اگر طرح اعتبار 10روز منظورتون هست که باید بگم به همه سیمکارتها نمیده
2نکته مهم
1 در زمان قطعی اینترنت اگر سیمکارتتون فعالیت مکالمه ای زیاد داشته باشه بهشون میده
2 یا بسته داشتی چه استفاده کردی چه نکردی به اونهم میده
اگر طرح اعتبار 10روز منظورتون هست که باید بگم به همه سیمکارتها نمیده
2نکته مهم
1 در زمان قطعی اینترنت اگر سیمکارتتون فعالیت مکالمه ای زیاد داشته باشه بهشون میده
2 یا بسته داشتی چه استفاده کردی چه نکردی به اونهم میده
ظاهرا تلگرام رو IPV6 رایتل بدو ن فیلتر شده
بله فعلا کار میکنه اما ی مشکلی که هست روی رومینگ همراه اول در بعضی مناطق کار نمیکنه
فکرنکنم ربطی داشته باشه
چون من یه خط دارم که هیچ استفاده ای نداشت و ۱ گیگ داد
من تاحالا رومینگ نشدم و خط رایتل یا... مجازیاشو نداشتم
ولی تا جایی ک میدونم همراه اول خودش اصن ipv6 نداره
منظورتون از مجازیا چیه متوجه نشدم؟
سلام امروز بعد چند ماه که سیمکارت رایتلم رو فعال کردم دیدم که اعتبارم صفر شده و زمانی که با پشتیبانی تماس گرفتم گفت که به خاطراینه به اشتراک گذاشتم که در جریان باشد
* در صورت وجود اعتبار یک بار پس از بازه زمانی 90 روزه و همچنين به ازاي هر دوره زماني 60 روزه از آن پس، که سیم کارت بدون تراكنش از طرف مشترك باشد، به منظور جبران هزینه های نگهداری شبکه، به میزان تعرفه 20 دقیقه به نرخ روز مکالمه پایه تلفن همراه دایمی (برون شبکه) از اعتبار مشترک کسر میگردد و در اين صورت مشترك مجاز به استفاده از باقيمانده اعتبار خود خواهد بود. آخرين تراكنش مشترك، مبناي شروع بازه زماني 90 روزه است و تا زمان اتمام اعتبار مشترک تکرار این روند بلامانع میباشد.
جبران هزینه های شبکه)
سیمکارت خاموش چه باری بر شبکه داره؟
اونم چه شبکه ای!!! خیلی از شهرها بعد این همه مدت هنوز شبکه 4G خود رایتل در کار نیست و برای 4G باید به همراه اول وصل شد...
از امروز صبح دوباره اینترنت بین المللی قطع کردن فقط سایت های داخلی باز میشه....... تو روحت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)