تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 656 از 870 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هاشميان: جلالی و مایلی کهن داروهاي نيروزا را نمي‌شناسند

با اينكه آقايان جلالي و مايلي‌كهن از مربيان تحصيل‌كرده ما هستند اما فكرنمي‌كنم آنها تمام داروهاي ممنوعه نيروزا را بشناسند.

سايت گل - اظهارنظرهاي جالب روزگذشته مايلي‌كهن درباره احتمال دوپينگ بازيكنانش، درخواست گرفتن آزمايش دوپينگ از تمام بازيكنان استقلال‌اهواز با هزينه اين باشگاه توسط شهرام شفيع‌زاده و همينطور پيشنهاد مجيد جلالي به كميته ضد دوپينگ مهم‌ترين سرفصل هایی است كه دكترهاشميان، رئيس كميته ضد دوپينگ فدراسيون فوتبال را به صحبت كردن وامی دارد. او درمهم‌ترين بخش حرف‌هايش مي‌گويد:« من از طريق مطبوعات متوجه پيشنهاد آقاي جلالي شدم كه گفته بودند ما از تمام تيم‌ها هرهفته نمونه بگيريم و فقط يكي از آنها را به آزمايشگاه بفرستيم اما عمل به اين پيشنهاد از لحاظ قانوني شدني نيست. به اين دليل كه ما طبق قانون بايد از هركس نمونه مي‌گيريم آن را به آزمايشگاه بفرستيم.با اينكه آقايان جلالي و مايلي‌كهن از مربيان تحصيل‌كرده ما هستند اما فكرنمي‌كنم آنها تمام داروهاي ممنوعه نيروزا را بشناسند. بودند بازيكناني كه همين استاديد تحصيل‌كرده و مطلع و همكارانشان به دوپينگي بودن آنها مشكوك بودند اما با آزمايش‌هاي ما اثري از استفاده از داروهاي نيروزا درآنها ديده نشد. اگر آنها درست مي‌گويند پس چرا نتيجه تمام آزمايش‌هاي ما در فصل گذشته به جز يك مورد كه آن بازيكن هم به دليل مشكلات پزشكي خود دست به استفاده از مواد نيروزا زده بود، منفي بود؟"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض واكنش كاپيتان سايپا به اتهام مايلي‌كهن؛ ‌ابراهیم صادقي: اگر دوپينگ مي‌كرديم سيزدهم نبوديم

اگر بازيكنان ما دوپينگ مي‌كردند دست‌كم جزو پنج تيم اول جدول قرار مي‌گرفتيم. بنده به عنوان كاپيتان تيم هيچ اتفاق غيرطبيعي و مشكوكي را در تمرينات مشاهده نكرده‌ام.

سايت گل - فراگير شدن موج اتهام دوپينگ به بازيكنان ليگ برتري و شك و ترديدهايي كه پس از اظهارات مايلي‌كهن در مورد بازيكنان سايپا شكل گرفته واكنش كاپيتان این تیم را به همراه داشته است. ابراهيم صادقي كه از اظهارات محمد مايلي‌كهن به شدت متعجب شده مي‌گويد:«بازيكنان سايپا در فصل بدنسازي تمرينات سخت و طاقت‌فرسايي را پشت سر گذاشتند. با اين حال امروز در مكان سيزدهم جدول قرار گرفته‌ايم. اگر بازيكنان ما دوپينگ مي‌كردند دست‌كم جزو پنج تيم اول جدول قرار مي‌گرفتيم. بنده به عنوان كاپيتان تيم هيچ اتفاق غيرطبيعي و مشكوكي را در تمرينات مشاهده نكرده‌ام. تصور مي‌كنم جايگاه سايپا در جدول ليگ برتر بيانگر پاك بودن بازيكنان ماست.»
    كاپيتان سايپا در ادامه با دفاع از بازيكنان اين تيم شرايط جسماني آنها را عادي توصيف مي‌كند: «من فارغ‌التحصيل رشته تربيت‌بدني با مدرك فوق‌ليسانس هستم و خوب مي‌دانم كه بازيكنان جوان با مسن‌ترها از نظر فيزيولوژيك تفاوت‌هاي آشكاري دارند. طبيعي است كه يك بازيكن 19 ساله مثل كريم انصاري‌فرد از من كه حدود 31 سال سن دارم بهتر تمرين مي‌كند و دوندگي بيشتري دارد.اين گونه بحث‌ها در مورد تيم‌ ما صادق نيست و انگ دوپینگ به بازيكنان سايپا نمي‌چسبد.كار درست و منطقي اين است كه همه تيم‌هاي ليگ‌برتري كنترل شوند. كميته ضددوپينگ فدراسيون طبق قانون اين اختيار را دارد كه براي گرفتن تست حتي به منزل شخصي بازيكنان ليگ برتري مراجعه كند. اگر در مورد نوع تمرين بازيكنان سايپا هم شائبه‌هايي وجود دارد، كميته ضددوپينگ مي‌تواند بدون اطلاع قبلي به تمرينات ما مراجعه كند و از هر بازيكني كه مد نظرش بود تست دوپينگ بگيرد.»

