تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 1049 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این پکیج مشخاصتش رو دیدم قوی نیست!به نظرتون چه طوره یه AV/R قوی بگیرم بعد که دستم باز تر شد بلندگوهاشو بگیرم؟
    بله قوی نیست.
    اگر فاصله زیادی بین خرید آمپلی فایر و بلندگو به وجود نمیاد فکر خوبیه.ولی اگر می خواد فاصله به اون مقداری برسه که آمپ های جدید تر وارد بازار بشه مثلا 6 ماهه دیگه این روش توصیه نمیشه.چون یک آمپلی فایر بدون بلندگو برای شما عملا کاربردی نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اینجوری که از عکس برداشت میشه فکر کنم آنتن AM رادیو باشه.

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام

دوستان این دستگاه کاربردش چی هست . توسیستم ?rs33

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

براي اين باند حداقل آمپيلي a/v كه معرفي ميكنيد چيه ؟

سايت :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل :

S 664
    AV & Semi Professional Florstandind Loudspeaker

با توجه به اينكه ساخت كانادا هست كلا نظرتون درباره باند چيه و در چه محدوده اي قرار ميگيره و با كدام مدل مثلا جامو يا maudio يا jbl قابل قياس است
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینجوری که از عکس برداشت میشه فکر کنم آنتن AM رادیو باشه.
    پس اون انتن که به شکل مربع چی !؟ که توی اکثر سیستم ها هست.
    Last edited by alirezaplus; 17-07-2012 at 16:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه اشتباه نكنم يكيش am , اون يكي fm

تو كاتالوك امپ به وضوح توضيح داده

7. این کاربر از xpga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی از راهنمایی تون . یه سوال دیگه هم دارم این که دوستانی که از فروشگاه راستین خرید کردن آیا بهشون گفتند که صدا رو در rs33 بالا تر 60 نبرند . ( توی موزیک هایی مثل راک و پاپ و.... )

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام.انتخاب زیادی ندارید تو این قیمت.مدل 860 ال جی هستش.نمی تونم بگم عالیه ولی تو این قیمت از بقیه بهتره.

ببخشید این مدل چه فرمت هایی رو میتونه اجرا کنه؟؟mkv رو میخونه ......

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید این مدل چه فرمت هایی رو میتونه اجرا کنه؟؟mkv رو میخونه ......
    DVD+R, +RW, SVCD, VCD DivX, MP3, Wma, JPEG

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض برسی سیستم صوتی Rs33

سلام دوستان . با توجه به صحبت های دوستان در صفحات قبل که فرمودند هرکی از این سیستم ها خرید یه ریویو بنویسه تا کسانی که میخوان اقدام به خرید کنند اطلاعات بیشتری راجب محصول داشته باشن .
    مم اولین بارم هست که میخوام ریویو بنویسم پس اگه اشکال و کمی داشت به بزرگی خودتون ببخشید. خوب و اما موضوع اصلی :
    محتویات داخل سیستم Rs33 :
    امپیلی فایر: (vsx-rs320-k (todoroki
    اسپیکر : s-rs33tb
    ووفر : s-rs3sw
    پلیر : dv-320-k
    + سیم های برق و باند ....
    واما اصل مطلب که برسی دستگاه :
    بهد از 7 خان رستم که دستگاه وصل شد و ازش صدا در امد رفتم یه موزیک درس حسابی هم از نظر کیفی هم از نظر اهنگ خلاصه موزیک شروع شد دیدم صداش این گونه است
    بعد از کلی تفحص فهمیدم موزیک رو روحالت ext.stereo بگوشیم دکمه رو زدیم افاقه نکرد بعد قیافه من به این حالت شد خلاصه یکم با اپشن ها ور رفتم بایداین رو هم بگم کنترل واقعا عالی داره هم کارش وهم نرم بودم بجا بود اکثر کمه ها که دسترسی رو خیلی راحت میکنه
    البته منوی اپشن هاش هم خیلی کار کردن باهاش اسونه و راحت میشه تنظیمش کرد . دوباره بعد از کلی تنظیم اهنگ رو گزاشتم دیدم صداش خیلی بهتر شده صداش رو بردم تا حدود 30-40 با این که این امپ تا 77-78 تا صدا داره ولی توحالت عادی ( todoroki off ) همین 30-40 تا کل خونه ( 120متر) رو به جز اتاق جواب میده بهرحال من اون صدایی که میخواستم رو نداد و این جابود که todoroki زدم و روحالت 1 گزاشتم ( todoroki دو تا حالت داره اولی باس و تریبلش عالی و یک سطح ولی حالت دوم تریبلش یه کم از باس بیشتره ) خلاصه دوباری برگشتم روحالت اولی خودم بعد از روشن کرد مد todoroki میتونم بگم صدای 20 تو این حالت برابر با صدای 35-40 ext.stereo وصداش علاوه بر زیاد شدن 15-20 درصد تریبل خیلی بالا میره بیس خیلی دقیتر و قویتر میزنه . با این که صرفا یک نوع تنظیم هست ولی میتونم بگم برای کسایی که مثل من موزیک زیاد گوش میدن مثل موحبت میمونه چون خیلی زیاد توی موزیک تاثیر
    داره که باور نکردنی . اما این کارو خودم کردم که میگم مد todoroki به هیچ عنوان دسیبل باند هارو نمیبره بالا چون خودم دسیبل رو وقتی روی +15 گذاشتم و مد رو روشن کردم بازم صدا افزایش 15 درصدی رو داشت و از رو این مد اصلا به دسیبل ربطی نداره . خلاصه بعد این که به کار این دستگاه تسلط کامل پیدا کردم انواع موزیک هارو گذاشتم میتونم بگم واقعا بی نظیر هستش. الان 5-6 ماهه که دارمش فوق الاده راضیم چون واقعا صدای خوبی داره .
    کلام اخر :
    من و عموی گرام به اتفاق سیتم هامون رو خریدیم من rs33 و ایشون ES33 . امپ اشون 520 و قویتره ولی هر بار که صدا rs 33 رو میشنوه افسوس میخوره . هدف کلی من از این همه حرف زدن این بود که اگر قصد خرید یه سینمای خانگی دارید که قیمتش مناسب باشه و کاراییش بالا باشه والبته اگه میخواهید باهاش کمی هم موزیک هم گوش بدید بدون ذره ای شک rs33 یکی از بهترین پیشنهاد ها است.
    یه تجربه شخصی : اهنگ Linkin Park-What I've Done رو میزاری todoroki رو روشن میکنی صدا رو میبری رد 15 از خشونتش لذت میبری و وقتی حس میکنی خشونتش تموم داره میشه دستت رو رو ولوم میبری 10 تا زیاد میکنی و همه چی از اول شروع میشه....
    شرمنده اگه مطالب کمه . کم نوشتم تا راحت بشه خوندش ولی اگه سوالی هست تو پروفایلم بپرسید.
    ممنونم
    Last edited by alirezaplus; 18-07-2012 at 09:55.

12. 2 کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •