سرعت من هنوز 30 هست.
ساعت چهار صبحه مثل شبهای قبل تا الآن قطع بود.به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت 22 نفر تو صف اند.
جالبه هر دفعه زنگ زدم دقیقاً 22 نفر رو خط بودند .فقط واسه من اینطوریه یا (کاملاً واضحه) اینکه تلفن گویا رو تنظیم کردند
بگه 22 نفر پشت خطه.
فکر میکنند یوزر ها احمقند.
Last edited by werewolf; 26-07-2012 at 03:57.
بخورید و بیاشامید اما زیاده روی نکنید ...
اطمینانی به این سرعت ها نیست که همیشه بالا بمونه ... اینجا هم گاهی بالای 100 رفته اما الان فیکس شده ....
نکته جالب دیگه، lease time آی پی ها تغییر کرده ... از دیروز تاحالا IP ثابت مونده ....
بخورید و بیاشامید اما زیاده روی نکنید ...
اطمینانی به این سرعت ها نیست که همیشه بالا بمونه ... اینجا هم گاهی بالای 100 رفته اما الان فیکس شده ....
نکته جالب دیگه، lease time آی پی ها تغییر کرده ... از دیروز تاحالا IP ثابت مونده ....
من دارم میگم برا منم تا 3 قطع بود
الان که وصل شده سرعتش اینطوریه من هم کاربر تازه وارد نیستم که بیایی بگی از طرف شرکتم و ....
من خودم از کسانی بودم که از سرح شکایت حمایت کردم ولی جالبه که الان سرعتم اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت چهار صبحه مثل شبهای قبل تا الآن قطع بود.به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت 22 نفر تو صف اند.
جالبه هر دفعه زنگ زدم دقیقاً 22 نفر رو خط بودند .فقط واسه من اینطوریه یا (کاملاً واضحه) اینکه تلفن گویا رو تنظیم کردند
بگه 22 نفر پشت خطه.
فکر میکنند یوزر ها احمقند.
دوستانی که میگن از مخابراته ، یا سرعت ما 2 مگه یا.... اینها عزیزانی هستند که ترول میکنند یا اینکه از خود این شرکت هستند.(یا فقط از سرویس روزانه استفاده میکنند)
من تابحال حتی یک نفر از اطرافیانم رو هم ندیدم که تو این مدت سرعتش بالای 50 کیلوبایت در ثانیه باشه(شبانه).
دوستان یک همتی کنید اون لینک پتیشن که گذاشتم رو پخش کنید.اگر بخوایم مثل همیشه پشت گوش بندازیم بگیم: "الآن که درست شده
دیگه ولش" باز هم همینکار رو میکنند.اون دفعه هم سرعت ها رو آوردند پایین اعتراض کردیم دوباره عادی کردند یک ماه و بعد به این روز افتادیم.
به هیچ وجه بیخیال نشید.دزدی تو روز روشن(یا در این مورد تو شب).
آدرس پتیشن رو باز هم میگذارم که پخش کنید.تعداد که بالا بره مجبورند سرویسهاشون رو درست کنند واگرنه اون کسانی که امضا کردند میتونند سرویس هاشون
رو عوض کنند و این ضرر به شدت بزرگی برای این شرکته (کلاً تجربه ی شخصی نشون داده هر شرکتی که کلاهبرداری کرده مثل اینها دوام چندانی نداشته)
اینقدر اعصابم این چند شب خرد شده فکر کنم ناراحتی قلبی گرفتم.
پایدار باشید
پ.ن: خدمت دوستم Silent TR عرض کنم که من هم تو پستم اشاره کردم.ممکنه الآن کمی سرعت رو درست کرده باشند اما اینکار رو یک ماه پیش هم کردند و قبل از اون هم همینطور
هر وقت همه اعتراض میکنند سرعت درست میشه، بعد از چند وقت دوباره بدتر میکنند.اگر قراره حرکتی انجام شه باید الآن صورت بگیره.واگرنه به همین منوال ادامه پیدا میکنه.
در ضمن الآن عکست رو دیدم.واو.تابحال تو عمرم سابقه نداشته ببینم سرعتم بالای 130 بره.خوش بحالت(مسخره نمیکنم جدی میگم).برای من روی 50 تا 70 متغیره الآن.
همین هم میشه تبعیض این شرکت که به یکی سرعت 2 مگابیت داده به یکی سرعت 700 کیلوبیت.
Last edited by werewolf; 26-07-2012 at 04:03.
اصفهان امشب تا 22 کیلو بیشتر بالا نرفته
اکانتت و منطقه مخابراتیت چی هست ؟
البته الان شد 30 کسلو با دوتا لینک
از اینجا به بعد هرچی لینک اضافه میکنم از 30 بالا تر نمیره
یعنی الان ترول من دیدنیه ها
چه کار زشتی کردی ندا
واقعا کسی شبها رو دیگه با تو سر میکنه
من که دیگه با ندا نمیکنم
نخیر. ثابت رو 70 مونده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)