تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 1211 اولاول ... 1565566066466526536546556566576586596606667067561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

بچه ها راستی من یه مشکلی دارم. وقتی 3 4 تا بازی می کنم یه دفعه سرعت بازیم کند می شه. وقتی هم توی این حالت از بازی بیام بیرون کلاً سرعت سیستم پایین اومده و باید یه بار Restart کنم تا دوباره سیستمم به حالت عادی برگرده و بتونم بازی رو تو حالت عادی اجرا کنم.
    مشخصات سیستم هم اینه (پنجره Setting خود PES2010):

در ضمن ویندوزم هم Windows 7 64Bit Build 7600 هستش. البته بقیه مشخصات هم توی امضام هست. به نظرتون مشکل کجاست؟
    در ضمن یادم رفت بگم PES2009 بدون مشکل روی سیستمم اجرا می شد.
    بچه ها کسی راهکاری برای این مشکل پیدا نکرد؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

ببین این به کارت میاد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من توی این چند روزه فقط دنبال راههایی بودم که بشه بازیو سخت تر کرد یکیش همین فریم ریت بود . در ضمن رزولوشن های مختلفو هم امتحان کن خیلیها شاکی بودن که چرا توی رزولوشن ما بازی کنده .
    من فکر میکنم باید یک دستی هم به دروازه بانها بکشیم من میخواهم قدرتهاشون به یک نسبت 10-15 درصد زیاد کنم و بعدش سیو کنم .غیر از اینها من دنبال آنلاک کردن سوپر استار هم هستم .

باورت نمیشه من روزی صد بار توی فرومها به کاربرا میگفتم بابا اینقدر غر نزنین زمان پاسخ دهی خوبه مگه به خرجشون میرفت آخرش سیباس بنده خدا اومد گفت نگران نباشید بازی نهایی با دمو خیلی فرق میکنه ....
    منم باید یک فکری کنم!
    چیزی که به غیر از گیم پلی منو اذیت کرد چمن بازی هست!البته رنگ و ........عالی هست
    ولی تو دمو نقاط زرد و کم رنگی در نقاط مختلف چمن بود و این کاملا به نوع و شکل چمن در بازی عمق داده بود ولی حالا علاوه بر زیبایهاش یک دست سبز شده بیشتر به فرش سبز شبیه تا چمن!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بچه ها کسی راهکاری برای این مشکل پیدا نکرد؟
    اون درایوی که بازی رو نصب چقد حجم خالی داره.
    یا ببین هیچ نرم افزار دیگه ای بجز PES2010 فعاله اگه هست ازش بیا بیرون . یه چیزی که از رم استفاده کنه.

6. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

اون درایوی که بازی رو نصب چقد حجم خالی داره.
    یا ببین هیچ نرم افزار دیگه ای بجز PES2010 فعاله اگه هست ازش بیا بیرون . یه چیزی که از رم استفاده کنه.
    54 گیگ خالی داره! درایو C هم 30 گیگ خالی داره. در مورد RAM هم 4 گیگ DDR3 هستش آخه چه برنامه ای اجرا کنم که این همه رو بخواد پر کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

54 گیگ خالی داره! درایو C هم 30 گیگ خالی داره. در مورد RAM هم 4 گیگ DDR3 هستش آخه چه برنامه ای اجرا کنم که این همه رو بخواد پر کنه.
    یعنی هربار که بازی میکنی این اتفاق می افته ؟
    فکر نمی کنه مشکل از ویندوز باشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

یعنی هربار که بازی میکنی این اتفاق می افته ؟
    فکر نمی کنه مشکل از ویندوز باشه ؟
    منم یه مقدار به ویندوز شک دارم. حالا فردا پس فردا می رم Windows 7 Final رو می گیرم نصب می کنم ببینم مشکل حل می شه یا نه.
    به هر حال ممنون.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته مهران اینو هم باید درنظر بگیریم که response time فقط برای ما سریع نشه خب حریفم از این مساله بهره میبره ما قویتر شدیم درست اما حریفم قوی تر شده نسبت به قبل .
    اما گیم پلی نسبت به نسخه 2009 انصافا شناورتر و زیبا تر شده من دیروز حدود 1 ساعت نسخه 2009 رو بازی کردم حرکات توی اون نسخه خیلی رباتیکه این مساله منو توی این چند سال اخیر خیلی اذیت میکرد اما توی این نسخه این مساله خیلی بهتر شده هر چند که هنوز خیلی جا داره که بیشتر روش کار بشه .در مجموع بازی نسبت به نسخه قبل سخت تر شده چون هم توی سر توپ زدن برداشته شده هم سرعت بازیکنان معقول شده و نمیشه یک تنه همه رو دریبل کرد و هم اینکه زمان پاسخ دهی نسبت به نسخه 2009 بیشتر شده که کار رو مشکل تر میکنه .
    اگه کونامی بتونه با همین گیم پلی هوش بازی رو هم بالا ببره که نشه به راحتی به عمق حریف زد واقعا این بازی محشر میشه .
    Last edited by 4039; 24-10-2009 at 22:12.

11. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

البته مهران اینو هم باید درنظر بگیریم که response time فقط برای ما سریع نشه خب حریفم از این مساله بهره میبره ما قویتر شدیم درست اما حریفم قوی تر شده نسبت به قبل .
    اما گیم پلی نسبت به نسخه 2009 انصافا شناورتر و زیبا تر شده من دیروز حدود 1 ساعت نسخه 2009 رو بازی کردم حرکات توی اون نسخه خیلی رباتیکه این مساله منو توی این چند سال اخیر خیلی اذیت میکرد اما توی این نسخه این مساله خیلی بهتر شده هر چند که هنوز خیلی جا داره که بیشتر روش کار بشه .
    اگه کونامی بتونه با همین گیم پلی هوش بازی رو هم بالا ببره که نشه به راحتی به عمق حریف زد واقعا این بازی محشر میشه .
    به نکته ی ریزی اشاره کردی حسین جان من هم همین نظر تو رو دارم ولی زمان پاسخگویی رو نمیشه با یک پچ یا چیز دیگه ای حل کرد.

13. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

منم یه مقدار به ویندوز شک دارم. حالا فردا پس فردا می رم Windows 7 Final رو می گیرم نصب می کنم ببینم مشکل حل می شه یا نه.
    به هر حال ممنون.
    من فکر می کنم به احتمال زیاد از ویندوز هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •