بچه ها کسی راهکاری برای این مشکل پیدا نکرد؟
بچه ها کسی راهکاری برای این مشکل پیدا نکرد؟
ببین این به کارت میاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم باید یک فکری کنم!من توی این چند روزه فقط دنبال راههایی بودم که بشه بازیو سخت تر کرد یکیش همین فریم ریت بود . در ضمن رزولوشن های مختلفو هم امتحان کن خیلیها شاکی بودن که چرا توی رزولوشن ما بازی کنده .
من فکر میکنم باید یک دستی هم به دروازه بانها بکشیم من میخواهم قدرتهاشون به یک نسبت 10-15 درصد زیاد کنم و بعدش سیو کنم .غیر از اینها من دنبال آنلاک کردن سوپر استار هم هستم .
باورت نمیشه من روزی صد بار توی فرومها به کاربرا میگفتم بابا اینقدر غر نزنین زمان پاسخ دهی خوبه مگه به خرجشون میرفت آخرش سیباس بنده خدا اومد گفت نگران نباشید بازی نهایی با دمو خیلی فرق میکنه ....
چیزی که به غیر از گیم پلی منو اذیت کرد چمن بازی هست!البته رنگ و ........عالی هست
ولی تو دمو نقاط زرد و کم رنگی در نقاط مختلف چمن بود و این کاملا به نوع و شکل چمن در بازی عمق داده بود ولی حالا علاوه بر زیبایهاش یک دست سبز شده بیشتر به فرش سبز شبیه تا چمن!
اون درایوی که بازی رو نصب چقد حجم خالی داره.
یا ببین هیچ نرم افزار دیگه ای بجز PES2010 فعاله اگه هست ازش بیا بیرون . یه چیزی که از رم استفاده کنه.
54 گیگ خالی داره! درایو C هم 30 گیگ خالی داره. در مورد RAM هم 4 گیگ DDR3 هستش آخه چه برنامه ای اجرا کنم که این همه رو بخواد پر کنه.
یعنی هربار که بازی میکنی این اتفاق می افته ؟
فکر نمی کنه مشکل از ویندوز باشه ؟
منم یه مقدار به ویندوز شک دارم. حالا فردا پس فردا می رم Windows 7 Final رو می گیرم نصب می کنم ببینم مشکل حل می شه یا نه.
به هر حال ممنون.
البته مهران اینو هم باید درنظر بگیریم که response time فقط برای ما سریع نشه خب حریفم از این مساله بهره میبره ما قویتر شدیم درست اما حریفم قوی تر شده نسبت به قبل .
اما گیم پلی نسبت به نسخه 2009 انصافا شناورتر و زیبا تر شده من دیروز حدود 1 ساعت نسخه 2009 رو بازی کردم حرکات توی اون نسخه خیلی رباتیکه این مساله منو توی این چند سال اخیر خیلی اذیت میکرد اما توی این نسخه این مساله خیلی بهتر شده هر چند که هنوز خیلی جا داره که بیشتر روش کار بشه .در مجموع بازی نسبت به نسخه قبل سخت تر شده چون هم توی سر توپ زدن برداشته شده هم سرعت بازیکنان معقول شده و نمیشه یک تنه همه رو دریبل کرد و هم اینکه زمان پاسخ دهی نسبت به نسخه 2009 بیشتر شده که کار رو مشکل تر میکنه .
اگه کونامی بتونه با همین گیم پلی هوش بازی رو هم بالا ببره که نشه به راحتی به عمق حریف زد واقعا این بازی محشر میشه .
Last edited by 4039; 24-10-2009 at 22:12.
به نکته ی ریزی اشاره کردی حسین جان من هم همین نظر تو رو دارم ولی زمان پاسخگویی رو نمیشه با یک پچ یا چیز دیگه ای حل کرد.
من فکر می کنم به احتمال زیاد از ویندوز هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)