گندش بزنن این مبین رو دیشب 90 مگ بزور دانلود کرد سرویس 1 مگ چرا جدیدا انقدر قطع میشه.
طرح های بهار رو کسی خبر نداره ؟؟
گندش بزنن این مبین رو دیشب 90 مگ بزور دانلود کرد سرویس 1 مگ چرا جدیدا انقدر قطع میشه.
طرح های بهار رو کسی خبر نداره ؟؟
من کلا ناراضی نیستم شاید فقط تهران اینجوریه
128 کیلوبایت 20 گیگ 3 ماهه
![]()
سلام دوستان یه سوال
اینکه از کجا با ید BTS ای که بهش وسیلیم رو ببینیم ؟
واینکه ip رو به غیر از اسپید تست از کجا دیگه میتونیم ببینیم ؟
آنتن رو از کنترل پنل مودم و از روی گزینه BSID به صورت یک کد مخلوط از عدد و حروف میشه دید.
توی گوگل بنویس ip اون بالا مینویسه.
اقا ممنون
ففط اگه بخوایم این دو تا رو تغییر بدیم باید چیکار کنیم؟ اصلا میتونیم ؟
آره، با همون سرعت 130 کیلوبایت بر ثانیه پخش آنلاین میکنه
برای تغییر آی پی از چیز پی ان و برنامه هایی که برای این منظور هسست میتونی استفاده کنی. برای تغییر آنتن هم باید مودم رو جا به جا کنی و تست کنی که به کدوم آنتن وصل میشه.
مبين نت يك دزد به تمام معناست . من سرويس يك مگ با 10 گيگ ترافيك داشتم زنگ زدن گفتن سرويس يك مگ با 8 گيگ ترافيك داريم كه ضريب 1 به 4 داره و سرعتش بيشتره . من خر شدم و اونو گرفتم براي اين ماه با 2 گيگ ترافيك كمتر و 4 تومن پول بيشتر. هيچ تغييري كه تو سرعتم ايجاد نشد هيچ، سرعت در اكثر مواقع كمتر از يك مگه و از سرويس قبليم هم سرعتش پايين تره!!!
پينگ هم قربونش برم زير 450 نمياد.
من قبلا شاتل بودم و فكر ميكردم اونا دزدن چون قطعي زياد داشت اما حالا ميبينم صد رحمت به شاتل . اگر قطعي داشت حداقل سرعت و پينگش خوب بود!
من كرج هستم نميدونم بقيه شهرا چطوريه اما اكيدا به دوستاني كه قصد گرفتن سرويس از اين شركت دزد رو دارن توصيه ميكنم جدا توي تصميمشون تجديد نظر كنن كه بدجور كلا سرشون ميره
---------------
پ.ن : دوستان اگر امكان داره يه سرويس دهنده خوب تو كرج معرفي كنن كه حداقل پينگش خوب باشه .اين برام خيلي مهمه.
Last edited by Bobby Sands; 11-03-2012 at 18:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)