لنگرود.همین الان یهویی
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
لنگرود.همین الان یهویی
سیمکارت مال برادرم بود که تازه گرفته بود...بسته هم بسته هدیه هست،اوایل 4جی رجیستر نمیشد که بعد یکی دوروز درست شد ولی فکر نمیکنم از فعال بودن بسته باشه چون از اول فعال بود و با 3g استفاده میکرد
1 تا 11 محدودیت نداره . ولی اگه کسی از بسته های نامحدود همراه اول استفاده میکنه حتما با توجه به اینکه احتیاط شرط عقله شارژ بیشتر از 500 تومان نداشته باشه تا فردا براش مشکل نشه . همراه اول زیر بار فعال سازی کنترل مصرف ازاد نمیره و کاری هم نمیشه کرد .
حرفه دوستمون درسته و بارها هم طبق تجربه گفتیم فقط سیم کارت اعتباری و نداشتن یا داشتن حداقل 500 تومان شارژ در داخل سیم کارت و مجموع دانلود و اپلود حداکثر برای بسته 2 تا 7 - 18 تا 18.5 گیگ .
چون بسته هدیه داره میره رو 4G بعد تموم شدن احتمالا دیگه نمیره رو 4G مگر با خرید بسته های الفا پلاس .
دوستان من بسته هدیه شبانه فورجیم هنوز تموم نشده امشب اگه بسته یک روزه نامحدود بزنم میتونم از بسته استفاده کنم؟
بله میتونید .
الان رو سیم دایمی خودم یکماه شبانه نامحدود رو خریدم میرم برای تستش
![]()
دوست عزیز منظور دوستان بسته یک روزه 5000 تومنی هستش نه یک ماهه . ماهانه ها همه تست شده هستن و هیچ محدودیتی ندارن .
سلام دوستان کسی اطلاع نداره چه زمانی 4g همراه اول در شهرهای استان خراسان رضوی مثل تربت حیدریه و نیشابور فعال میشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)