ای خدا کمکککککککککککککککککک
ای خدا کمکککککککککککککککککک
سلام
پنالتی رو چه جوری بزنم؟
ببین اگه بگیری سمت چپ یا راست بعد مربع رو بزنی شوت میکنه بیرون
بهتره وقتی که مربع رو زدی یکم بگیری سمت راست یا چپ بعد سریع دستتو بردار
که میزنه تو گل یخورده تمرین کنی راحت میتونی.
سلام به همه
من یک بازیکن تو become legend ساختم داشتم بازی میکردم که برق رفت حالا وقتی میرم سیو باری رو لودش کنم میزنم فایل خراب شده . آیا راهی برای بازگردان دنش هست ؟ خیلی حالم گرفت .تا جاهای خوبی رفته بودم . مرسی
اگه پيغام file corrupted ميده متاسفانه نميشه كاريش كرد
Last edited by urumchi; 28-07-2011 at 01:28.
داداش چجوری میشه پنالتی رو چیپ زد ؟
![]()
1- شوت رو بزن (مهم نيست كه چقدر نگهش ميداري چه يه لحظه چه 2ثانيه)
2- بلافاصله بعد از شوت يه لحظه كليد جهت راست كيبورد رو فشار بده ( بر عكس كليد شوت ،كليد جهت رو اصلا نگه ندار فقط يه لحظه فشارش بده)
3- با گرفتن كليدهاي بالا يا پايين به توپ جهت بدهي (واسه اينكه خوب جهت داده بشه حداكثر 1 ثانيه اون كليدهارو نگه دار)
اين روش واسه پنالتي حين بازي به كار ميره اما در حالت تمرين به جاي كليد جهت راست بايد پايين رو بزني و واسه جهت دادن از كليدهاي جهت چپ و راست استفاده كني
اين تفاوت در زدن پنالتي در تمرين و حين بازي بخاطر اينه كه در حين بازي بازيكن پنالتي زن از كنار نشون داده ميشه ولي در حالت تمرين پنالتي زن از پشت سر نمايش داده ميشه
Last edited by urumchi; 28-07-2011 at 15:19.
سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم !
مدتیه که دارم BAL رو بازی میکنم. توش میچرخیدم. توی فسمت option. گزینه سوم عبارت است از : Setting
Legend Mode Partner برای چیه ؟
داخلش که میریم 4 تا پست دروازبانی و مدافع و هافبک و مهاجم داره که میتونیم واسه هر کدوم 1 بازیکن انتخاب کنیم. میخواستم بدونم اینا واسه چیه ؟ چه فایده ای داره ؟
ممنون
فكر كنم اون 4 تا بازيكن همزمان با بازيكن تو وارد دنياي فوتبال ميشن و ممكنه يه روزي همبازي هم بشيد
بازیکنان واقعی رو باید انتخاب کنیم( مثل دیوید بکهام. دروگبا و ... ). اینا که توی بازی هستند. دیگه وارد شدن نمیخواهد !
Last edited by farshad.88; 29-07-2011 at 11:20. دليل: عشقی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)