تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 827 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدل essential ديگر توليد نميشود (خيلي وقت هست و در واقع ميشه گفت كه جزء مدلهاي 2011 هست) ، اطلاعات اكثر سايتهاي فروش آنلاين بروز نيست . جديدترين مدل WD my book هست .

به جزء شكل ظاهر و امكانات نرم افزاري (مثل بكاپ گيري و مديريت هاردديسك) هيچ فرقي باهم ندارند .

فرقي نميكند كه چه مدلي بخريد ولي WD my book گرماي توليدي كمتري دارد كه براي پخش طولاني مدت Video/Audio از طريق HD Player بنظرم گزينه مناسبتري بنظر ميرسد . گرچه استفاده از فن جهت كمك به تهويه آن توصيه ميشود .
    ممنون از شما
    در رابطه با سوال اول م (دليل گراني adata) نظري ندارين؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عطا جان دوست گلم . من دیروز یک هارد دیسک
    western digital 1tb my passport ultra خریداری کردم . اولین بارم هست که هارد دیسک اکسترنال میخرم .

حال میخواستم ببینم وقتی جعبه هارد رو باز میکنم . برای اولین بار که وصلش میکنم کامپیوتر باید چه کار هایی انجام بدم . نگهداری خاصی داره ؟ . باید چه گزینه هایی و فعال کنم یا نکنم . کلا اگه راهنمای این هارد رو دارین میشه لطف کنید لینک

چیزی از
    اقدامات اولیه پس از خرید هارد اکسترنال رو برام شرح بدین یا لینکشو بزارین . و یا تاپیک هایی که در رابطه با موارد اموزشی در ارتباط با این هارد دیسک است در انجمن به چشمتون خروده لینکشو بدین ممنون میشم . فدات عطا جان
    ممنونم

چند تا سوال هم دارم .

1- ایا همانند هارد ویروس میگیره ؟

2- ایا این هارد ضد شوک و ضربه هستش ؟

3- برای اولین بار نیاز به فرمت و پارتیشن بندی داره ؟

4- بعد از خرید باید از چه طریقی از سلامت کامل هارد دیسک مطمئن بشم ؟

5- کار با نرم افزاری که روش هست چطوری هستش ؟

6- با فرمت هارد دیسک نرم افزارش میپره ؟ طریقه اصولی فرمتش چی هست ؟

تشکر ببخشید سرتون رو درد اوردم و وقت تون رو هم گرفتم ممنونم عطا جان .
    سلام .

1- ایا همانند هارد ویروس میگیره ؟
    بله ، همانند هارد ديسكهاي Internal و فلش مموريها امكان ويروسي شدن وجود دارد .

2- ایا این هارد ضد شوک و ضربه هستش ؟
    خير ، اين مدل Anti Shock و يا ضدضربه نيست .

3- برای اولین بار نیاز به فرمت و پارتیشن بندی داره ؟
    هارد ديسك اكسترنال مورد نظر از قبل پارتيشن بندي و بصورت NTFS فرمت شده و نيازي به انجام مجدد آن نيست . مگر اينكه به تعداد بيشتري پارتيشن نياز داشته باشيد .

4- بعد از خرید باید از چه طریقی از سلامت کامل هارد دیسک مطمئن بشم ؟
    برنامه هاي متفاوتي براي اينكار موجود هست . بعنوان مثال از قسمت Error Scan برنامه HD Tune ميتوانيد كليه سكتورهاي هارد را تست كنيد (تيك Quick برداشته شود) كه البته اطلاعات كاملي از جمله Responding Time هر سكتور ارائه نميكند (الزامي هم به انجام اينكار نيست چون هارد اكسترنال نو هست) . همچنين ميتوانيد smart status را هم از قسمت Health برنامه HD Tune بررسي كنيد .

5- کار با نرم افزاری که روش هست چطوری هستش ؟
    اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد .

6- با فرمت هارد دیسک نرم افزارش میپره ؟ طریقه اصولی فرمتش چی هست ؟
    بله ، با فرمت كردن هارد ديسك اكسترنال كليه اطلاعات موجود در آن از بين ميرود . در نتيجه قبل از انجام چنين كاري از آنها يك كپي در جاي ديگري داشته باشيد .

. نگهداری خاصی داره ؟
    پست اول اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه كنيد . چند نكته در مورد نحوه نگهداري و استفاده توضيح دادم .

3. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

واقعا ازت ممنونم . داداشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام, قصد خرید هارد 1Tb دارم برای فیلم و برنامه. سیلیکون پاورA 15 هارد مناسبیه؟ قابلیت اتصال به تلویزیون رو داره؟ عمر و ماندگاریش مناسبه؟ اگر گزینه دیگری مد نظرتون هست معرفی کنید. با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان من هارد WD 1TB pasporty ultra خریداری کردم . نمیخوام نرم افزارشو نصب کنم . اصلا قصد بکاپ گیری و رمز گزاری رو هم ندارم .

میخوام مثل فلش مموری autuplay بیاد و بازش کنم و با drop & drog فایل ها مو داخل هارد بریزم همین اصلا کار با این نرم افزار ها رو دوست ندارم .
    . ایا اینجوری میشه ؟ حتما باید با نرم افزار کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من هارد WD 1TB pasporty ultra خریداری کردم . نمیخوام نرم افزارشو نصب کنم . اصلا قصد بکاپ گیری و رمز گزاری رو هم ندارم .

میخوام مثل فلش مموری autuplay بیاد و بازش کنم و با drop & drog فایل ها مو داخل هارد بریزم همین اصلا کار با این نرم افزار ها رو دوست ندارم .
    . ایا اینجوری میشه ؟ حتما باید با نرم افزار کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام .

براي استفاده از اين هارد اكسترنال اجباري هم نيست كه حتماً نرم افزارهاي آن نصب شده باشد . خيلي ساده Drag and Drop كنيد .

8. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کسی سوال منو جواب نمیده؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    قصد خرید یک هارد یک ترا یا دو ترا را دارم
    میخواستم بدونم خود کمپانی WD در معرفی هارد های my passport و Elements و Ultra چه تفاوتی بین این مدلها اعلام کرده و کدوم بهتره
    همچنین هارد های 1 ترا و 2 ترا به غیر از قیمت و فضا ذخیره سازی فرقی از نظر فنی مانند سرعت انتقال داده ، هنگ کردن و کارکرد بهتر با سایر دستگاه ها یا سایر مسایل فنی با هم دارند
    همچنین اگر امکان داشته باشه شکل ظاهری بسته بندی مدل اصل my passport ultra (فرف بین بسته بندی ابی و سفید )و محتویات بسته بندی و گارانتی اصلی را برای من توضیح دهید که در هنگام خرید کلاه سرم نره بسیار ممنون میشم
    Last edited by image369; 18-03-2014 at 00:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    قصد برای ارشیو فیلم وعکس قصد خرید یک هارد 2 ترا را دارم بین دو مدل Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB و

Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB

می خواستم راهنماییم کنید باتوجه به اینکه 50-60 تومان اختلاف قیمت دارندکدوم بهتره و ارزش هزینه اضافی رو داره یا نه؟ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام, قصد خرید هارد 1Tb دارم برای فیلم و برنامه. سیلیکون پاورA 15 هارد مناسبیه؟ قابلیت اتصال به تلویزیون رو داره؟ عمر و ماندگاریش مناسبه؟ اگر گزینه دیگری مد نظرتون هست معرفی کنید. با تشکر
    کسی سوال منو جواب نمیده؟!؟
    سلام .
    مدلي كه انتخاب كرديد قابليت اتصال به TV را دارد ، اما بيشتر بايد دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد تا اطلاعاتي درباره آن مثلاً نوع فايل سيستمي كه پشتباني ميشود ، سايز هر پارتيشن ، فايلهايي كه براي پخش پشتيباني ميشوند و ... بدست بياريد . عمر و ماندگاري هم بستگي زياد به نحوه استفاده و نگهداري از آن دارد .

با سلام خدمت دوستان عزیز
    قصد برای ارشیو فیلم وعکس قصد خرید یک هارد 2 ترا را دارم بین دو مدل Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB و

Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB

می خواستم راهنماییم کنید باتوجه به اینکه 50-60 تومان اختلاف قیمت دارندکدوم بهتره و ارزش هزینه اضافی رو داره یا نه؟ممنون
    سلام .
    اگر واقعاً به امكانات نرم افزاري آن از جمله بكاپ گيري و مديريت هارد نيازي نداريد و همچنين اگر نميخواهيد هارد را lock كنيد ميتونيد WD element را بخريد .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •