سلام.منو منچستر میخواهم!!!!قشنگ باشه
کارت درست!منو را فراموش نکنگفتم که شما برو و همون روی آیکون بازی راست کلیک کن و سپس برو properties و اونجا گزینه read only رو بردار !!!!
زیاد سخت نگیر !
سلام.منو منچستر میخواهم!!!!قشنگ باشه
کارت درست!منو را فراموش نکنگفتم که شما برو و همون روی آیکون بازی راست کلیک کن و سپس برو properties و اونجا گزینه read only رو بردار !!!!
زیاد سخت نگیر !
دوستان من یه مشکل عجیب تو بازی دارم وقتی توBAL بازی میکنم چه من توبازی باشم و چه تو ذخیره ها تیم من همیشه بازی رو میبازه ولی وقتی بازی skip میکنم یا این سیو توی یه کامپیوتر دیگه بازی میکنم مشکل حل میشه ودیگه تیم همه ی بازی ها رو نمی بازه البته وقتی ویندوز عوض میکنم مشکل یه مدتی حل میشه (یکی دو روز) ولی بعد دوباره روز از نو روزی از نوع، پچ 1.20 رو هم نصب کردم ولی حل نشد البته علت باخت تیم اینه که همه بازیکن های تیم ما توپ ها رو لو میدن ولی تیم حریف مثل آب خوردن داره پاس کاری میکنه و بازیکن های ماهم دارن همین جوری جلوی اونا ویراژ میدن من هم همیشه تواین وضعیت 5.5 میگیرم چون نه پاسام به هدف میرسه نه میتونم حتی یه دیریبل یا شوت ناقابل بزنم البته همین سیو تو سیستم های دیگه اصلا این جوری نیست من بیچاره تا حالا چند بار بازی رو از رو دی وی دی های شرکتهای مختلف نصب کردم پچ زدم ویندوز عوض کردم سیو ها رو کلا پاک کردم BAL از اول شروع کردم ولی حل نشد که نشد خواهشا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه به ماهم بگه البته یه مشکم اینه که هر وقت تو بازی ملی یکی از بازیکنهای ایران صاحب توپ میشه استراتژی حمله ودفاع یهو میره رو قرمز و دفاع رو خالی میکنن حالا چه عقب باشیم چه جلو چه مساوی.
خیلی ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه.
یعنی هیچ کدوم از دوستان نمی دونن الان پچ خوب چی هست واسه دانلود؟
یا به من جواب نمی دید؟
این بازی با لیگ المان وچلسی و لیورپور و... چه مشکلی داره
پچ 2.5 گمينگ اكسس مشكلي نداره
اگه منظورت اينه كه اسم و لوگو و لباس تيما رو ندارخ كه خب اين به خاطر اينه كه ليسانس اين تيم ها و ليگ آلمان رو نداره
اينم با اضافه كردن پچ هاي مختلف به بازي حل ميشه
سلام
من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
خوب من باز هم از این بازی مشکلاتی پیدا کردم!!!!
اصلا به این بازی علاقه ندارم در حالی که هر روز بازی میکنم!!
فیفا یک چیز دیگست!!!!!!!
خوب شروع میکنم:
اولا که چمن بازی در مقایسه با فیفا زمین تا آسمون فرق داره بسیار مسخره ی و همین 3D نیست!!
و اونطوری که توی فیفا وجود داره توی PES وجود نداره!!
ورژشگاه خیلی گرافیکش نسبت به فیفا پایین تره و همینطوری تماشاگرا اگه میشد یک زمانی برای درست کردن تماشاگرا از Unreal Engine 3 استفاده میکردن.........
رنگ تماشاگرا بسیار زمخته
یعنی یک جورایی غیر واقعی و تیره ی!!!!
در پشت دروازه هم فقط 2 نفر فیلم بردار هستن در حالی که هیچ جایه دیگه هیچ کس نیست!!!!!
زمین های دو هم خوب کار نشده نسبت به فیفا!
در وازه باناشون خیلی دیر میپرن مثلا من شوت میزنم یکدفعه وقتی فکر میکنم داره میره تو در 0.01 ثانیه ( !!!!! ) دروازه بانه عکس العمل نشون میده!!!!!!!
دریبلینگ بسیار افتضاح هست!!!
منوی بازی خیلی زشت و شلوغ و پلوغ هست!!
راه رفتن بازیکن ها بعضی هاشون شبیه زنای حامله راه میرن!
قسمت Bal بسیار پایین تر قسمت Be a Pro فیفا هست ( این غیر قابل انکار هست با اینکه شما میتونید بازیکن خودتون رو درست کنید ولی فیفا هم میتوانید بازیکن را در آن تیم انداخته و با او بازی کنید! همینطوری دوربین فیفا بسیار زیبا تر و واقعی تر و پر گرافیک تر هست یعنی وقتی توپ دستتونه بسیار زیبا کار شده اما دوربین pes زیاد تحرک نداره ولی PES را میتوان در بازیکن ساختن تحسین کرد! )
باز هم ایراد از تور این بازی توری تو رفته و خمیده دارد در حالی که اصلا توی واقعیت همیشه اینطوری نیست نمیگم که فیفا تورش مثل واقعیته ولی هر چی باشه از این توز بهتره!
تکل ها همه یک شکل هستن و بسیار آسان میتوان تکل کرد یعنی زمانی که جلوی پایه یارو تکل میکنی از پشت فرد مورد نظر توپ رو از جلوی پای فرد میکشه به طرف خودش!!!!
در حالی که توی واقعیت بهترین دفاع ها می توانند همیچین کاری را کنند اما در فیفا هر دو حالت وجود دارد بستگی به حرفه ای بودن شما دارد!!!!!!!!
فنت منوی بازی بسیار بچه گانه هستش!!!!!
تیم هایه باشگاهی ای که ساپورت میکنه خیلی کم هست!!!!!
یکبار داشتم با رونی میرفتم ناگهان گزارشگره گفت مالدینی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل اسم ها رو درست میگفت!!
تبلیغات کنار زمین بسیار کم هست یعنی فکر کنم 2 یا 3 ردیف بیشتر نباشد!
باز هم ایراد از چمن : چمن بازی بسیار بی احساس و یک رنگ درست شده یعنی یکطرف یک دست سبز روشن است و یک طرف یک دست سبز تیره اما در فیفا بسیار عالی چمن ها را با هم ادقام کردند!!!!!
در مواقع بارانی اصلا احساس نمی کنی که باران میاد!!!!
یعنی وقتی توپ به زمین میخوره دوباره به هوا میره که این بسیار غیر واقعی هست اما در فیفا چنین چیزی صدق نمیکنه و آب روی چمن ها نمی گزارد که توپ به هوا برود و همونجا میمونه!!!!!!!
توپ بازی بسیار سنگین هست!!!
ولی توپه فیفا هم بیش از حد سبک هست
گیم پلی خیلی کارتونی مانند هستش!!!
در آخر باید بگم که گرافیک فیفا بسیار عالی تر از این باز هست!!!!!!
فایل cs0d که img هست با چه برنامه ای باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با dkz میشه؟؟
فکر کنم قرار بوده اینجا بحثی از مقایسه فیفا و pes نباشه
یک بار این تاپیک برای این مسائل قفل شد...خواهشا این مقایسه ها رو بیخیال بشین
البته نقد شما کمی تا حدودی درست بود
سلام
من این پچ ,TotalRealism_090223_3وcv0f.imgرودانلود کردم وpes2009-1.20
باکرکش رو دان کردم ولی وقتی کیت سرور رو اینستال میکنم یه لحظه میاد و میره لطفا یه راهنماییم بکنید باید چه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)