کد:
    2009/10/31

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته كه رودباريان فعلا بازيكن تراختور هستش و ما دوسش داريم اما بايد منطقي بود . شما تا حالا شمردي كه تو اين دو بازي چند تا توپ تو چارچوب بوده و حسن از اين توپا چند تاشو گرفته؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

من فقط بازی پیروزی رو دیدم ولی این مربی دیگه شورشو در اورده در اورده ... این که ادعا کنه تیم ما فلان میکنه اینجوریه مخوفیم عادیه همه مربی واسه تیمشون اغراق میکنن ولی عوض روحیه دادن به بازیکنش داره بدتر روحیش رو خراب میکنه
    حالا این کجایی کمالوند آخه آخر فامیلش وند داره؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

به هر حال چه با رودباریان چه بی رودباریان ، فقط آرزوی موفقیت تراکتور ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با حرف مربی تراکتور موافقم
    رودباریان نباید از انتقاد به جای مربی دلگیر بشه
    من فقط بازی پیروزی رو دیدم ولی این مربی دیگه شورشو در اورده در اورده ... این که ادعا کنه تیم ما فلان میکنه اینجوریه مخوفیم عادیه همه مربی واسه تیمشون اغراق میکنن ولی عوض روحیه دادن به بازیکنش داره بدتر روحیش رو خراب میکنه
    یه مربی بیشتر از افرادی ساده مثل من و شما میدونه
    مطمئنا زمان روحیه دادن و انتقاد کردن رو هم همینطور( بهتر از من و شما میدونه )
    الکی که نیست.روحیه رو باید به وقتش داد والا دیگه اسمش روحیه دادن نیست چرت و پرت هست

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

يه زماني ميگفت ما تيم هستيم و اگه تيم گل بخوره همه مقصر هستيم.حالا ميگه همش تقصير دروازه بانه.
    اينها همه به خاطر اينه كه از زير فشار هواداران در بيان. مگه فيروز كريمي نبود يك زماني كه بازيكنش اشتباه كرده بود گفته بود تقصير من مربي هست كه بهش درست ياد ندادم ولي وقتي تو استقلال بود براي اينكه از فشار هواداران از روي خودش كم كنه بازيكنان رو جلوي تماشاچي ها تنبيه ميكرد.
    خوب تابلوه ديگه لر هستش.
    كمالوند اسم يك منطقه چسبيده به خرم آباد هست كه فاميلي بيشترشون هم كمالونده.
    Last edited by iman_s; 01-11-2009 at 00:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض عذرخواهی کاشانی از هواداران

ایسنا: سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران پس از شكست اين تيم برابر استيل آذين از هواداران سرخ‌پوشان پايتخت عذرخواهي كرد.
    حبيب كاشاني در پايان بازي عصر شنبه تيم‌هاي استيل آذين و پرسپوليس تهران از هفته پانزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران كه با برتري 2 بر يك استيل آذين به پايان رسيد، گفت: از نتيجه بازي ناراضي هستم، ما در آستانه نزديك شدن به صدر جدول بوديم اما اينگونه نشد براي همين از هواداران عذرخواهي مي‌كنم.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره حضور علي كريمي در اين تيم از نيم فصل دوم رقابت‌ها هم گفت: حضور كريمي در پرسپوليس را بعيد مي‌دانم. با اين حال ما تلاش‌مان را براي به خدمت گرفتن او و بازگرداندنش به پرسپوليس انجام خواهيم داد.
    كاشاني ادامه داد: هواداران حق دارند از نتايج پرسپوليس ناراضي باشند. آنها در زير بارش باران براي تشويق تيم خود آمده بودند، از همين رو به آنها حق مي‌دهم.
    كاشاني درباره انتظار هواداران پرسپوليس از اين تيم گفت: با آنها صحبت كردم. آنها هم خواستار تعويض و آمدن بازيكنان جديد به اين تيم هستند. آنها همچنين خواهان تعويض سرمربي تيم نيز هستند. اگر قرار باشد نظر آنها را تامين كنم بايد تيم جديدي را تشكيل دهيم. به هواداران قول داده‌ام كريمي را به پرسپوليس برگردانم. اكنون اين ديگر تصميم باشگاه است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

گفتم شاید ترکه خیلی رو اونورا ظاهرا تعصب داره
    کی گفته یه مربی بیشتر از من و شما میفهمه هر مربی به اندازه ای که طرفدار داره به همون اندازه منتقد داره کریمی هم بیشتر از منو وشما میفهمه ... کار امروزش درست بود یا سوت مرادی درست بود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بزرگترين افتخار تاريخ فوتبال ايران

سايت گل- صعود تيم ملي نوجوانان به مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني نوجوانان 2009 در نيجريه، بزرگترين افتخار تاريخ فوتبال ايران در سطح جهان محسوب مي شود.
    تا قبل از اين تيم هاي ملي بزرگسالان، جوانان و نوجوانان ايران به ترتيب 3، 2 و يک دوره در جام جهاني حضور يافته بودند، اما هيچکدام موفق به صعود از مرحله گروهي نشده بودند. تيم ملي بزرگسالان طي جام هاي جهاني 1978، 1998 و 2006 در مجموع يک برد، 2 تساوي و 6 باخت بدست آورده است.
    تيم ملي جوانان نيز در جام هاي جهاني 1977 و 2001 طي 6 بازي يک برد، يک تساوي و 4 باخت کسب کرده و تيم ملي نوجوانان ايران نيز در تنها حضور خود در جام 2001 سه باخت بدست اورده بود. اما در اين دوره براي اولين بار در تاريخ فوتبال ايران، يک تيم به مرحله بالاتر صعود مي کند.

کد:
    2009/11/1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •