لطفا پاک شود......
لطفا پاک شود......
Last edited by Arsenal2012; 04-02-2015 at 17:13.
سلام. دوستان من قصد دارم شرکت سرویس دهنده ـم رو تغییر بدم و یه مقدار که تحقیق کردم ظاهراً تو مرکز ما فن آوا خلوته به نسبت ISP های دیگه.
اطلاع دارید برای 2 مگ 40 گیگ شبانه سرعت رو چنده و در روز رو چند می بندن؟
ناظر جان شما چرا؟!صفحه قبل گفتم سرعت شبانه 2 مگ محدود میشه و سرعت اسمی 250 رو میده که میشه شبی 5 گیگ بنظرم خرید 2 مگ محدود کلا اشتباه هست (بجز مواردی که خود طرف میدونه)شما همین 110 هزار تومان رو 2 مگ نامحدود بگیرید که میشه 2 مگ برنزی سرعت 250 هست و محدودیت دانلود نداره و تاحالا کسی گزارش نداده خوب با 2 مگ نامحدود در 6 ساعت 5 گیگ دانلود در 24 ساعت 20 گیگ دانلود بعد به نظر شما سرعت 250 در چه کاری در اینترنت کم میاره ؟! مگر عشق سرعت و مایه دار باشی محدود بگیری هی حجم بخری که کم پیدا میشه
پس با این محدودیت ها سرویسی نداره که سرعت شبانه رایگانش بین 300 تا 500 کیلو باشه؟
فکر می کنم وارد حاشیه نشیم بهتر باشه، ممنون از اینکه پاسخگوی بنده بودید. با این حساب فکر می کنم همون سرویس نامحدودش رو باید بگیرم در صورتی که از این شرکت سرویس تهیه کنم. باز اگه پیشنهادی برای بنده داشتید خوشحال می شم نظرتون رو بدونم.
سرویس 2 مگ 40 گیگ![]()
بله داشتم
شبانه 2 مگ بین 400 تا 500 کیلوبایت هست که میشه تقریبا شبی 7 8 گیگ![]()
سلام دوست عزیز. اطلاع دارید در حال حاضر هم به این شکل هست یا به گفته اون یکی دوستمون حدود 250 هست؟ چون من تا حدود دو هفته دیگه می خوام تغییر سرویس بدم، دونستنش برام مهمه.
اون دوستمون نمی دونم بر چه اساسی گفتن 250 !
ولی 250 200 رو برای سرویس 1 مگ میده شاید منظورشون هم همین بوده
ولی سرویس 2 مگ شبانه حداقل بین 300 تا 500 بهتون سرعت میــده![]()
سلام. من 512 نامحدود گرفتم وضعیتش خوب نیست . نامحدود هاش زیاد مشکل داره .
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)