برای احتیاط اگه قبل از ساعت 2 کانکت بودی بعداز ساعت 2 یکبار دیسکانکت کن.فکر کنم اگه قبلش کانکت بشی دیگه رایگان محسوب نشه.
برای احتیاط اگه قبل از ساعت 2 کانکت بودی بعداز ساعت 2 یکبار دیسکانکت کن.فکر کنم اگه قبلش کانکت بشی دیگه رایگان محسوب نشه.
بچه ها به نظر شما dns های مخابرات باشن پینگ و سرعت بهتره یا dns های عمومی مثل 8.8.4.4 ? کدوم رو بزاریم بهتره ؟
بستگی داره.در حال حاضر عمومی ترین DNS-هایی که خیلی خوب هستن اینه:
208.67.222.222
208.67.220.220
شما بهترین راه رو انتخاب میکنی(بایاس).من خودمم همیشه همینکارو میکردم(وقتی محدود داشتم).مشکل خاموش موندن چراغ لن هیچ ارتباطی به تنظیمات بایاس نداره.خیالت راحت.
خیر.نیازی نیست.خودبخود از ساعت 02.00 تا 06.00 رایگان هستش.بارها و بارها و بارها تست کردم.مثلاً از ساعت 1 وصل بودم و دیگه خاموش نکردم.از ساعت 2 دانلودام شروع شده و رایگان محاسبه شده.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ممد الان ک اومدم خونه دیدم بازم نت قطع شده و پینگ که گرفتم همون پیغام رو میداد.(Destination net unricahable)
تنظیمات مودم رو برگردوندم رو بریج و گذاشتم کانکشنم وصل شه.دیدم خطای یوزر پسورد میده.در حالیکه درست وارد کردم.پس نتیجه گرفتم این ایراد از طرف خود مخابرات باید باشه.میشه؟
الان اون نرم افزار ReConnect انقدر تلاش کرد که وصل شدم.کاش یه نرم افزار وجود داشت که توی حالت PPPoE هم وقتی اتصال قطع میشه انقدر مودم رو ریبوت کنه تا وصل شه.
Last edited by KING iMAN; 19-08-2013 at 13:57.
اره زياد پيش مياد كه وصل نش مثلا چند دقيقه طول ميكشه هي بايد كانكت زد تا وصل بشه.
من توي حالت pppoe ديدم خودش تلاش مي كنه كه وصل بشه.(اون گزينه رو زدي تاثير نداشت؟)
کدوم گزینه؟
همين كه گفتي اين 2 گزينه چي هستن.
من هم 256نا محدود دارم مخابرات خوزستان تا چند وقت پیش سرعت بین110-120بود ولی الان آوردن روی سرعت واقعی یعنی بین32-40
والا حق هم دارن چون من خودم توی سه ماه که سرعت روی 120بود 600گیگ دانلود داشتم که میدونید اگر هر نفر انقدر ترافیک مصرف کنه چه بلایی سر شرکت مخابرات میاد؟
الان اگه هر گیگ رو 5تومن حساب کنیم من خودم تنها پدر این شرکت رو در آوردم(یعنی من 41تومن دادم 3میلیون تومن ترافیک مصرف کردم)
الان دیگه ماهی به زور شاید 7گیگ ترافیک مصرف کنم چون دیگه هاردم جا نداره و نمیتونم چیزی بگیرم.
پینگش هم برای بازی آنلاین عالی هست من پینگم روی 100هستش.
در کل راضی هستم از مخابرات.
آها.نه.بازم همینطور میشد.فقط تفاوتش این بود که توی صفحه ی مرورگرم کادر ورود یوزرنیم و پسورد باز میشد(مربوط به اینترنت) که دوباره کانکت شه.من میخوام اتوماتیک انجام شه.نمیتونم که همش بشینم پای سیستم.اینجوری اگه یه فایل رو بذارم دانلود و برم بیرون نمیتونم مطمئن باشم که داره دانلود میشه.
دوست عزیز کاملاً در اشتباه هستین.
مخابرات هزینه ای بابت ترافیک پرداخت نمیکنه!
بله.کاملاً درست شنیدید.در واقع هیچ اپراتور اینترنتی یک ریالم بابت ترافیک مصرفی کاربرانش پرداخت نمیکنه.اینا صرفاً هزینه ی پهنای باند خریداری شدشون رو پرداخت میکنن.واسه همینه که گلوی خودمونو پاره کردیم که سرویسهای محدود حجمی از اساس غیرقانونی و غیراخلاقیه.
نه دیگه اینطور که شما فکر میکنید هم نیست وگرنه شرکت ها زیاد به اونایی که مصرف بالایی دارن گیر نمی دادن حتما یه هزینه هایی داره واسشون
به ضرس قاطع عرض میکنم صرفاً هزینه ی پهنای باند خریداری شده رو به زیرساخت میدن.بعد از اون باید واسه خودشون درامدزایی کنن که در این راستا به هر اقدام ناجوانمردانه ای دست میزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)