تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 656 از 1137 اولاول ... 156556606646652653654655656657658659660666706756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

این کتاب محمود زاده که میگید مال کدوم انتشاراته؟ نمونه ای چیزی ازش ندارید؟
    مبتکرانه دیگه !
    نمونه ی چی میخوای ؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

معمولا انتشاراتی ها قسمتی از کتاب رو در قالب pdf می زارند برای نمونه که قبل خریدن از سایت ببینیم. اما انگار این مبتکران نزاشته. می خواستم ببینم چه جوری توضیح داده

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

معمولا انتشاراتی ها قسمتی از کتاب رو در قالب pdf می زارند برای نمونه که قبل خریدن از سایت ببینیم. اما انگار این مبتکران نزاشته. می خواستم ببینم چه جوری توضیح داده
    آهان متن کتاب رو میگی
    نه فک نکنم مبتکران گداشته باشه !
    اما خداییش خوب توضیح داده فقط بعضی جاها یکم میپیچه به هم فهمش سخت میشه
    برو کتاب فروش تورق کن

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آهان متن کتاب رو میگی
    نه فک نکنم مبتکران گداشته باشه !
    اما خداییش خوب توضیح داده فقط بعضی جاها یکم میپیچه به هم فهمش سخت میشه
    برو کتاب فروش تورق کن
    تورق = ورق زدن ؟

مبتكران تو سايتش PDF از كتابهاش نداره چون نيازي به اين كار نيست . همينجوريش هم همه كتابهايي كه چاپ ميكنه رو نمايندگي هاش پيشخريد ميكنن !

محمودزاده هيچ جايي رو غير قابل فهم توضيح نداده . اگه احساس كردي جايي رو متوجه نميشي احتمالا مطالب قبلي رو خوب استنباط ( اميدوارم املاش رو درست نوشته باشم ) نكردي

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تورق = ورق زدن ؟
    چیش عجیب بود این دوست عزیز؟
    تورق همون ورق زدنه!

واقعا آدم چه انسان هایی در انجمن میبینه همه جور فرهنگ اینجا هست

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

محمودزاده هيچ جايي رو غير قابل فهم توضيح نداده . اگه احساس كردي جايي رو متوجه نميشي احتمالا مطالب قبلي رو خوب استنباط ( اميدوارم املاش رو درست نوشته باشم ) نكردي
    اختیار داری ! فیزیک 3 من تا بخش خط های میدان پیش رفتم ولی رسیدم اونجا جوری توضیح داده بود که ... خودت خوندیش ؟
    به هر حال مجبور شدم از رو انرژی اتمی بخونم اونجا که الحق خیلی خیلی قشنگ تر توضیح داده بود
    یه مشکل اساسی هم که من با این محمود زاده دارم فونت درشتش و اینکه اصلا صفحه بندی مناسبی نداره آدم ااحساس میکنه جزوه گرفته دستش نه کتاب

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اختیار داری ! فیزیک 3 من تا بخش خط های میدان پیش رفتم ولی رسیدم اونجا جوری توضیح داده بود که ... خودت خوندیش ؟
    به هر حال مجبور شدم از رو انرژی اتمی بخونم اونجا که الحق خیلی خیلی قشنگ تر توضیح داده بود
    یه مشکل اساسی هم که من با این محمود زاده دارم فونت درشتش و اینکه اصلا صفحه بندی مناسبی نداره آدم ااحساس میکنه جزوه گرفته دستش نه کتاب
    خط هاي ميدان رو چطوري توضيح داده مگه ؟ من كه فقط يه بار خوندم و تو همون يه بار هم متوجه شدم
    فونت درشتش خيلي بهتره كه اتفاقا . آدم زودتر صفحاتش رو تموم ميكنه . دقيقا مثل دفتر مشق 40 برگ كه اون قديما ميخريديم زود تموم ميكرديم
    تو پيش هستي يا سوم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خط هاي ميدان رو چطوري توضيح داده مگه ؟ من كه فقط يه بار خوندم و تو همون يه بار هم متوجه شدم
    فونت درشتش خيلي بهتره كه اتفاقا . آدم زودتر صفحاتش رو تموم ميكنه . دقيقا مثل دفتر مشق 40 برگ كه اون قديما ميخريديم زود تموم ميكرديم
    تو پيش هستي يا سوم ؟
    به مزخرفی تمام ! دفعه ی بعد که فیزیک خوندم میام اینجا بت میگم چطور توضیح داده
    مگه کتاب داستانه سریع صفحاتشو تموم کنی ! باید اینو بخونی تست بزنی مرور کنی ...
    +
    من سال سومم

10. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به مزخرفی تمام ! دفعه ی بعد که فیزیک خوندم میام اینجا بت میگم چطور توضیح داده
    مگه کتاب داستانه سریع صفحاتشو تموم کنی ! باید اینو بخونی تست بزنی مرور کنی ...
    +
    من سال سومم
    خب چون نميتوني سر در بياري ميگي كه مزخرفه ديگه اون بخش از كتاب فيزيك 3 سالهاست كه تغير نكرده . اگه مزخرف بود تا الان هزاران نفر بهش تذكر ميدادن و ويرايشش ميكرد

يه نكته اي رو لازمه همينجا بگم كه براي استفاده از كتاب محمودزاده بايد دقت كافي + قدرت استنباط رياضي مسايل رو داشت وگرنه فرقي با كتاب درسي نميكنه برات

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خب چون نميتوني سر در بياري ميگي كه مزخرفه ديگه اون بخش از كتاب فيزيك 3 سالهاست كه تغير نكرده . اگه مزخرف بود تا الان هزاران نفر بهش تذكر ميدادن و ويرايشش ميكرد

يه نكته اي رو لازمه همينجا بگم كه براي استفاده از كتاب محمودزاده بايد دقت كافي + قدرت استنباط رياضي مسايل رو داشت وگرنه فرقي با كتاب درسي نميكنه برات
    اوکی رفیق شما که سر در میاری ازش استفاده کن
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •