تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 656 از 1219 اولاول ... 1565566066466526536546556566576586596606667067561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,551 به 6,560 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه hojjat_vahidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

من تصميم دارم ps3 slim 320 بگيرم .
    برادرم ماه آينده به دبي ميره و مي خواهم بگم از اونجا برام بياره ؛ ولي محل خريد ps3 slim 320 را در دبي نميدونم كجاست ؛ آيا كسي ميدونه از كجاي دبي بگيريم كه ارزانتر و مطمئن تر باشه ؟

با تشكر فراوان

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

من جاي تو باشم ميگم چند تا بازي خوب هم بياره----مثلا هيوي راين با قابه فلزيش!!!اينجا نايابه----

3. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من جاي تو باشم ميگم چند تا بازي خوب هم بياره----مثلا هيوي راين با قابه فلزيش!!!اينجا نايابه----
    ميشه بگي بازيش چه سبكيه و اونجا بازيشو چند تومن بگيره بهتره؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

والا نياز به تعريف نداره---ميشه گفت بهترين بازي ps3 همينه---سبكش اكشن و جنايي و پليسي و تعقيب و گريز و عاشقانه و بيشتر سبكه فيلم داره تا بازي اگه زبانه انگليسيت خوب باشه 10 برابر با اين بازي حال ميكني!!!بازم بايد بايد خودت فكر كني ببيني خوشت مياد يا نه---در هر صورت خوشت هم نياد ميتوني راحت بفروشي چون مشتري داره----قيمتشو نميدونم اما توي توپخونه صاحب مغازه واسه خودش آورده بود و هر چه قدر اسرار كردم گفت نميفروشم!!!
    گاداوار كالكشن يا پرنس كالكشن هم واست بياره خيلي خوبه---گاداوار اينجا آكبندش 40 تومنه---پرنس هم 70 يا 80 تومن----تو دبي خيلي ارزونتر از ايناست!!!اصلا اگه چند تا بازي خوب واست بيارن و بفروشي هزينه كنسولت رو در مياري---
    اگه يه خورده ديرتر بره بهتره چون داره كمبت جديد مياد كه 80 تومن پولشه---

6. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

خیلی شاخ بود!! یه روز داشتم آنلاین میزدم همین LBP 2 رو!! رفتم یه مرحله نوشته بودش Kill Justin Bieber!! کسایی که موزیک گوش میدن میدونن کیه!! منم انقدر ازش بدم میاد!! رفتم خیلی باحال بود باید با تفنگ عکسشو میزدی!!!

آخه ناصر جان(سمتو درست میگم؟؟) -- شدن کنسول چه ربطی به لینوکس داره؟؟
    سونی لینوکسو بعده این که هاتز اعلام کرد که موفق به -- کنسول شده حذف کرد. یعنی بعده قضیه ی --!
    راستی بچه ها یادتونه گفتم پول دستمه؟؟
    چند روز پیش رفتم پولا رو خرج کردم!!!
    چند تا چیز خریدم:
    اولیش یه پک Starter Move به قیمت 115
    یه Navigation Control به قیمت 45
    و یه Modern Warfare Collection که براش یه Modern Warfare 2 ریجن 2 با 50 تومن سر دادم و این پک ریجن 1 رو گرفتم:

میخوام نظرمو راجع به Move بگم.
    دوتا سری رو امتحان کردم:
    1- Starter Disk: که توش بازی های Eyepet و Shoot و Sports Champions دقتی عالی داشتم!(حیف که دمو بود!!) مثلا وقتی پینگ پونگ بازی میکردی تمام ضربات با زاویه و قدرت بسیار دقیق منتقل میشه!! بازی Shoot هم نشون میده که این وسیله تو بازی شوتر کم نمیاره!! ولی مشکل اینه که بازی ریلیه و هنوز KillZone 3 رو بازی نکردم ببینم چجوریه!! بازی Eyepet هم که تهه Fun ه!! بابام داشت نگاه میکرد میگفت خجالت نمیکشی! این چه بچه بازی ایه!! بعدش خودشم حال کرده بود!! خیلی باحاله!!
    2-بازی Fight : اینو کرایه کردم! و اصلا باهاش حال نکردم!! اصلا دقت نداره!!! اعصاب آدم خورد میشه!! فقط برا تحرک خوبه!! جالبه منی که Navigation گرفتم اصلا تو هیچ بازی ای نتونستم ازش استفاده کنم!! جالبه که تو این بازی باید کنترولر کنسولو بگیری دست چپت ولی نمیشه از Navigation استفاده کرد!! کلا تو چه بازی هایی میشه ازش استفاده کرد؟؟ البته به غیر Killzone 3!!
    ولی کلا از دقت دسته راضیم!!
    میخوام برم Sports Champpions رو بخرم!
    اون Collection رو هم به خاطر اراده ی زیاد به مدرن و آنلاینش گرفتم!! و همچنین چون Modern Warfare 1 رو اصلا تک پیدا نکردم!! راستی پکم پلم بود!!
    امروز رفتم KillZone 3 رو گرفتم. یه یه ساعت بازی کردم. راستیتش بهم مزه نداد. میشه بازی کرد. ولی طول میکشه عادت کنی و وقتی هم که عادت کنی بازم مثل کنترولر معمولی نمیتونی بازی کنی! منم نمیتونم دلیلی واسه اینکه بخوام با این بازی کنم پیدا کنم! الان دنبال خرید Sports Champion ام.
    فقط خدا کنه این پولی که دادم نره الکی و سازنده ها به وعده هاشون برای ساپورت نرم افزاری شون عمل کنن.

8. 4 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

برادرم ماه آينده به دبي ميره و مي خواهم بگم از اونجا برام بياره ؛ ولي محل خريد ps3 slim 320 را در دبي نميدونم كجاست ؛ آيا كسي ميدونه از كجاي دبي بگيريم كه ارزانتر و مطمئن تر باشه ؟

با تشكر فراوان

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام

با تشكر فراوان
    اگر تو دبی GameStop پیدا میشه ، بگید بره از اونجا بخره .

11. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

با تشكر فراوان
    كسي تابحال از دبي ps3 نخريده ؟؟؟؟؟؟؟
    اگه كسي اطلاعاتي از محل خريد بازي و كنسول پلي استيشن 3 در دبي داره لطفا بگه .
    با تشكر

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام

با تشكر فراوان
    ببین عزیز دوبی عین ایران نیست که هر کی یه مغازه بزنه و 4 تا کنسول بریزه و بفروشه........
    بیشتر اونجا،اینجور وسایل رو توی محیط دکه مانند توی فروشگاه های بزرگ مثل دی تو دی و انصار مال میفروشن............
    البته به نظر من قیمتش زیاد با اینجا فرقی نداره و اگه از اونجا بخری باید قید کارتون کنسول رو بزنی،یا اجازه نمیدن با کارتون بیاری،اگه هم اجازه دادن تو گمرک ایران لت و پارش میکنن........
    در ضمن اگه هم بخوای ه.ک کنی که دیگه هیچی......
    هیچ کس که اصلا دست به کنسول نمیزنه،اگه هم بزنه میگه تمام عواقبش پای خودته.........

14. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

بعد اينكه حرارت بره بالا دستگاه خودش اخطار ميده و چراغ سبز قرمز ميشه راسته؟؟؟
    آره،فکر کنم قرمز میشه.........

16. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •