تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 752 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من bh-503گرفتم......خوبه،تنها ایرادی که میشه بهش گرفت اینه که به هر سری نمیخوره....یعنی خوب رو گوش سوار نمیشه......کاش پیچ تنظیم داشت......

بلندی صدا هم که اگر بلندتر میبود بهتر بود.....اما صدای زیر و بیس عالی..........با x6 هم به خوبی جواب داد.........دوستان باتریش عالیه.........13ساعت برای پخش موزیک به طور مستمر جواب میده......تا 10 روز هم استندبای میتونه باشه........

موفق باشید...

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

براي hd800 ميخوام امتحان كنم با اجازتون.
    خب اگر میخواین با آیپاد یا آیفون استفاده کنین، یکی از بهترین راه ها اینه که خروجی لاین اوت از آیپادتون بگیرین و اون رو به آمپلی تون وصل کنین
    برای لاین اوت گرفتن، راحت ترین راه، تهیۀ کابل های مربوطه هستش
    مثل اینا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط يه سوال ديگه.قبلا اقا رضا گفتن امپ هاي محصولات صوتي ديگه چون مدار خروجي هدفونش جداست كيفيت خروجي چندان مناسبي براي هدفون ندارن.
    معمولاً یک مدار خیلی ساده به عنوان آمپلی فایر در خروجی های هدفون اون وسایل استفاده میشه و با آمپی که در مسیر خروجی اسپیکر هست، متفاوته

اون آمپی که دم خروجی هدفون اون وسایله معمولاً کاملاً بی کیفیته
    برای همین ملت خدا تومن پول آمپ مخصوص هدفون میدن و خدا تومن دیگه هم پول آمپ برای اسپیکراشون

الان كه من از خروجي امپ سيستم سوني براي هدفون استفاده نميكنم و براي امپ ديگه اي بكار ميبرم همچنان همون مورد كيفيت صادق هست يا نه؟
    سیستم صوتی به صورت سری عمل میکنه در اصل مثل یک زنجیر میمونه
    یک زنجیر چقدر تحمل کشش داره؟ به اندازۀ تحمل ضعیفترین حلقۀ اون زنجیر
    پس کیفیتی که شما از سیستم صوتیتون دریافت می کنین به اندازۀ کیفیته بی کیفیت ترین قطعۀ توی ستاپتون هستش

البته خودم فكر ميكنم امپ سوني براي اسپيكر هاي خودش طراحي شده و احتمالا يا تواني بيش از امپ lyr بهش وارد ميكنه يا كمتر.نظر شما چيه؟
    کدوم آمپ سونی؟ اونی که سر راه خروجی هدفونشه یا اونی که سر راه خروجی اسپیکر؟ یدونش قوی تر و اونیکی ضعیفتره

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

باتشكر از توضيحات
    بله قسمتي كه براي اسپيكر هست رو ميخوام استفاده كنم.بنظر تون با توجه به توان قدرتي كه براي درايو اسپيكر هاي قوي سوني داره اين توان وقتي به امپ lyr وصل بشه چه اتفاقي ميفته؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باتشكر از توضيحات
    بله قسمتي كه براي اسپيكر هست رو ميخوام استفاده كنم.بنظر تون با توجه به توان قدرتي كه براي درايو اسپيكر هاي قوي سوني داره اين توان وقتي به امپ lyr وصل بشه چه اتفاقي ميفته؟
    برای چی آخه؟ سرگرمی ؟
    راستش نمیدونم شما امتحان کن ببین چه اتفاقی میفته
    این آمپلی ها معمولاً یک میزان حداکثر ورودی دارن (امیدوارم به آمپتون آسیب نرسونین)

جایی دیدم که وقتی خروجی بیش از حد زیاد باشه، ایجاد نویز اضافی در هدفون می کنه

5. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

14

برای چی آخه؟ سرگرمی ؟
    راستش نمیدونم شما امتحان کن ببین چه اتفاقی میفته
    این آمپلی ها معمولاً یک میزان حداکثر ورودی دارن (امیدوارم به آمپتون آسیب نرسونین)

جایی دیدم که وقتی خروجی بیش از حد زیاد باشه، ایجاد نویز اضافی در هدفون می کنه
    اره برادر همش بخاطر سرگرمي.
    بعضي وقتها به امضاي شما نگاه ميكنم بفكر ميرم ،چرا ؟مگه قبلا كه با نوار هاي كاست با ضبط هاي بيكيفيت موزيك گوش ميكرديم لذت نميبرديم؟يا قبل از ما با گرامافون اهنگ گوش ميدادن با اون همه خش خش و هيس فراوان ؟ولي الان من با هدفوني كه سالها ازش استفاده ميكردم اهنگ گوش ميدم ٢ دقيقه بعد سر درد ميشم ،اهنگهايي كه خيلي دوسشون داشتم بدرد نميخورن چون با كيفيت نيستن.نميدونم اخرش بكجا ميرسه ولي الانشم خيلي وسواسي شدم كوچكترين افت صدا يا كوچكترين نقص تو اهنگ يا هدفون دلسردم ميكنه و بجاي سرگرمي سر دردي ميشه.حالا چجوري ميشه از اين شرايط خلاص شد و هدف فقط خود موسيقي بشه؟(شايد يه گرامافون بخرم)نظر شما چيه؟

7. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سالار عزیز درست میگه بعضی وقتها ما دچار وسواس شدید میشیم چون به نظرم کیفیت صدا انتها نداره من خودم به شخصه میشه چندین ساعت تنظیمات صدا
    رو دستکاری میکنم اما کوچکترین نویز یا بی کیفیتی تو جزییتات صدا قلب منو درد میارهو میبینم که هیچ لذتی از موسیقی نبردم
    فکرکنم باید یه مقاله یا راه کاری هم برای این مشکل درست کنیم!

9. 4 کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اره برادر همش بخاطر سرگرمي.
    بعضي وقتها به امضاي شما نگاه ميكنم بفكر ميرم ،چرا ؟مگه قبلا كه با نوار هاي كاست با ضبط هاي بيكيفيت موزيك گوش ميكرديم لذت نميبرديم؟يا قبل از ما با گرامافون اهنگ گوش ميدادن با اون همه خش خش و هيس فراوان ؟ولي الان من با هدفوني كه سالها ازش استفاده ميكردم اهنگ گوش ميدم ٢ دقيقه بعد سر درد ميشم ،اهنگهايي كه خيلي دوسشون داشتم بدرد نميخورن چون با كيفيت نيستن.نميدونم اخرش بكجا ميرسه ولي الانشم خيلي وسواسي شدم كوچكترين افت صدا يا كوچكترين نقص تو اهنگ يا هدفون دلسردم ميكنه و بجاي سرگرمي سر دردي ميشه.حالا چجوري ميشه از اين شرايط خلاص شد و هدف فقط خود موسيقي بشه؟(شايد يه گرامافون بخرم)نظر شما چيه؟
    مطمئناً خرید گرامافون چارۀ کار نیست

بعضی ها عشقشون صداست و زیاد کاری به موزیک ندارن؛ اونایی که بخاطر موزیک وارد این بازی شدن، باید همیشه اصل براشون موزیک باشه، من تا حالا خیلی تکرار کردم اینرو

دوتا از پست قدیمیها رو نگاه کنین، تا با بعضی نظرات من و آقا رضا آشنا بشین

در نهایت، اگر مقداری از پست های تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو نگاه بندازین، احتمالاً با نگاه بنده به این قضایا آشنا میشین.

11. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

حق با سالارجان و claud عزیز هست واقعا هرچی ما از هدفونای حرفه ای بیشتر استفاده میکنیم توقع ما بالا ميره و دیگه از موسیقی اون لذت قبلی رو نمیبریم امروز دنبال هدفون HD میگردیم فردا دنبال Full HD ولی هیچی لذت گوش کردن کاست با واکمن قدیمی رو بهمون نمیده.

13. 3 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا تا سقف 20 تومن هدفون خوب هست چیزی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا تا سقف 20 تومن هدفون خوب هست چیزی؟
    با سلام
    برای چه سبکی میخواین؟
    البته باید کمی بودتون رو افزایش بدین تا حدود 30
    اگه سبک خاصی ندارین میتونین panasonic hje300 رو تهیه کنین و برای سبکهای الکترونیک و زیر شاخه هاش creative ep630.
    موفق باشین

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •