سلام
من تصميم دارم ps3 slim 320 بگيرم .
برادرم ماه آينده به دبي ميره و مي خواهم بگم از اونجا برام بياره ؛ ولي محل خريد ps3 slim 320 را در دبي نميدونم كجاست ؛ آيا كسي ميدونه از كجاي دبي بگيريم كه ارزانتر و مطمئن تر باشه ؟
با تشكر فراوان
سلام
برادرم ماه آينده به دبي ميره و مي خواهم بگم از اونجا برام بياره ؛ ولي محل خريد ps3 slim 320 را در دبي نميدونم كجاست ؛ آيا كسي ميدونه از كجاي دبي بگيريم كه ارزانتر و مطمئن تر باشه ؟
با تشكر فراوان
من جاي تو باشم ميگم چند تا بازي خوب هم بياره----مثلا هيوي راين با قابه فلزيش!!!اينجا نايابه----
ميشه بگي بازيش چه سبكيه و اونجا بازيشو چند تومن بگيره بهتره؟
والا نياز به تعريف نداره---ميشه گفت بهترين بازي ps3 همينه---سبكش اكشن و جنايي و پليسي و تعقيب و گريز و عاشقانه و بيشتر سبكه فيلم داره تا بازي اگه زبانه انگليسيت خوب باشه 10 برابر با اين بازي حال ميكني!!!بازم بايد بايد خودت فكر كني ببيني خوشت مياد يا نه---در هر صورت خوشت هم نياد ميتوني راحت بفروشي چون مشتري داره----قيمتشو نميدونم اما توي توپخونه صاحب مغازه واسه خودش آورده بود و هر چه قدر اسرار كردم گفت نميفروشم!!!
گاداوار كالكشن يا پرنس كالكشن هم واست بياره خيلي خوبه---گاداوار اينجا آكبندش 40 تومنه---پرنس هم 70 يا 80 تومن----تو دبي خيلي ارزونتر از ايناست!!!اصلا اگه چند تا بازي خوب واست بيارن و بفروشي هزينه كنسولت رو در مياري---
اگه يه خورده ديرتر بره بهتره چون داره كمبت جديد مياد كه 80 تومن پولشه---
امروز رفتم KillZone 3 رو گرفتم. یه یه ساعت بازی کردم. راستیتش بهم مزه نداد. میشه بازی کرد. ولی طول میکشه عادت کنی و وقتی هم که عادت کنی بازم مثل کنترولر معمولی نمیتونی بازی کنی!منم نمیتونم دلیلی واسه اینکه بخوام با این بازی کنم پیدا کنم! الان دنبال خرید Sports Champion ام.
فقط خدا کنه این پولی که دادم نره الکی و سازنده ها به وعده هاشون برای ساپورت نرم افزاری شون عمل کنن.![]()
سلام
با تشكر فراوان
اگر تو دبی GameStop پیدا میشه ، بگید بره از اونجا بخره .
كسي تابحال از دبي ps3 نخريده ؟؟؟؟؟؟؟
اگه كسي اطلاعاتي از محل خريد بازي و كنسول پلي استيشن 3 در دبي داره لطفا بگه .
با تشكر
ببین عزیز دوبی عین ایران نیست که هر کی یه مغازه بزنه و 4 تا کنسول بریزه و بفروشه........
بیشتر اونجا،اینجور وسایل رو توی محیط دکه مانند توی فروشگاه های بزرگ مثل دی تو دی و انصار مال میفروشن............
البته به نظر من قیمتش زیاد با اینجا فرقی نداره و اگه از اونجا بخری باید قید کارتون کنسول رو بزنی،یا اجازه نمیدن با کارتون بیاری،اگه هم اجازه دادن تو گمرک ایران لت و پارش میکنن........
در ضمن اگه هم بخوای ه.ک کنی که دیگه هیچی......
هیچ کس که اصلا دست به کنسول نمیزنه،اگه هم بزنه میگه تمام عواقبش پای خودته.........
آره،فکر کنم قرمز میشه.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)