مبتکرانه دیگه !این کتاب محمود زاده که میگید مال کدوم انتشاراته؟ نمونه ای چیزی ازش ندارید؟![]()
نمونه ی چی میخوای ؟
مبتکرانه دیگه !این کتاب محمود زاده که میگید مال کدوم انتشاراته؟ نمونه ای چیزی ازش ندارید؟![]()
نمونه ی چی میخوای ؟
معمولا انتشاراتی ها قسمتی از کتاب رو در قالب pdf می زارند برای نمونه که قبل خریدن از سایت ببینیم. اما انگار این مبتکران نزاشته. می خواستم ببینم چه جوری توضیح داده
آهان متن کتاب رو میگی
نه فک نکنم مبتکران گداشته باشه !
اما خداییش خوب توضیح داده فقط بعضی جاها یکم میپیچه به هم فهمش سخت میشه
برو کتاب فروش تورق کن![]()
تورق = ورق زدن ؟
مبتكران تو سايتش PDF از كتابهاش نداره چون نيازي به اين كار نيست . همينجوريش هم همه كتابهايي كه چاپ ميكنه رو نمايندگي هاش پيشخريد ميكنن !
محمودزاده هيچ جايي رو غير قابل فهم توضيح نداده . اگه احساس كردي جايي رو متوجه نميشي احتمالا مطالب قبلي رو خوب استنباط ( اميدوارم املاش رو درست نوشته باشم ) نكردي
چیش عجیب بود این دوست عزیز؟تورق = ورق زدن ؟![]()
تورق همون ورق زدنه!
واقعا آدم چه انسان هایی در انجمن میبینه همه جور فرهنگ اینجا هست![]()
اختیار داری ! فیزیک 3 من تا بخش خط های میدان پیش رفتم ولی رسیدم اونجا جوری توضیح داده بود که ... خودت خوندیش ؟محمودزاده هيچ جايي رو غير قابل فهم توضيح نداده . اگه احساس كردي جايي رو متوجه نميشي احتمالا مطالب قبلي رو خوب استنباط ( اميدوارم املاش رو درست نوشته باشم ) نكردي
به هر حال مجبور شدم از رو انرژی اتمی بخونم اونجا که الحق خیلی خیلی قشنگ تر توضیح داده بود
یه مشکل اساسی هم که من با این محمود زاده دارم فونت درشتش و اینکه اصلا صفحه بندی مناسبی نداره آدم ااحساس میکنه جزوه گرفته دستش نه کتاب
خط هاي ميدان رو چطوري توضيح داده مگه ؟ من كه فقط يه بار خوندم و تو همون يه بار هم متوجه شدم
فونت درشتش خيلي بهتره كه اتفاقا . آدم زودتر صفحاتش رو تموم ميكنه . دقيقا مثل دفتر مشق 40 برگ كه اون قديما ميخريديم زود تموم ميكرديم
تو پيش هستي يا سوم ؟
به مزخرفی تمام ! دفعه ی بعد که فیزیک خوندم میام اینجا بت میگم چطور توضیح دادهخط هاي ميدان رو چطوري توضيح داده مگه ؟ من كه فقط يه بار خوندم و تو همون يه بار هم متوجه شدم
فونت درشتش خيلي بهتره كه اتفاقا . آدم زودتر صفحاتش رو تموم ميكنه . دقيقا مثل دفتر مشق 40 برگ كه اون قديما ميخريديم زود تموم ميكرديم
تو پيش هستي يا سوم ؟
مگه کتاب داستانه سریع صفحاتشو تموم کنی ! باید اینو بخونی تست بزنی مرور کنی ...
+
من سال سومم
خب چون نميتوني سر در بياري ميگي كه مزخرفه ديگهاون بخش از كتاب فيزيك 3 سالهاست كه تغير نكرده . اگه مزخرف بود تا الان هزاران نفر بهش تذكر ميدادن و ويرايشش ميكرد
يه نكته اي رو لازمه همينجا بگم كه براي استفاده از كتاب محمودزاده بايد دقت كافي + قدرت استنباط رياضي مسايل رو داشت وگرنه فرقي با كتاب درسي نميكنه برات
اوکی رفیق شما که سر در میاری ازش استفاده کنخب چون نميتوني سر در بياري ميگي كه مزخرفه ديگهاون بخش از كتاب فيزيك 3 سالهاست كه تغير نكرده . اگه مزخرف بود تا الان هزاران نفر بهش تذكر ميدادن و ويرايشش ميكرد
يه نكته اي رو لازمه همينجا بگم كه براي استفاده از كتاب محمودزاده بايد دقت كافي + قدرت استنباط رياضي مسايل رو داشت وگرنه فرقي با كتاب درسي نميكنه برات
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)