پیش شماره ی من 520 هست در حالی که توی سایت نوشته فعاله اما وقتی میرم نمایندگی پارس آنلاین که توی شهرمونه میگه نه سرویس واسه پیش شمارتون فعال نیست به 2تا isp دیگه هم رفتم اونا هم همینو میگن.![]()
پیش شماره ی من 520 هست در حالی که توی سایت نوشته فعاله اما وقتی میرم نمایندگی پارس آنلاین که توی شهرمونه میگه نه سرویس واسه پیش شمارتون فعال نیست به 2تا isp دیگه هم رفتم اونا هم همینو میگن.![]()
سلام دوستان،من یه مشکلی دارم،امروز یه مودم BILLION مدل Wireless G خریدم که 4 تا lan داره و وایرلس هست،این مودم رو برای این خریدم تا بتونم لپ تاب رو هم به اینترنت وصل کنم از طریق وایرلس!
مشکل من اینه که وقتی Config می کنم رو حالت Bridge به راحتی به نت وصل میشه،ولی رو حالت PPPoE هر کاریش کردم به هیچ صراطی مستقیم نیست و به نت وصل نمیشه،دیگه دارم دیونه میشم،4 ساعت وقتم رو گرفت هر راهی بود امتحان کردم،به نظرتون مشکل از چیه و چطور باید حلش کنم؟
اینم بگم که مودم قبلیم یه مدل چینی به نام هائووی بود که به راحتی با PPPoE و Bridge به نت وصل میشد و هیچ مشکلی نداشت،تنها عیبش این بود که وایرلس نداشت!
دوستان خواهشا هر کی چیزی می دونه راهنمایی کنه،این پشتیبانی های فناوا که هیچی بلد نیستن.![]()
دوستان من یک مشکل دارم با مودم TP-Link TD-8811!
مشکل اینه که بعضی وقت ها اینترنت از کار میوفته! یعنی به اینترنت وصل هست ولی کاری نمیکنه! به سایتی باز میکنه نه دانلود میکنه! باید 1 بار ریبوت کنم مودم رو تا درست بشه! بعضی وقت ها 10 15 ساعت بدون مشکل کار میکنه ولی بعضی وقت ها هر 5 دقیقه یکبار اینطوری میشه!
و اینکه فقط وقتی دانلود میکنم اینطوری میشه و زمان UP کردن و وبگردی مشکلی نیست.کسی نتونست به من کمک کنه ؟در ضمن من الان یکسال دارم از ADSL و همین مودم استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی الان دو هفته ای میشه این مشکل رو دارم .
شرکت سرویس دهنده اینترنت من از ساعت 6 عصر تا 7 صبح سرعت اشتراکش رو دو برابر میکنه یعنی 64 من میشه 128 و این مشکل هم توی همین فاصله زمانی اتفاق می افته . می خوام بدونم مشکل از مودممه یا از سرویس دهنده ؟
اگه فریم ویر رو آپدیت کنم درست میشه؟
سلام دوستان.من یه adsl از شرکت صبانت گرفتم.مودمم Tp Link 8811 هست و همه چی کاملا درسته، ولی با اینکه سر راه گوشی اسپلیتر گذاشتم ( اسپلیتر فابریک مودم) بازم وقتی مودم روشن باشه صدای خش خشه نسبتا زیادی توی گوشی میاد.مشکل از چه چیزایی میتونه باشه؟ کابل،اسپلیتر گوشی یا ...؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
دوستان دیگه ای هم که با اسپلیتر این مودم مشکل داشتن یا دارن هم نظر بدن ممنون میشم.
در این مورد ، من چند صفحه پیش یه پستی دادم:
همین!اگه هر تلفن و مودمتون مستقیم به پریز تلفن وصل هست ، برای هر تلفن جداگانه باید یک اسپلیتر بذارید!
اگه از پریز یکی از تلفن ها ، سیم به طرف مودم میکشید ، باید اسپلیتر از یک طرف مستقیم به پریز و از طرف دیگه به تلفن و مودم در قسمتهای مخصوص خودش ، ضمنا برای هر گوشی تلفن دیگه ای هم که روی خطه باید یه اسپلیتر جداگانه بگیرید!
Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:40.
سلام دوستان
یک راهنمایی لازم دارم
بین tp-link w8901g
و
d-link dsl-2640t
کدوم رو بگیرم؟
ایا این دو خیلی از نظر کیفیت کاری و ساپورت وایرلس از asuse WL-600g کمتر هستند؟بین این سه تا یه مقایسه ی کوچیک میخوام که کدوم رو بگیرم و اینکه فرق این دو با 600g خیلی زیاده؟یعنی اصلا ارزش نداره که یکی از آن دو رو بگیرم؟و اگه بخوام بگیرم کدو.م یکی رو؟
سلام .
1- چراغ adsl و lan رو شنه . درایور مودم را نمیتونم نصب کنم ( مودم tp-link 8817 ) . یعنی موقع نصب با این خطا مواجه میشم : pleas plugin adsl usb router now
محتوای مخفی: تصویر
چند بار هم ریست کردم مودم را
2 - با اکسپلورر نمیتونم وارد 192.168.1.1 بشم .
3- کانکشن broadband ساختم . کانکت شدم اما صفحات اینترنت باز نمیشه .
چکار کنم ؟
آقایون خیلی عجله ایی هستسلام دوستان
یک راهنمایی لازم دارم
بین tp-link w8901g
و
d-link dsl-2640t
کدوم رو بگیرم؟
ایا این دو خیلی از نظر کیفیت کاری و ساپورت وایرلس از asuse WL-600g کمتر هستند؟بین این سه تا یه مقایسه ی کوچیک میخوام که کدوم رو بگیرم و اینکه فرق این دو با 600g خیلی زیاده؟یعنی اصلا ارزش نداره که یکی از آن دو رو بگیرم؟و اگه بخوام بگیرم کدو.م یکی رو؟
کسی نمیتونه کمکی کنه؟!
دوستان من فریم ور مودم smc مدل 7401BRA رو میخام...ورژن خودش 1.13 هستش..ورژن بالاتر رو میخوام..مرسی
سلام بچه ها
من یه مودم alfex وایرلس خریدم ...
از پورت lan با کابل شبکه وصل کردم به pc و قشنگ داره کار میکنه
ولی وقتی لپ تاپ رو میخوام با وایرلس کانکت کنم pin cod میخواد .. چیکار کنم .. این چیه ؟ تو دفترچه هم چیزی نیست
ممنون میشم زود کمک کنید .. بدجوری گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)