خب دیگه من ی 2 ساعتی خوابیدم از شدت اعصاب خورد دیدم مدیران زحمت کشیدن پاک کردنیکک اخطار خوشکلم برام ثبت کردن
کلا متحول شده بود تاپیک اگه من یک اخطار برای ملک جعفری ثبت نکردم
راستی این آفتاب اینترنت وایرلس میده من ی زمانی وایرلس داشتم باید بری رو پشت بوم آنتن بدی بالا بعدش تو شرایط جوی هم سرعتت کاهش پیدا میکنه و یا کلا قطع میشه تازه نباید بین خونتون با آنتن فرستنده مانعی باشه
سوالی دیگه ای تو این زمینه داشتین در خدمتم![]()
مگر موقع اتصال رمز و شماره خط با هم چک نمیشه تا دزدی نشه؟
اگه فقط رمز به تنهایی چک بشه که حجم دزدی هم جدای از بقیه مشکلات به راه میافته
ظاهرا دانلود شبانه بعضی از شبها حذف میشه...چون چند شب در میون از من هم حجم شبانه بجای روزانه کم میشه
اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!
اون روزا هم مخابرات حجم حساب میکرده شما فکر کردید دارید از مخابرات میکنید.
Last edited by A . M; 30-10-2013 at 21:46.
وقتی میبینم بعضیا روزانه ماهی 100 مگ مصرف میکنن بعد شبانه رایگان ماهی 100 گیگ دانلود میکنن بعدم کلی هم شاکی هستن وهر روز میان اینجا فحش میدن. به مخابرات حق میدم قیمتارو زیاد کنه و محدودیت بزاره.
Last edited by A . M; 30-10-2013 at 21:44.
شما حالت خوبه ؟؟ ظاهرا بعضی ها انقدر بهشون ظلم شده دیگه از حق و حقوق خودشون هم خبر ندارن !
مگه نمیدونستی ؟
شما الان می تونی با یوزر و پسورد من به اینترنت وصل بشی به راحتی
فقط من نباید اون موقع به اینترنت وصل باشم
اون چوری هم که فکر می کنی بی سروته نیست هر وقت کسی وصل میشه به حساب کاربریت ip طرف به همراه منطقه ای که وصل شده ثبت میشه
اگه فکر می کنی کسی از حجمت دزدیده می تونی پیگیری کنی
ولی دردسرش زیاده
تازه اون بد بختی هم که داره استفاده می کنه ابروش میره بهتره فقط رمز مودم و سامانه رو عوض کنی تا دیگه این جوری نشه
اون اولا من هم خیال میکردم کسی نمی تونه از حجم من استفاده کنه ولی تمام کسانی که در استان خراسان رضوی هستند می تونند از اکانت هم دیگه استفاده بکنند
چی شد این جناب مدیر عامل !
گوشیش رو هم که جواب نمیده .!
از ماله کسی که نخوردند دارن از حقشون استفاده می کنند
تمام اه و ناله های ما اینه که چرا مخابرات نامحدود نمیده ولی شرکت های دیگه میدند
بعدشم این اینترنتی که شما میگی همه تو ایران قبول دارن گرونه باز شما چی میگی؟
با نصف این پولی که ما میدیم تو خارج با سرعت چند برابر و کیفیت بیشتر ارائه میشه
بعدشم اگه شما با مخابرات مشکلی نداری چرا به این تایپیک میای ؟
می خوای از مخابرات دفاع کنی؟
تو اینجا قرار نیست کسی فحش بده تو یک محیط سالم و دوستانه قراره تجربیاتمون رو به اشتراک بزاریم و تو حل مشکلات به هم دیگه کمک کنیم
الان هم منتظر مهندس هستیم تا بیاد ببینیم می تونیم به توافق برسیم یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)