ایشون طرح دینامیت 8 مگ از داده گستر عصر نوین (HIWEB) دارن
واسه اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
ایشون طرح دینامیت 8 مگ از داده گستر عصر نوین (HIWEB) دارن
واسه اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
این آقا روزبه، هم "مخابرات" داره هم "های وب". که احتمالا وضع مخابراتش مثل اینترنت ما داغونه.
اما از "های وب " هم اینترنت طرح دینامیت داره (سرعت تا 8 مگ - ماهانه 8 گیگ ترافیک - بدون ساعات رایگان - و قیمت حدود 26 هزار تومان)
حالا نمی دونم ایشون به چه دلیل میاد تست سرعت "های وب" رو تو تاپیک "مخابرات" میزاره و باعث گمراهی میشه!
این طرح دینامیت "های وب" به نظر میرسه واسه وبگردی خوب باشه؛اما من نگاه کردم دیدم از وقتی مخابرات نامحدود گرفتم، میانگین روزی یک گیگ استفاده میشه. و این یعنی اگه "های وب" بگیرم ترافیک کم میارم!
آقا اینو خودشون هم گفت منم گفتم ایشون یک سال قبل هم همین سرویس رو داشتم ایشون های وب ندارن از یه شرکت دیگه دران یه سری به پست ها قبلی یه 200 صفحه برین عقب معلوم میشه که خودش همون روز ثبتنام کرد تست رو گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخواستم بدونم هنوز سرویس های 128 مخابرات با سرعت قبلی ارائه میشن؟ یعنی روی 4مگ بسته میشن که دانلودش تا 380 کیلوه؟
با سرورای داخلی 300 به بالا بهت سرعت دانلود میده.برای دانلود هم باید 6 صبح پا بزاری دانلود چون اون تایم فقط بالای 300 بهت سرعت دانلود میده.
الان اکثرا اینجوریه:
دانلود: 3296 kbps
آپلود: 999 kbps
این isp سرعت 8 مگ نداره
ولی تو تست هاشون می نویسه داده گستر عصر نوین
یعنی چی؟
شاید نماینده باشه
[QUOTE=hossein019940;7710837]آقا اینو خودشون هم گفت منم گفتم ایشون یک سال قبل هم همین سرویس رو داشتم ایشون های وب ندارن از یه شرکت دیگه دران یه سری به پست ها قبلی یه 200 صفحه برین عقب معلوم میشه که خودش همون روز ثبتنام کرد تست رو گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/Q
خوب الان که مخابرات کلا قطع و وصل میشه
[SPOILER][/SPOILER]
مسعود جان از کدوم شهری .. مال من که اصلا دانلود نداره .. دو روزه
احتمال داره نمایندش باشه ولی سرویسش تا 20 بود الان کم شده براش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)