عجیبه! فقط برای آرت ملاک ماه شمسیه
برای eco که نباید اینطوری باشه آخه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجیبه! فقط برای آرت ملاک ماه شمسیه
برای eco که نباید اینطوری باشه آخه
من هرچی گشتم نتونستم راهنمای مودم شما رو از سایت asus بگیرم. جالبه یکی دیگه هم همین مشکلو داشت. انگار asus این مودم رو فراموش کرده.
اینطور که از پیغام به نظر میاد چون این VPI و VCI قبلا برای کانکشن Bridge استفاده شده، نمیتونی برای کانکشن جدید ازش استفاده کنی.
شما باید بری بخش advanced setup کانکشن WAN رو از Bridge به PPPoE تغییر بدی. اونوقت جای وارد کردن یوزر پسورد هم باید بیاد.
نوشته تو سايت كه:
کد:
بازه استفاده از ترافيک ماهيانه از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
بازه استفاده از ترافيك در كل دوره خدمات است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن توي راهنمای میزان ترافیک مصرفی نوشته:
شما می توانید با مراجعه به صفحه ترافیک مصرفی، میزان ارسال و دریافت و تعداد دفعات اتصال خود را (براساس مگابایت) در 3 گزارش مختلف به دست آورید.
گزارش اتصالات PPPOE: در این گزارش براساس بازه زمانی مورد نیاز، می توانید تعداد دفعات اتصال از طریق PPPOE و مدت زمان آن را مشاهده فرمایید. همچنین اتصال جاری در لحظه خود را نیز می توانید ملاحظه فرمایید.
این گزارش مبنای محاسبه مصرف شما نمی باشد.
گزارش ماهانه: مبنای این گزارش ماههای شمسی می باشد ، و میزان مصرف در ماه مورد نظر را نشان می دهد
این گزارش برای مشاهده میزان مصرف دورههای مختلف کاربران ART که دوره ترافیک شان ماههای شمسی می باشد قابل استفاده می باشد ولی برای کاربران ECO که دوره ترافیک مطابق دوره سرویس شان می باشد، قابل استفاده نیست
Last edited by siamak_mu; 27-04-2009 at 21:57. دليل: p30world قاط زده بود اول نوشته ام كامل ثبت شده بود ولي بعدش...
من هم حرفهای سیامک رو تایید میکنم سرعت به هیچ عنوان کم نمیشه
البته 1 ویژگی به من اضافه شد اونم این که بدون اکانت و مستقیم کردن لینک از مگا آپلود با حداکثر سرعت و ریزوم دان میکنمخودم هم نمیدونم چه طوری
اما دارم کل سریال prison break رو به همین صورت دان میکنم البته تو رپیدشر نمیتونم
نه نپرسیدی. عوض شدن ip رو نمیدونم چه طور میشه امتحان کرد؟
اما قطعی من تو عید شروع شد و با راهنمایی شما دیگه حتی یکبار هم تکرار نشد
ببینم به این قسمت از توضیحات شاتل دقت کردی؟حالا تکلیف من چیه ؟؟؟ فکر کنم این ترافیک اضافی رو از بالایی در آوردن ... ولی مگه ملاک دوره نیست ؟؟
دورۀ من از 29 تا 28 برج بعده ... عجیب نیست ؟؟
این گزارش برای مشاهده میزان مصرف دورههای مختلف کاربران art که دوره ترافیک شان ماههای شمسی می باشد قابل استفاده می باشد ولی برای کاربران eco که دوره ترافیک مطابق دوره سرویس شان می باشد، قابل استفاده نیست
ایشون آرت دارن نه اکو![]()
چه ربطی داره مهدی جان ؟؟؟ یعنی من هم هواسم باید به دوره باشه هم ماه ؟؟؟ چه مسخره ... این جوری که نمیشه ... آخه مگه میشه هم تو دوره 15 گیگ هم تو ماه ؟؟؟
با این وضع تکلیف کسی که 15 تا 15 ام چی میشه ؟؟؟ تکون نمی تونه بخوره که ؟؟![]()
دقیقا نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم اینطوری باشه
شما باید حواست به ترافیک مصرفی در ماههای شمسی باشه نه مصرف دوره ینی ملاک مصرف شما فقط مصرف در یک ماه شمسی هست
(بازم زنگ بزن به بخش فروش جواب دقیق رو بگیر به ما هم بگو چون منم اگه وضعم خوب بشه یه کار درست و حسابی پیدا کنم میخوام بیام ارت بگیرم)
من یه سوال دارم از دوستان
من الان سرویس art1 دارم..الان میخوام به اکو 512 تبدیل کنم
به نظر شما بکنم یا نه؟
مگاآپلود براي كاربرهاي رايگان نوشته رزيوم نداره ولي لينكش تا 2-3 روز حتي رزيوم داره اونم با هر آي پي و خودكار با يك مانكشن دانلود ميكنه و قطعي تقريباً به صفر ميرسه.
عوض شدن IP رو ميتوني با سايت زير چك كني:
به اين صورت كه وارد سايت زير ميشي و آي پي شما رو بهتون ميگه بعد يه دانلود با 8 تا كانكش بزنيد كه زود قطع بشه بعد از قطعي سايت رو دوباره باز كنيد و IP رو با قبلي چك كنين اينجا هم لطفاً اعلام كنين برام مهمه. مثلاً اگه زمان قطعي ياهو مسنجر يه بار بسته و باز بشه معلومه آي پي عوض شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشكان جان نميدونم چرا فروم اول پست منو كامل داد بعد قاط زده بود يه خط نوشته بود!
به هر حال بگم ترافيك سرويس هاي آرت فقط تو بازه ي زماني 1 هر ماه تا 30 يا 31 هر ماه حساب ميشه (امسال هم كبيسه بود) حالا چه شما اول قرار داد بسته باشي چه 15 ام چه 30 ام براي آرت ربطي نداره ترافيك شما ابتدا تاانتهاي ماه هست (ساعت 12 شب روز آخر ماه)
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)