تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 655 از 848 اولاول ... 155555605645651652653654655656657658659665705755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان خدا رو شکر میکنم گول تبلیغاتشون رو نخوردم برای شرکت توی مثلا قرعه کشی! 6 ماهه و یکساله تمدید نکردم!
    اگر نه یک سال دیگه گیر این شرکت دزد بودیم
    قرعه کشیشون هم که معلوم نیست واقعی باشه توی این 4 سال که چیزی گیر ما نیومد!
    متاسفانه من دقیقا قبل از قضیه ی ادغام با های وب (3-4 ماه قبل) یکساله تمدید کردم و کلی هم تو جشنواره فروش حجم خریدم واسه یکسال که یه دفعه خبر اومد بای وب دست گذاشته رو پارس آنلاین
    الان گیر افتادم با کلی روز باقی مانده و حجم و اینترنت داغون بای وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

متاسفانه من دقیقا قبل از قضیه ی ادغام با های وب (3-4 ماه قبل) یکساله تمدید کردم و کلی هم تو جشنواره فروش حجم خریدم واسه یکسال که یه دفعه خبر اومد بای وب دست گذاشته رو پارس آنلاین
    الان گیر افتادم با کلی روز باقی مانده و حجم و اینترنت داغون بای وب
    براتون صبر ایوب آرزو میکنم!
    من این چند روز واقعا همه کارام فلج شده
    یادش بخیر سرویس آلفا بدون پلاس همراه اول هم سرعتش از این بیشتر بود!

3. 2 کاربر از AmirHA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان این وضعیت پارس تا کی اینطوری میمونه؟کسی ازشون نپرسیده؟آیا مشکلی پیش اومده یا واقعا پارس هم به سرنوشت شرکت های بی کیفیت دچار شده؟

من شاید حدود 2 هفته اس که نوسان snr همراه با کاهش پهنای باند دارم.سرویس هم 128 محدود شبانه دار،

جالبه قبلنا نوسان snr داشتم همراه با قطعی های پی در پی ولی اینبار فقط پهنا کم میشه ولی قطعی پی در پی ندارم

چند روزه هم شب ها پینگ میره بالا و صفحات خیلی کند باز میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

دوستان این وضعیت پارس تا کی اینطوری میمونه؟کسی ازشون نپرسیده؟آیا مشکلی پیش اومده یا واقعا پارس هم به سرنوشت شرکت های بی کیفیت دچار شده؟

من شاید حدود 2 هفته اس که نوسان snr همراه با کاهش پهنای باند دارم.سرویس هم 128 محدود شبانه دار،

جالبه قبلنا نوسان snr داشتم همراه با قطعی های پی در پی ولی اینبار فقط پهنا کم میشه ولی قطعی پی در پی ندارم

چند روزه هم شب ها پینگ میره بالا و صفحات خیلی کند باز میشه
    علتش اینه که ادغام پارس آنلاین با های وب وارد فاز اجرایی شده و عملا پهنای باند و سایر نیازهای شبکه پارس داره از طرف های وب تامین میشه تا چند وقت دیگه هم اسم پارس حذف میشه
    بنابراین این مشکل دیگه هیچ وقت حل نخواهد شد بلکه بدتر از این هم خواهد شد و چند ساعت در شبانه روز شاهد قطعی های پی در پی و پکت لاست های وحشتناک و پینگ تایم بسیار بالا خواهیم بود
    Last edited by broosli; 26-01-2018 at 21:26.

6. 4 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دو هفته است که دارم درباره این مشکل در اینجا اطلاع رسانی می کنم و اکنون می بینم که تعداد کسانی که مشکل یکسان دارند در حال افزایش است. به هیچ وجه سرویس پارس آنلاین رو تمدید نکنید و اگر براتون امکانش هست و ضرر نمی کنید همین امروز اون رو ترک کنید. این شرکت در حال از بین رفتن است و فقط دارند با شیادی تا می توانند پول به جیب می زنند که در پایان با جیب پر از پول محو بشوند.

چهارشنبه گذشته من با کارشناس ( غیرفنی ) گفتگو کردم و قرار شد کارشناس فنی لایه 1 ( یا چیزی مانند این ) در مدت حداکثر 48 ساعت با من تماس بگیره. 72 ساعت گذشته اما هیچ خبری نیست. همونطور که گفتم چیزی که باید به یک کاربر اختصاص داده بشه همزمان به چند نفر فروخته شده و اختصاص داده شده چونکه بسادگی می شه با این روش چند برابر پول بیشتری بدست آورد.

من دیروز در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شکایت کردم و از شما هم خواهش می کنم این کار را بکنید و موضوع درخواست را هم "تحویل سرعت کمتر از قرارداد" گزینش کنید. حتماً این کا را انجام بدهید. در اینترنت جدید به کاربر سرعت فروخته میشه پس اگر شما 16 یا 8 خریداری کرده اید شما باید بدون وقفه در تمام طول قرارداد این سرعت را داشته باشید و هر چیزی کمتر از این تخلف محسوب میشه. اگر تعداد شکایت ها زیاد بشه پارس آنلاین مجبور خواهد شد پولمون رو پس بده. من گمان نمی کنم بتونه کیفیت رو به حالت عادی و درست برگردونه. پارس آنلاین قاتیه باقالیاست. سرعیتر خودتون رو از شرش راحت کنید.
    بیشتر isp های دیگه دارند کارشون رو درست و همونطور که باید انجام میدهند ( البته به غیر از یکی دو تا شون ) مشکل خود پارس آنلاین است.
    Last edited by shahram83; 27-01-2018 at 14:08.

8. 9 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13

مدیر «های وب» : پارس آنلاین برای ماست!

⬅️خرید پارس آنلاین در مرحله توافق نامه است و پله به پله پیش می رود تا به قرار داد برسد...

⬅️نگرانی اصلی ما این است که برخی عملا سنگ های جدید می اندازند

⬅️مشترکین پارس آنلاین در طی این قرار داد تغییری نمی کنند

⬅️اتهام ما این است که چرا توافقنامه را زودتر اعلام نکردیم

⬅️مورد اتهام هستیم که از ۶ ماه قبل می دانستیم این اتفاق قرار هست رخ دهد...

⬅️حمید اعرابی فعال حقیقی بازار سرمایه در حالی که شرکت «های وب» را به عدم شفافیت متهم می کرد ، نشست تحلیلی داده گستر عصر نوین را ترک کرد!

⬅️اعرابی : با معامله پارس آنلاین ، می خواهند به صورت صوری دارایی ایجاد کنند و از آورده مردم برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند!!!

مدیرعامل و مالک داده گستر عصر نوین:

⬅️ما تعهد کردیم که بلوک «های وب» را در یک فرآیند رقابتی عرضه کرده تا سهامداران پارس آنلاین بخرند.

⬅️این خرید بابت مالکیت ما در پارس آنلاین و ادغام این برند در «های وب» است.

⬅️
    پس از این عرضه؛ «های وب» وجهی را در اختیار مالکان فعلی پارس آنلاین قرار می دهد تا آن ها با برند خود رسما خداحافظی کرده و پروژه ادغام رسما کلید بخورد

آیا پارس آنلاین ۸۸۲میلیارد تومان می ارزد؟

سید ایمان میری ، مدیر و مالک «های وب»:

⬅️ما ابتدا گزارش ارزشگذاری پارس آنلاین را به بورس ارائه دادیم ولی از ما گزارش کارشناس رسمی دادگستری خواستند که آن را هم ارائه کردیم.

⬅️حتی هیات کارشناس رسمی دادگستری عددهای بالاتر از قیمت معامله را برای پارس آنلاین تایید کرده است...

سید ایمان میری مدیر «های وب» : من رفیق عاملی نیستم!

⬅️من در جایی شنیده ام که گفته اند بنده رفیق عاملی هستم.من از همین جا اعلام می کنم «های وب» با کنتور سازی فرق دارد، بنده رفاقتی هم با ایشان نداشته ام...

⬅️ به ما اعتماد کنید ما آدمی نیستیم که بفروشیم و برویم. به این کار اعتقاد داریم. ما اگر با قیمت بیشتری می فروشیم و سود می کنیم منطقی است کدام بخش خصوصی کار بدون فکر انجام می دهد؟

صف های «های وب» با بازارگردانی کنترل می شود...

روح الله حسینی مقدم معاون ناشران بورس تهران:

⬅️در فضایی که سهم رشد و یا افت دارد فقط بازار گردان و سهامدار عمده می تواند قیمت را کنترل کند

⬅️البته آقای میری می گوید طبق دستورالعمل ۱.۵ میلیون سهم عرضه می کنیم ولی سازمان می گوید باید به میزان معامله سهم درصد قابل توجهی عرضه شود تا سهم رشد منطقی داشته باشد

⬅️اعتقاد نداریم این سهم مانند کنتور سازی است؛ اگر مقایسه ای با کنتور سازی می شود باید جلسه ای تشکیل شود و نقد ها بررسی شود

منبع :
    وب سایت بورس نگار

10. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بروزرسانی گزارش شیّادی پارس آنلاین؛
    با من تماس گرفتند بعد از 96 ساعت ( قرار بود حداکثر در 48 ساعت تماس بگیرند ) و وضعیت همونطور که گمان می کردم پیش رفت. من نرم افزار کنترل سرعت و ترافیک اینترنت networx ( نسخه 5.5.5 که freeware است ) را روی سیستمم نصب شده دارم. این نرم افزار سرعت در هر لحظه را نمایش می ده. چهارشنبه گذشته به من گفته شد که کارشناس فنی لایه 1 با من تماس خواهد گرفت اما همون کارشناس فنی ( جعلی ) که یکبار پیشتر من باهاش صحبت کرده بودم دوباره پیگیره کار من شد و گفت کارشناس لایه یکی وجود نداره ( این هم یک دروغ دیگه، کارشناس فنی لایه 1 یا n ی وجود نداره ). در ادامه اشاره خواهم کرد که این شخص یک کارشناس جعلی و ابله است.
    کارشناس فنی شون از طریق برنامه AnyDesk به رایانه من متصل شد. من سایت twitch را باز کردم و اتفاقی یک ویدیو را انتخاب کردم و پخش ویدیو در حال استریم آغاز شد. سرعت من بطور میانگین 1.4 مگابیت ( bit ) بود و در گراف networkx کاملاً مشهود و واضح بود اما این شخص خزعبل گویی را آغاز کرد گفت این فایل ممکن است 5 گیگابایت باشد و این که مشکلی وجود نداره و خلاصه اینکه مدام من به گراف اشاره می کردم و می گفتم نگاه کن از این مقدار بالاتر نمی ره و خودش هم داشت می دید که ویدیو پیوسته قطع و وصل می شه و در پاسخ می گفت نه همه چیز درست است و مشکلی وجود نداره. هی من م یگفتم نگاه کن و هی اون می گفت مشکلی نداره. بهش گفتم باقی پهنای باند من کو اون می گفت همه چیز مرتب است. علاقه عجیبی به این داشت که بگه این فایل 5 گیگابات است و طبیعی است که همچین سرعتی داشته باشی. بهش گفتم چی داری می گی ( در ذهنم بهش گفتم ابله تو می دونی داری چی می گی! ) این یک استریم است همه چیز در لحظه فرستاده و توسط من ( کاربر ) دریافت می شه. یک نمایش دلقک بازی راه انداخته بود در آخر هم سایت yahoo را باز کرد و به من گفت که نگاه کن یک ثانیه ای باز شد پس مشکلی وجود نداره من در جواب گفتم 5 سال پیش نیز من وقتی که سرعتِ کمتر از این داشتم سایت یاهوو یک ثانیه ای بارگذاری می شد. من بعد از اون با کارشناس غیر فنی شون صحبت کردم در میان صحبت هامون نا خواسته یک سوتی داد و گفت که با این 1.5 مگابیت هم میشه ویدیو دید. این سوتی رو بروش آوردم و گفتم پس پهنای باند کامل به من نمی دید اما خودشو با لودگی کردن جمع کرد و باز انکار کرد.
    نه حاضر شدن باقی پولم رو پس بدهند و نه اینکه سرعتم را کم کنند و مابه التفاوت را به من پس بدهند.

سرتون رو درد نیارم. یه شوی کمدی بود که باید می دیدید و یه دل سیر می خندیدید.
    پند من به شما، پارس آنلاین آشغال است یک دزد واقعیست ازش نخرید و تمدید نکنید وگرنه ممکن است بدجوری گرفتار بشید و هم پول بپردازید و هم اعصابتون خرد بشه.
    من هم مجبورم این 17 روز باقی مونده رو تحمل کنم و بعدش پارس آنلاین رو بندازم توو سطل آشغال.

12. 5 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhad_usa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بروزرسانی گزارش شیّادی پارس آنلاین؛
    با من تماس گرفتند بعد از 96 ساعت ( قرار بود حداکثر در 48 ساعت تماس بگیرند ) و وضعیت همونطور که گمان می کردم پیش رفت. من نرم افزار کنترل سرعت و ترافیک اینترنت networx ( نسخه 5.5.5 که freeware است ) را روی سیستمم نصب شده دارم. این نرم افزار سرعت در هر لحظه را نمایش می ده. چهارشنبه گذشته به من گفته شد که کارشناس فنی لایه 1 با من تماس خواهد گرفت اما همون کارشناس فنی ( جعلی ) که یکبار پیشتر من باهاش صحبت کرده بودم دوباره پیگیره کار من شد و گفت کارشناس لایه یکی وجود نداره ( این هم یک دروغ دیگه، کارشناس فنی لایه 1 یا n ی وجود نداره ). در ادامه اشاره خواهم کرد که این شخص یک کارشناس جعلی و ابله است.
    کارشناس فنی شون از طریق برنامه AnyDesk به رایانه من متصل شد. من سایت twitch را باز کردم و اتفاقی یک ویدیو را انتخاب کردم و پخش ویدیو در حال استریم آغاز شد. سرعت من بطور میانگین 1.4 مگابیت ( bit ) بود و در گراف networkx کاملاً مشهود و واضح بود اما این شخص خزعبل گویی را آغاز کرد گفت این فایل ممکن است 5 گیگابایت باشد و این که مشکلی وجود نداره و خلاصه اینکه مدام من به گراف اشاره می کردم و می گفتم نگاه کن از این مقدار بالاتر نمی ره و خودش هم داشت می دید که ویدیو پیوسته قطع و وصل می شه و در پاسخ می گفت نه همه چیز درست است و مشکلی وجود نداره. هی من م یگفتم نگاه کن و هی اون می گفت مشکلی نداره. بهش گفتم باقی پهنای باند من کو اون می گفت همه چیز مرتب است. علاقه عجیبی به این داشت که بگه این فایل 5 گیگابات است و طبیعی است که همچین سرعتی داشته باشی. بهش گفتم چی داری می گی ( در ذهنم بهش گفتم ابله تو می دونی داری چی می گی! ) این یک استریم است همه چیز در لحظه فرستاده و توسط من ( کاربر ) دریافت می شه. یک نمایش دلقک بازی راه انداخته بود در آخر هم سایت yahoo را باز کرد و به من گفت که نگاه کن یک ثانیه ای باز شد پس مشکلی وجود نداره من در جواب گفتم 5 سال پیش نیز من وقتی که سرعتِ کمتر از این داشتم سایت یاهوو یک ثانیه ای بارگذاری می شد. من بعد از اون با کارشناس غیر فنی شون صحبت کردم در میان صحبت هامون نا خواسته یک سوتی داد و گفت که با این 1.5 مگابیت هم میشه ویدیو دید. این سوتی رو بروش آوردم و گفتم پس پهنای باند کامل به من نمی دید اما خودشو با لودگی کردن جمع کرد و باز انکار کرد.
    نه حاضر شدن باقی پولم رو پس بدهند و نه اینکه سرعتم را کم کنند و مابه التفاوت را به من پس بدهند.

سرتون رو درد نیارم. یه شوی کمدی بود که باید می دیدید و یه دل سیر می خندیدید.
    پند من به شما، پارس آنلاین آشغال است یک دزد واقعیست ازش نخرید و تمدید نکنید وگرنه ممکن است بدجوری گرفتار بشید و هم پول بپردازید و هم اعصابتون خرد بشه.
    من هم مجبورم این 17 روز باقی مونده رو تحمل کنم و بعدش پارس آنلاین رو بندازم توو سطل آشغال.
    چرا از سایت هایی مثل speedtest استفاده نکردید؟
    ای کاش صدای اپراتور رو ضبط می کردید

14. 2 کاربر از farhad_usa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

والا قبلنها که خطها برهمه بازبود حداقل من تا جائی که یادمه همچین مشکلی نداشتم نمیدونم سرویسهای غیرحجمی جدیدشون این مدلی شد سرعتا هرروز هرساعت نوسان دارند پول انداختیم تواشغال رفت مثلا8مگ گرفتیم درواقع 3مگ گوئی

16. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تو 2 سال و نیمی که مشترک پارس بودم این اولین باره چنین اطلاعاتی در استاتوس مودم دیده میشه،نگاه به خطای crc کنید در عرض 1 روز و 8 ساعت رسیده به 23045 در صورتی که قبلا چنین عددی ندیده بودم

حالا نمیدونم از برکات ادغام با های وب اینطوری شده یا دلایل دیگه ای داره.معلوم نیست چه خبره

جالبه با اینکه snr روی 2.8 ولی اینترنتم قطع نیست

18. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •