تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 2605 اولاول ... 15655660664665265365465565665765865966066670675611561656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من خط تلفنم فیبر نوریه حالا میخوام روش ADSL بگیرم زنگ زدم 2828 گفت که باید بررسی کنیم ولی نت قطع و وصل میشه!!!

از دوستان کسی هست اینترنت روی فیبر نوری داشته باشه اگه هست سرعتش چطوره؟؟؟ قطعی داره یا نه؟؟
    ممنون

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این ترفندی که دوستمون فرمودند در حقیقت یه سرور داخل ایرانه که ظاهرا سرعت خوبی داره، به درد ما ها که مشکل سرعت با سرورای خارجی داریم می خوره، سرعت ما با این سرور خوبه و سرعت این سرور با سرورهای خارجی.
    ولی خب از لحاظ امنیتی مطمئنا مشکوکه.
    در ضمن از هیتلر هم عبور نمی کنه.
    من حدس می زنم چه این و چه بقیه ی پلوخسی های داخل ایران توسط دوستان دانشجو روی اینترنت های بی صاحاب دانشگاه ها درست شده باشن.
    Last edited by {sahand}; 14-04-2013 at 22:08.

3. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان از آن ترفندی که در صفحه قبل معرفی شده استفاده نکنید.به هیچ عنوان.

5. 4 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عزیز این ترفند رو مینوشتی خب!

ویرایش:

دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟ شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!
    +
    بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...

کلا مرسی!

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی و قطعی ما!:

بله عزیز این سرور داخل ایران هست . هیچ کس نمیتونه امنیت 100% رو بده
    من خودمم فقط برا دانلود از این ترفند استفاده میکنم نه چیز دیگه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین یه قلم مونده بود که بیایم از ایران تونل بزنیم به داخل ایران !

Last edited by Firebirds; 14-04-2013 at 22:25.

8. 6 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان از آن ترفندی که در صفحه قبل معرفی شده استفاده نکنید.به هیچ عنوان.
    حتی واسه دانلود با idm ؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حتی برای کارهای عادی؟ مثلا دانلود از آپلودباز (که معمولا فقط دوتا کانکشن می ده و سرعتش پایینه) ؟
    مطمئنا کسی کارای بانکیشو باهاش انجام نمی ده!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیز این ترفند رو مینوشتی خب!

ویرایش:

دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟ شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!
    +
    بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...

کلا مرسی!

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی و قطعی ما!:

نیتش رضایت خداست دیگه ، مگه تابلو نیست؟ خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که.

خوبه باز میتونی تست بگیری ما که چند سالیه دلمون برا دیدن صفحه تست تنگ شده رو loading 100% میمونه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حتی واسه دانلود با idm ؟
    حتی برای کارهای عادی؟ مثلا دانلود از آپلودباز (که معمولا فقط دوتا کانکشن می ده و سرعتش پایینه) ؟
    مطمئنا کسی کارای بانکیشو باهاش انجام نمی ده!
    دوستان ببینید حداکثر پهنای باند که میگیم فرض اینه که سروری که ازش داریم دانلود میکنیم محدودیتی برامون نذاشته حالا چه 16 کانکش IDM دانلود کنی چه با مرورگرت دانلود کنی!تو این حالت باید به حداکثر پهنای باندت برسی یعنی شما از یک سایتی که اکانتهای رایگانش محدودیت دانلود(سرعت/کانکشن/مکث) دارن ملاک دانلودت قرار نده!وقتی میگیم سرعت با سرور خارجی پایینه یعنی سروری که محدودیت نداره هم پایینه!!شما اگه با محدودیت از طرف سرور دانلود کنی سرعتت مثلا باشه 30 با تحریم شکن هم باز همون 30 هست فرقی نداره ...

حالا اینکه نیت چنین سرویسهای رایگانی چیه چقدر امنیت داره و ... نمیدونم! اما اکانت پرمیوم همون سایت رو بخری یا نهایتا لیچر بگیری بهتره به نظرم!اگه نه نرم افزار تغییر ip یا tunneling کاملا رایگان زیاده حداقل اعتبارش بیشتره!

نیتش رضایت خداست دیگه ، مگه تابلو نیست؟ خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که.

خوبه باز میتونی تست بگیری ما که چند سالیه دلمون برا دیدن صفحه تست تنگ شده رو loading 100% میمونه
    شما مشکل قطعی داشتی حل شد؟
    اسپیدتست هم با تحریم شکنت باز کن لود که شد تحریم شکن رو ببند تست بگیر

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ببینید حداکثر پهنای باند که میگیم فرض اینه که سروری که ازش داریم دانلود میکنیم محدودیتی برامون نذاشته حالا چه 16 کانکش IDM دانلود کنی چه با مرورگرت دانلود کنی!تو این حالت باید به حداکثر پهنای باندت برسی یعنی شما از یک سایتی که اکانتهای رایگانش محدودیت دانلود(سرعت/کانکشن/مکث) دارن ملاک دانلودت قرار نده!وقتی میگیم سرعت با سرور خارجی پایینه یعنی سروری که محدودیت نداره هم پایینه!!شما اگه با محدودیت از طرف سرور دانلود کنی سرعتت مثلا باشه 30 با تحریم شکن هم باز همون 30 هست فرقی نداره ...

مدیر جان (ببخشید بزرگ ارتش داران) سایتی که 2 تا کانکشن فقط میده اگه بخوای با نت مخابرات بخصوص بعداز ظهر تا اخر شب دانلود کنی از یک پنجم پهنای باندت استفاده میکنی ولی با راهی که دوستمون گفتند با همون 2 تا کانکشن پهنای باند کامل رو داد!خوب این خیلی برای بچه هایی که پرمیوم ندارند بدرد میخوره چون تقریبا تمام سایتهای رایگان تنها 2 کانکشن میدن.
    اونی هم که شما میگید به ندرت اتفاق افتاده فقط من رود فایل رو دیدم که سرعت هر کانکشن رو روی 10 کیلو اورده بود.
    خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که
    بین این که با 16 کانشکن به اون سرعت برسی یا با 2 کانکشن به نظر شما فرقی نیست؟فرقش توی اینه که واسه 16 کانکشن شما باید حتما اکانت پرمیوم داشته باشی ولی 2 کانکشن رو تمام سرورهای رایگان میدن
    Last edited by GHAGHALEELEE; 15-04-2013 at 02:20.

15. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •