تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 1805 اولاول ... 15655660664665265365465565665765865966066670675611561656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه BATTLEFIELD4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اصا همچین چیزی توی تعرفه هاشون نیست. البته با عقل هم جور در نمیاد. 100 مگ اونم توی جمهوری اسلامی. بر فرض مثال هم باشه اونوقت همش باید بریم سایت تبیان رو باز کنیم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امین جان لطفا ان پست رو ویرایش کن تا ایشون بیاد امشب ببینیم به کجا می رسیم همه ناراحت هستیم حالا هرکسی به نحوی ولی این راهش نیست اگه دو طرف منطقی صحبت کنند وحرف همو بفهمن بطورحتم مشکلات حالا کامل هم حل نشه کاهش پیدا می کنه
    خب دیگه من ی 2 ساعتی خوابیدم از شدت اعصاب خورد دیدم مدیران زحمت کشیدن پاک کردن یکک اخطار خوشکلم برام ثبت کردن
    کلا متحول شده بود تاپیک اگه من یک اخطار برای ملک جعفری ثبت نکردم
    راستی این آفتاب اینترنت وایرلس میده من ی زمانی وایرلس داشتم باید بری رو پشت بوم آنتن بدی بالا بعدش تو شرایط جوی هم سرعتت کاهش پیدا میکنه و یا کلا قطع میشه تازه نباید بین خونتون با آنتن فرستنده مانعی باشه
    سوالی دیگه ای تو این زمینه داشتین در خدمتم

3. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه مطمئنی که تو اون روز اصلا مودمت خاموش بوده و دانلود نداشتی که یعنی یکی رمز و پسورد سامانه رو میدونه و بدون اجازه تو ازش استفاده می کنه

اگه هم مودمت روشن بود و تو اون روز به اینترنت وصل بودی یا اینکه واقعا دانلود کردی یا اینکه این سامانه قاطی کرده

پیشنهاد می کنم رمز وپسورد سامانه رو عوض کنی اما فعلا دست نگه دار چون بعضی از بچه ها گفتن وقتی رمز سامانه رو عوض کردند حجمشون صفر شده بهترین کار برای الان اینه که همیشه مودمت روشن باشه تا کسی بهش وصل نشه

یادم رفت بگم رمز مودمت هم عوض کن هم رمز وایرلس هم رمز ورود به مودم
    مگر موقع اتصال رمز و شماره خط با هم چک نمیشه تا دزدی نشه؟
    اگه فقط رمز به تنهایی چک بشه که حجم دزدی هم جدای از بقیه مشکلات به راه میافته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من امروز با یکی از افراد Goldnet حرف زدم گفتم از حجمم کم شده و شبانه ها به جای روزانه محاسبه شده . گفت سایت مشکل داشته اما همچین چیزی رو که شما می گید تا بحال کسی نگفته ! گفت سایت مشکل داره و شبانه رو تو ریز کارکرد صفر می زنه اما محاسبه میشه !! اما من بهش گفتم که من شبانه دانلود می کنم از حجمم کم میشه که گفت اگه اینجوریه بررسیش می کنیم ! به هر حال 8 گیگ از جحم من که پرید ، امشب امتحان می کنم ببینم بازم کم میشه ازش یا نه !
    ظاهرا دانلود شبانه بعضی از شبها حذف میشه...چون چند شب در میون از من هم حجم شبانه بجای روزانه کم میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!

اون روزا هم مخابرات حجم حساب میکرده شما فکر کردید دارید از مخابرات میکنید.
    Last edited by A . M; 30-10-2013 at 21:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی میبینم بعضیا روزانه ماهی 100 مگ مصرف میکنن بعد شبانه رایگان ماهی 100 گیگ دانلود میکنن بعدم کلی هم شاکی هستن وهر روز میان اینجا فحش میدن. به مخابرات حق میدم قیمتارو زیاد کنه و محدودیت بزاره.
    Last edited by A . M; 30-10-2013 at 21:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وقتی میبینم بعضیا روزانه ماهی 100 مگ مصرف میکنن بعد شبانه رایگان ماهی 100 گیگ دانلود میکنن بعدم کلی هم شاکی هستن وهر روز میان اینجا فحش میدن. به مخابرات حق میدم قیمتارو زیاد کنه و محدودیت بزاره.
    شما حالت خوبه ؟؟ ظاهرا بعضی ها انقدر بهشون ظلم شده دیگه از حق و حقوق خودشون هم خبر ندارن !

9. 2 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مگر موقع اتصال رمز و شماره خط با هم چک نمیشه تا دزدی نشه؟
    اگه فقط رمز به تنهایی چک بشه که حجم دزدی هم جدای از بقیه مشکلات به راه میافته
    مگه نمیدونستی ؟

شما الان می تونی با یوزر و پسورد من به اینترنت وصل بشی به راحتی

فقط من نباید اون موقع به اینترنت وصل باشم

اون چوری هم که فکر می کنی بی سروته نیست هر وقت کسی وصل میشه به حساب کاربریت ip طرف به همراه منطقه ای که وصل شده ثبت میشه

اگه فکر می کنی کسی از حجمت دزدیده می تونی پیگیری کنی

ولی دردسرش زیاده

تازه اون بد بختی هم که داره استفاده می کنه ابروش میره بهتره فقط رمز مودم و سامانه رو عوض کنی تا دیگه این جوری نشه

اون اولا من هم خیال میکردم کسی نمی تونه از حجم من استفاده کنه ولی تمام کسانی که در استان خراسان رضوی هستند می تونند از اکانت هم دیگه استفاده بکنند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چی شد این جناب مدیر عامل !
    گوشیش رو هم که جواب نمیده .!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از ماله کسی که نخوردند دارن از حقشون استفاده می کنند

تمام اه و ناله های ما اینه که چرا مخابرات نامحدود نمیده ولی شرکت های دیگه میدند

بعدشم این اینترنتی که شما میگی همه تو ایران قبول دارن گرونه باز شما چی میگی؟

با نصف این پولی که ما میدیم تو خارج با سرعت چند برابر و کیفیت بیشتر ارائه میشه

بعدشم اگه شما با مخابرات مشکلی نداری چرا به این تایپیک میای ؟

می خوای از مخابرات دفاع کنی؟

تو اینجا قرار نیست کسی فحش بده تو یک محیط سالم و دوستانه قراره تجربیاتمون رو به اشتراک بزاریم و تو حل مشکلات به هم دیگه کمک کنیم

الان هم منتظر مهندس هستیم تا بیاد ببینیم می تونیم به توافق برسیم یا نه

13. 4 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •