایل گیم برام فعال کنند و نوسان پینگ رو بگیرن ، بازم هیچ ارزشی برام نداره ، نمی مونم ، چون مثل روز برام روشنه باز چند روز دیگه هر وقت دلشون بخواد پروفایل گیم رو از روی سرویسم بر میدارن
    Last edited by shaahani; 29-01-2018 at 17:02.

13. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.
    من سرویس 16 مگ دارم و روز اخرشه ، اگه این ماه و 512 کنم ( فقط میخام وصل باشه چون نمیخام تخلیه کنم فعلا ) دوباره میشه ماه بعد برش گردونم همون 16 مگ !؟
    چون بعضی کامنتها ادمو میترسونه نکنه ماه بعد بگن ظرفیت 16 نداریم و ... کلی مشکلات دیگه پیدا بشه .
    از خط دیگه ام دارم از یه شرکت دیگه اینترنت میگیرم اونم خیلی داره لفتش میده معلوم نیست این هفته برسن وصلش کنن یا نه . میخام یه ماه اینم تست کنم در نهایت یکی و انتخاب کنم دیگه هرطوری هم هست همونو مدام تمدید کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان همه شرکتا به شدت نوسان دارن به نظر شما این برنمیگرده به صحبت وزیر که گفت اینا منظور مارو نفهمیدن تو حساب کردن حجم داخلی و بین‌المللی؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان برای اینکه فکر نکنید دارم مبالغه می کنم به مدت تقریباً 20 دقیقه با استفاده از Networx سرعت اتصالم رو رصد کردم و نتیجه این است که در پایین می بینید؛
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من در تمام طول روز چنین وضعیتی دارم.

فقط پارس آنلاین دزد مشکل داره ( و احتمالاً پدر جدیدش ) و ISP های دیگه همان چیزی را که باید به مشتری بدهند، می دهند هرچند با کمی نوسان. اما قطعاً به این افتضاحی نیست. در بخش دیده بان نت از کاربرا خواستم که سرعتشون رو رصد کنند و نتیجه را به اشتراک بگذارند. یکی از کاربرا این کار را کرد. دمش گرم. به اونجا بروید و بررسی کنید و خواهید دید که در مقایسه با این بسیار عالی است و احتمال می دهم شرکت های دیگر هم مانند دیده بان نت هستند با کمی بالا و پایین.
    من قدیم پارس داشتم و از پارس اومدم رو دیده بانت .....پینگ پارس عالیه برای گیمینگ خوبه ولی دیده بانت برای گیمینگ مناسب نیست ولی در عوض من هم نت فلیکس می بینم هم یوتوب که هر دوهم رو 1080 می رسن .....خطم رو پارس بیشتر استیبل بود ولی دیده بانت نویز خطم بیشتر شده البته اینا رو باز من مشکل اساسی نمی بینم ..این بهتر بودن ها هم شاید 5% باشه در کل مشابه هم هستن ...الان پارس رو نمی دونم چجوری شده ولی دیده بانت از روزی که گرفتم تا الان یجوره کلا .... همون سرعت رو بهت میده همون پینگ رو بهت میده و یوتوب هم از روز اول 1080 -60 فریم بود و الانم هست .

17. 3 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •