تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 1783 اولاول ... 15655660664665265365465565665765865966066670675611561656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت من هنوز 30 هست.

داره خودمونی میشه werewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت چهار صبحه مثل شبهای قبل تا الآن قطع بود.به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت 22 نفر تو صف اند.
    جالبه هر دفعه زنگ زدم دقیقاً 22 نفر رو خط بودند .فقط واسه من اینطوریه یا (کاملاً واضحه) اینکه تلفن گویا رو تنظیم کردند
    بگه 22 نفر پشت خطه.
    فکر میکنند یوزر ها احمقند.
    Last edited by werewolf; 26-07-2012 at 03:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بخورید و بیاشامید اما زیاده روی نکنید ...
    اطمینانی به این سرعت ها نیست که همیشه بالا بمونه ... اینجا هم گاهی بالای 100 رفته اما الان فیکس شده ....
    نکته جالب دیگه، lease time آی پی ها تغییر کرده ... از دیروز تاحالا IP ثابت مونده ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بخورید و بیاشامید اما زیاده روی نکنید ...
    اطمینانی به این سرعت ها نیست که همیشه بالا بمونه ... اینجا هم گاهی بالای 100 رفته اما الان فیکس شده ....
    نکته جالب دیگه، lease time آی پی ها تغییر کرده ... از دیروز تاحالا IP ثابت مونده ....

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ساعت چهار صبحه مثل شبهای قبل تا الآن قطع بود.به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت 22 نفر تو صف اند.
    جالبه هر دفعه زنگ زدم دقیقاً 22 نفر رو خط بودند .فقط واسه من اینطوریه یا (کاملاً واضحه) اینکه تلفن گویا رو تنظیم کردند
    بگه 22 نفر پشت خطه.
    دوستانی که میگن از مخابراته ، یا سرعت ما 2 مگه یا.... اینها عزیزانی هستند که ترول میکنند یا اینکه از خود این شرکت هستند.(یا فقط از سرویس روزانه استفاده میکنند)
    من تابحال حتی یک نفر از اطرافیانم رو هم ندیدم که تو این مدت سرعتش بالای 50 کیلوبایت در ثانیه باشه(شبانه).
    دوستان یک همتی کنید اون لینک پتیشن که گذاشتم رو پخش کنید.اگر بخوایم مثل همیشه پشت گوش بندازیم بگیم: "الآن که درست شده
    دیگه ولش" باز هم همینکار رو میکنند.اون دفعه هم سرعت ها رو آوردند پایین اعتراض کردیم دوباره عادی کردند یک ماه و بعد به این روز افتادیم.
    به هیچ وجه بیخیال نشید.دزدی تو روز روشن(یا در این مورد تو شب).

آدرس پتیشن رو باز هم میگذارم که پخش کنید.تعداد که بالا بره مجبورند سرویسهاشون رو درست کنند واگرنه اون کسانی که امضا کردند میتونند سرویس هاشون
    رو عوض کنند و این ضرر به شدت بزرگی برای این شرکته (کلاً تجربه ی شخصی نشون داده هر شرکتی که کلاهبرداری کرده مثل اینها دوام چندانی نداشته)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینقدر اعصابم این چند شب خرد شده فکر کنم ناراحتی قلبی گرفتم.

پایدار باشید
    من دارم میگم برا منم تا 3 قطع بود
    الان که وصل شده سرعتش اینطوریه من هم کاربر تازه وارد نیستم که بیایی بگی از طرف شرکتم و ....
    من خودم از کسانی بودم که از سرح شکایت حمایت کردم ولی جالبه که الان سرعتم اینطوریه

داره خودمونی میشه werewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بگه 22 نفر پشت خطه.
    دوستانی که میگن از مخابراته ، یا سرعت ما 2 مگه یا.... اینها عزیزانی هستند که ترول میکنند یا اینکه از خود این شرکت هستند.(یا فقط از سرویس روزانه استفاده میکنند)
    من تابحال حتی یک نفر از اطرافیانم رو هم ندیدم که تو این مدت سرعتش بالای 50 کیلوبایت در ثانیه باشه(شبانه).
    دوستان یک همتی کنید اون لینک پتیشن که گذاشتم رو پخش کنید.اگر بخوایم مثل همیشه پشت گوش بندازیم بگیم: "الآن که درست شده
    دیگه ولش" باز هم همینکار رو میکنند.اون دفعه هم سرعت ها رو آوردند پایین اعتراض کردیم دوباره عادی کردند یک ماه و بعد به این روز افتادیم.
    به هیچ وجه بیخیال نشید.دزدی تو روز روشن(یا در این مورد تو شب).

آدرس پتیشن رو باز هم میگذارم که پخش کنید.تعداد که بالا بره مجبورند سرویسهاشون رو درست کنند واگرنه اون کسانی که امضا کردند میتونند سرویس هاشون
    رو عوض کنند و این ضرر به شدت بزرگی برای این شرکته (کلاً تجربه ی شخصی نشون داده هر شرکتی که کلاهبرداری کرده مثل اینها دوام چندانی نداشته)

اینقدر اعصابم این چند شب خرد شده فکر کنم ناراحتی قلبی گرفتم.

پایدار باشید

پ.ن: خدمت دوستم Silent TR عرض کنم که من هم تو پستم اشاره کردم.ممکنه الآن کمی سرعت رو درست کرده باشند اما اینکار رو یک ماه پیش هم کردند و قبل از اون هم همینطور
    هر وقت همه اعتراض میکنند سرعت درست میشه، بعد از چند وقت دوباره بدتر میکنند.اگر قراره حرکتی انجام شه باید الآن صورت بگیره.واگرنه به همین منوال ادامه پیدا میکنه.
    در ضمن الآن عکست رو دیدم.واو.تابحال تو عمرم سابقه نداشته ببینم سرعتم بالای 130 بره.خوش بحالت(مسخره نمیکنم جدی میگم).برای من روی 50 تا 70 متغیره الآن.
    همین هم میشه تبعیض این شرکت که به یکی سرعت 2 مگابیت داده به یکی سرعت 700 کیلوبیت.
    Last edited by werewolf; 26-07-2012 at 04:03.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اصفهان امشب تا 22 کیلو بیشتر بالا نرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته الان شد 30 کسلو با دوتا لینک
    از اینجا به بعد هرچی لینک اضافه میکنم از 30 بالا تر نمیره
    یعنی الان ترول من دیدنیه ها
    چه کار زشتی کردی ندا
    واقعا کسی شبها رو دیگه با تو سر میکنه
    من که دیگه با ندا نمیکنم

10. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نخیر. ثابت رو 70 مونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •