دوست من قانونش تصویب و ابلاغ هم شده!
برداشته نشده فقط مثل سابق نیست که هرکی پدرش میرفت بالای 60 معاف بود این قانون میگه اگه پدر نیازمند مراقبت باشه پسر کفیلش میشه!
دوست من قانونش تصویب و ابلاغ هم شده!
برداشته نشده فقط مثل سابق نیست که هرکی پدرش میرفت بالای 60 معاف بود این قانون میگه اگه پدر نیازمند مراقبت باشه پسر کفیلش میشه!
سلامی دوباره
من برای اینکه کسر از خدمت (حضور در جبهه) بگیرم باید چیکار کنم؟
یعنی مراحلش چیه؟
من هنوز دفترچه رو نفرستادم و تا آخر این ماه وقت دارم، حالا اگر بخوام برم دنبال گرفتن کسر از خدمت باید برم جنوب؟ خودم می تونم برم یا پدرم باید بره؟ مدارک چیا می خواد؟
اگر لطف کنید مراحل رو کامل بگید ممنون میشم واقعا
با تشکر
سلام
باید پدرت بره...
کارت پایان خدمت پدر+کارت ملی(خودش وشما)+شناسنامه(خودش و شما)+عکس 4×3 خودش و شما(هرکدوم 3تا)+هر مدرکی که از زمان خدمتش داره(هر مدرکی!)+آخرین مدرک تحصیلی شما
+
کپی همه مدارک بالا
چیزیهایی که به ذهنم رسید همینا بود...بیشتر از این یادم نمیاد!
بعد از اینکه گواهی کسر خدمت رو از اونجا گرفت یا براتون پست کردن همراه با دفترچه ببر به پلیس+10 تا ثبتش کنن و بقیه مراحل هم روال عادی داره....برگه سبز...برگه سفید....اعزام...پایان دوره....کارت پایان خدمت...
فقط قبل اینکه پدرت بره جنوب مطمئن بشید که اون پادگان هنوز اونجا باشه...آخه بعضی از پادگانها منتقل میشن به یه شهر دیگه!!!!
موفق باشی![]()
ممنون. این دکمه تشکر کجاست؟ :-(
خیلی لطف کردی ولی قبلاً شنیده بودم خودمون هم میتونیم بریم، قانون جدیده که دیگه خودمون نمیتونیم یا من اشتباه می کردم؟
پایین هر پست سمت جپ میتونی این دکمه رو ببینی!!![]()
آقا کیلومتر 7 جاده قدیم کرج 200 متر بعد از پل کن جایی به نام دفتر فاوا وجود داره ؟ کسی میدونه؟ به من گفتن برای تقسیم باید برم اونجا...
از تهران بخوام برم اونجا چه جوری برم؟ کجا ماشین سوار شم؟
این قانون جدید چیه ؟
شامل کسانی که الان دفترچه فرستادن هم میشه ؟
سردار رادان خبر داد:
بخشودگی اضافه خدمت سربازان تا 6 ماه پس از اجرای قانون جدید
جانشین فرمانده نیروی انتظامی از بخشودگی اضافه خدمت سربازان تا 6 ماه پس از اجرای قانون جدید خدمت وظیفه عمومی خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد رضا رادان عصر دوشنبه در حاشیه مراسم افتتاح طرح تعویض کارت های پایان خدمت در جمع خبرنگاران در مورد قانون جدید وظیفه عمومی اظهار داشت: قانون جدید به نیروهای مسلح ابلاغ شده است و برای اجرا آماده است. در قانون جدید امتیازاتی برای مشمولان در نظر گرفته شده است که محوری ترین آن تعویض سال به ماه است. بر این اساس زمان مشمولیت فرد از این پس بر اساس ماه تولد محاسبه می شود.
وی ادامه داد: در گذشته افرادی که مرتکب غیبت می شدند تا سه ماه اضافه خدمت دریافت می کردند اما بر اساس قانون این اضافه خدمت در قانون جدید از سه ماه تا شش ماه است و حتی مشمول به مراجع قضایی معرفی می شود اما با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح همزمان با اجرای قانون جدید تا 6 ماه کسانی که دارای غیبت هستند اگر خود را معرفی کنند غیبت آنها بخشیده می شود.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی از انهدام 86 باند جعل کارت پایان خدمت و معافیت خبر داد و افزود: تعداد زیادی از افراد از این باندها کارت پایان خدمت و معافیت جعلی گرفته بودند که با شناسایی آنها، کارت های آنها باطل شد.
رادان در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص وظیفه پلیس برای برخورد با حیوانات وحشی در سطح پایتخت گفت: ما از کسانی که وظیفه ما را در این مورد بگویند استقبال می کنیم و از انجام ندادن آن عذرخواهی می کنیم اما مشخص است که این حیوانات در کجا پرورش یافته و به چه کسانی فروخته شده و در چه زمانی جابجا شده اند. بهتر است دستگاهها به جای سلب مسئولیت خود به کوتاهی های انجام شده اذعان داشته باشند.
سردار رادان در پاسخ به پرسشی در مورد فعالیت سفارت مجازی آمریکا اظهار داشت: راه اندازی این سفارت نگاهی توطئه ای است و طبیعی است این اقدامات پوچ و توخالی است. پلیس در هر حالت با اقدامات مجرمانه فضای مجازی برخورد می کند.
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:04.
آقا .... کاری بخوان بکنن .... برای بعد از انتخابات !
فعلا اوضاع بحرانیه![]()
اتفاقی نمی افته تا قبل از انتخابات![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)