تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 655 از 720 اولاول ... 155555605645651652653654655656657658659665705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتم فروشگاه خانه پاناسونیک دو مدل پلاسمای 42st30 و vt30 رو داشت. همین موضوع خرابی vt30ها رو بهش گفتم که انکارش کرد و در سنجش با سامسونگ درباره ی خرابی ها گفت سامسونگ از هر 10 مدل یکیش خرابه ولی پاناسونیک از هر 1000 تا یکیش.
    یه مدل led فکر کنم et هم داشت که قیمت 46 اش 3880 بود. یکم وسوسه شدم اینو بخرم چون بهای 42st30 برابر 3880 بود و 42vt30 نزدیک 4380 میلیون. پیشنهاد شما چیه؟
    میگفت نزدیک سونی نشو که پنلهاش سامسونگه. اگه خواسنی سامسونگ سری 8 اش رو بگیر. وگرنه همین پلاسمای پاناسونیکو که بهترینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رفتم فروشگاه خانه پاناسونیک دو مدل پلاسمای 42st30 و vt30 رو داشت. همین موضوع خرابی vt30ها رو بهش گفتم که انکارش کرد و در سنجش با سامسونگ درباره ی خرابی ها گفت سامسونگ از هر 10 مدل یکیش خرابه ولی پاناسونیک از هر 1000 تا یکیش.
    یه مدل led فکر کنم et هم داشت که قیمت 46 اش 3880 بود. یکم وسوسه شدم اینو بخرم چون بهای 42st30 برابر 3880 بود و 42vt30 نزدیک 4380 میلیون. پیشنهاد شما چیه؟
    میگفت نزدیک سونی نشو که پنلهاش سامسونگه. اگه خواسنی سامسونگ سری 8 اش رو بگیر. وگرنه همین پلاسمای پاناسونیکو که بهترینه.

به حرف فروشنده ها توجه نکن. شما اگه فروشگاه سامسونگ هم بری میگه سامسونگ بهترینه و بقیه ی برندها آشغالن، اگه نمایندگی سونی بری فروشنده میگه سونی بهترینه و بقیه برندها آشغالن و الی آخر.
    تا چندی پیش پلاسمای پاناسونیک 42st50 توی بانه موجود بود. متاسفانه تموم کردن. هم کیفیتش از ST30 دو پله بالاتره و هم اینکه قیمتش 2میلیون ارزونتر از ST30 هستش!! دو میلیون ناقابل فقط بخاطر گارانتی! من بودم صبر میکردم یه دونه ST60 یا ST50 از بانه میگرفتم و با مابقی پولم یه دونه سینما خانگی و بلوری میگرفتم. اگر هم میخوای زودتر تلویزیون بخری همون ST30 رو بگیر ضرر نمیکنی. مد تصویرشم بذار روی "سینمای واقعی" و فیلمهای باکیفیت 1080 باهاش نگا کن و از کیفیت تصویر تلویزیونت لذت ببر

3. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاسگزار از شما دوست ارجمند.
    یه مساله ای که با بررسی هر سه گونه تلویزیونها دریافتم این بود که توی پلاسماهای زیر 50 اینچ نمیتونی کیفیت full hd رو داشته باشی ( با اینکه روی پلاسماهای 42 من برچسب full hd رو دیدم) اما تو lcd و led نه که یکم دید منو درباره ی پلاسما نگران میکنه. همچنین خوندم که رزولوشن led از پلاسما بالاتره.
    مساله ی دیگه مصرف برق پلاسماست که با این اوضاع افزایش بهاهای برق یکم نگران کننده ست.
    دلم با پلاسماست اونم پاناسونیک اما میترسم پشیمونم کنه. آخه کم براش پول نمیدی که دلت نسوزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سپاسگزار از شما دوست ارجمند.
    یه مساله ای که با بررسی هر سه گونه تلویزیونها دریافتم این بود که توی پلاسماهای زیر 50 اینچ نمیتونی کیفیت full hd رو داشته باشی ( با اینکه روی پلاسماهای 42 من برچسب full hd رو دیدم) اما تو lcd و led نه که یکم دید منو درباره ی پلاسما نگران میکنه. همچنین خوندم که رزولوشن led از پلاسما بالاتره.
    مساله ی دیگه مصرف برق پلاسماست که با این اوضاع افزایش بهاهای برق یکم نگران کننده ست.
    دلم با پلاسماست اونم پاناسونیک اما میترسم پشیمونم کنه. آخه کم براش پول نمیدی که دلت نسوزه

نگران مصرف برقش نباش. شما که از صبح کله ی سحر تا نصف شب نمیخوای روشنش بذاری. نهایتا روزی 6 ، 7 ساعت روشن باشه که در طول یکماه تفاوت پول برقش با یه ال ای دی قابل توجه نیست.
    پلاسماهای زیر 50 اینچ سامسونگ و ال جی نمیشه رزولوشن full HD داشته باشی ولی اکثر پلاسماهای زیر 50 اینچ پاناسونیک رزولوشن فول اچ دی دارن و از نزدیک که نگا کنی تفاوت کیفیت دارن با رزولوشن HD اون چیزی هم که شنیدی مال روزگاری بود که پلاسما در رزولوشن پایینتر از LCD/LED تولید میشد؛ رزولوشن هایی مثل 480*854 و 768*1024 اما امروزه اکثر تلویزیون های پلاسما رزولوشن 1080*1920 دارن.
    اگه کیفیت تصویر میخوای فقط پلاسما بگیر. ولی اگه فقط یه تلویزیون میخوای که تصاویر دریافتی رو برات نشون بده و کارتو راه بندازه LCD/LED بگیر.
    برای دریافت بهترین کیفیت از یک تلویزیون 42 اینچ، اگه تصویری که نگاه میکنی HD هست باید 3 متر از تلویزیون فاصله بگیری و اگه تصویری که نگاه میکنی SD هستش باید فاصله ی چشمت تا صفحه ی تلویزیون حدود 4متر باشه.

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان من میخوام 50x60 بگیرم

قیمتش مناسبه

ازش خرید داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من میخوام 50x60 بگیرم

قیمتش مناسبه

ازش خرید داره؟
    پلاسماهای سری 60 پاناسونیک واقعا حرف ندارند. این مدل ساده ترین و ارزان ترین مدلش هستش و در حال حاضر فقط همین مدل توی ایران هست و مابقی مدلهای 2013 نیومده به بازار ایران.
    اگه سایز 50 میخوای گزینه ی خوبیه و کیفیت تصویر و کنتراست خیلی خوبی هم داره. در کل با توجه به کیفیتش قیمتش خیلی مناسبه. تنها ایرادش اینه که 720p هستش و 1080p نیست. که اگه شما فیلمهای بلوری زیاد می بینی یه تلویزیون 1080p بگیر اما اگه برای دیدن فیلم های روی فلش مموری و ماه - وار- ه و شبکه های داخلی میخوای همین گزینه ی مناسبیه

8. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من اصلا اهل بلوری نیستم

یکی از دوستان پیشنهاد مدل فوق را بدون ضمانت بقیمت 2400 داده

با سپاس از پاسختون

راستی این مدل قابلیت فیلم با زیر نویس رو داره
    Last edited by mehrdad2; 29-12-2013 at 20:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

در این سایت اطلاعات خیلی خوبی در مورد تلویزیونهای سال 2013 و 2012 ارائه شده یک سکانس تاریک و یک سکانس روشن از فیلم skyfall 00:55:45 انتخاب شده و به تی وی ها امتیاز داده شده طبق معمول پلاسما های پانا اول هستند ولی برای من سواله چرا جزییات در مناطق تاریک در پلاسما st60 مشخص نیست اینم ادرس صفحه و عکس که از پنل پلاسما گرفته شده هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از john3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من اصلا اهل بلوری نیستم

یکی از دوستان پیشنهاد مدل فوق را بدون ضمانت بقیمت 2400 داده

با سپاس از پاسختون

راستی این مدل قابلیت فیلم با زیر نویس رو داره

الان اهل بلوری نیستی ولی در آینده ی نزدیک دیسک های بلوری بعنوان منابع رایج فیلم درمیاد.
    قیمتش از 2400 یه مقداری کمتره توی بانه.
    اگه میخوای فیلم با زیرنویس فارسی رو پخش کنه سامسونگ بگیر. سایز 51 اینچ مدل F4500 که بدون گارانتی موجوده و قیمتشم یک مقدار از اون مدل پاناسونیک کمتره. توی نمایندگی ها هم موجوده به اسم 51F4850

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در این سایت اطلاعات خیلی خوبی در مورد تلویزیونهای سال 2013 و 2012 ارائه شده یک سکانس تاریک و یک سکانس روشن از فیلم skyfall 00:55:45 انتخاب شده و به تی وی ها امتیاز داده شده طبق معمول پلاسما های پانا اول هستند ولی برای من سواله چرا جزییات در مناطق تاریک در پلاسما st60 مشخص نیست اینم ادرس صفحه و عکس که از پنل پلاسما گرفته شده هست.

تو این مقایسه ملاک نمایش رنگ مشکی هست نه نمایش جزییات در سایه ها.بنابراین تی وی ها رو حالتی تنظیم شدن که بتونن بیشترین قدرت خودشون تو رنگ مشکی داشته باشن.

14. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •