تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 655 از 870 اولاول ... 155555605645651652653654655656657658659665705755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,541 به 6,550 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مردان 90 دقيقه اي ليگ برتر

سايت گل- با گذشت 14 هفته از ليگ برتر، هفده بازيکن در همه بازيهاي تيم هاي خود حضور داشته و يک دقيقه را نيز از دست نداده اند. اين بازيکنان در ليگ برتر امسال تاکنون 1260 دقيقه بازي کرده اند. تيمهاي تراکتورسازي و راه اهن با داشتن سه بازيکن 90 دقيقه اي در بين تيمهاي ليگ برتري رکورد دار هستند. تيمهاي صبا، فولاد، پرسپوليس،مس، پيکان، پاس، ابومسلم به دليل تغييرات متعدد در ترکيب خود بازيکني ندارند که در همه دقايق اين فصل بازي کرده باشند. اسامي بازيکنان 1260 دقيقه اي اين فصل عبارت است از:

مجتبي ترشيز، مصطفي اکرامي، مهدي کياني(تراکتورسازي)
    مجيد باجلان، ابراهيم کريمي، حسين پاشايي( راه اهن)
    مهدي رحمتي، شاهين خيري(سپاهان)
    ميرهاني هاشمي، مصطفي صبري(سپاسي)
    عبدالرضا بازياري(شاهين)
    محمد صلصالي(ذوب اهن)
    پژمان منتظري(استقلال)
    محسن ارزاني(استقلال اهواز)
    مهدي محمدي(استيل اذين)
    مرتضي ابراهييمي(سايپا)
    پيروز قرباني(مس)

خسرو حيدري بازيکن استقلال نيز در همه بازيهاي اين فصل تيمش حاضر بوده، اما در مقابل فولاد در دقيقه اخر تعويض شد. مصطفي اکرامي بازيکن تيم تراکتور به دليل سه اخطاره شدن، هفته اينده از اين فهرست خارج مي شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض یک اشتباه لپی دیگر از جواد خیابانی

سایت گل - اشتباه جواد خیابانی در تفسیر اتفاقات بازی ایران و کلمبیا باعث شد بسیاری از مخاطبانی که منتظر تماشای ادامه مسابقه بودند به خیال اینکه بازی به دلیل باران سیل آسا ادامه پیدا نخواهد کرد تلویزیون ها را خاموش کنند، اما درست پنج دقیقه (؟) بعد از ادعای گزارشگر بازی، مسابقه دوباره به جریان افتاد و دو تیم زیر باران به میدان رفتند.

خیابانی در صحنه ای که تلویزیون نیجریه به پخش تصاویر مربوط به یکی از هواداران تیم ملی این کشور که پشت میکروفن مشغول رجزخوانی بود پرداخت، شرایط را اینگونه تفسیر کرد: «گویا یکی از مسئولان برگزاری به تماشاگران اطلاع می دهد که بازی ادامه پیدا نمی کند و به همین دلیل مردم در حال ترک ورزشگاه هستند.» پنج دقیقه (؟) بعد از این اتفاق بازی ادامه پیدا کرد و آن هوادار نیجریه هم همچنان پشت میکروفن آواز می خواند.

کد:
    2009/10/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض استیلی - پرسپولیس؛ دل و قلوه روی ذغال

استیلی در صورت پیروزی در بازی فردا خود را به عنوان نامزد جدی جانشینی زلاتکو کرانچار مطرح خواهد کرد.

سایت گل – تردیدی نیست که حمید استیلی همیشه در آرزوی سرمربیگری در پرسپولیس بوده است. استیلی که بعد از حضور مجدد پروین در جمع قرمزها از بهمن به این تیم بازگشت و تا پایان فوتبالش در 37 سالگی در آن توپ زد، بعد از اتمام دوران بازیکنی زیر نظر سه مربی کار کرد.

اما درست در لحظه ای که انتظار سرمربیگری پرسپولیس را داشت، با تغییرات مدیریتی قرمزها از هدف خود دور شد. استیلی در این مدت مربی تیم هایی مثل ابومسلم، سپاهان، فولاد و یکی دو باشگاه دیگر بوده است اما سرانجام حبیب کاشانی در هیات مدیره این تیم به این باشگاه پیوست. او حالا وظیفه دارد تیمش را در یک مسابقه حیاتی در حالی هدایت کند که دو اسم بزرگ مقابل او قرار گرفته است. اول پرسپولیس، باشگاه همیشگی اش، دوم حبیب کاشانی، مدیری که شاید استیلی بدون حمایت او امروز سرمربی استیل آذین نبود.
    در عین حال این نبرد جنبه های دیگری نیز دارد. اول اینکه استیلی در صورت پیروزی در بازی فردا خود را به عنوان نامزد جدی جانشینی زلاتکو کرانچار مطرح خواهد کرد و دوم اینکه هواداران پرسپولیس که بابت رفتارش در دوران افشین قطبی دل خوشی از وی ندارند ، با شم مربیگری او از نزدیک آشنا خواهند شد. استیلی برای رسیدن به این هدف علی کریمی را همچون عصای موسی در دست دارد. بازیکنی که البته با همان دغدغه های مشابه حمید استیلی به میدان می رود. بازیکنی که درخشش اش در مسابقه فردا هواداران را مکدر خواهد کرد. قبول کنید که مسابقه عجیبی است.

کد:
    2009/10/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برنامه کریمی برای خوشحالی پس از گل

پیراهن پرسپولیس زیر پیراهن استیل آذین

سايت گل - بعدازظهرچهارشنبه علی کریمی در گفت و گو با سایت اختصاصی اش گفت:اگر به پرسپو.لیس گل بزنم طوری خوشحالی می کنم که هواداران پرسپولیس هم خوشحال شوند.
    با توجه به اینکه کریمی در خط حمله استیل آذین بازی می کند،اکثر توپ ها به این بازیکن ختم می شود و پنالتی زن اول استیل آذین هم هست احتمال اینکه او دروازه پرسپولیس را باز کند بسیار زیاد است.شاید به همین دلیل است که موضوع عکس العمل پس از گل به یکی از دغدغه های کریمی تبدیل شده و او برنامه ویژه ای را برای این اتفاق طراحی کرده است.
    به گفته دوستان نزدیک کریمی او قصد دارد زیر پیراهن استیل آذین پیراهن پرسپولیس را به تن کند تا اگر گل زد پیراهن استیل آذین را دربیاورد و با پیراهن پرسپولیس تعصبش را به رخ هواداران حاضر در ورزشگاه بکشد.البته این حرکت بی تردید یک کارت زرد را برای کریمی به همراه خواهد داشت اما او با این جریمه هم کنار آمده و حتی تصمیمش را به گوش برخی از مسئولان باشگاه استیل آذین هم رسانده است.
    باید منتظر ماند و دید اگر استیل آذین با گل کریمی پرسپولیس را شکست بدهد باز هم او در ورزشگاه آزادی تشویق خواهد شد؟

کد:
    2009/10/30

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض کمالوند: دیگر ۱۰ ثانیه هم از رودباریان استفاده نمی‌کنم!

فراز کمالوند درباره ناراحتی حسن رودباریان از وی به دلیل انتقاد بعد از بازی با پرسپولیس اظهار داشت: رودباریان نباید از من ناراحت شود. او می خواست گل بد نخورد تا من هم انتقاد نکنم.
    وی افزود: من چیز خاصی در مورد رودباریان نگفتم. رودباریان روزی که در تمرین تراکتورسازی حاضر شد ۱۶ کیلو اضافه وزن داشت. ۶ هفته صبر کردیم تا وزن خود را کم کند و آماده شود. بازیکن اگر ادعای حرفه ای بودن دارد نباید با این همه اضافه وزن در تمرین حاضر شود.
    این مربی ادامه داد: تراکتورسازی موش آزمایشگاهی نیست. تاوان اشتباهات او را نباید یک تیم بدهد. گل هایی که مقابل تیم های پرسپولیس، ابومسلم دریافت کرد را یک بچه هم نمی خورد. رودباریان در چند بازی گل های بدی را خورد اما من هیچ چیز نگفتم ولی وقتی در یک مسابقه مثل بازی با پرسپولیس روی اشتباه او کمر تیم می شکند دیگر نمی توانم ساکت بمانم. آدم باید شهامت داشته باشد و اشتباهش را بپذیرد. در روزی که هواداران تیم از تبریز ۱۰ ساعت را پیموده اند تا خود را به ورزشگاه آزادی برسانند، نباید به همین راحتی نظاره گر شکست تیم خود باشند.
    کمالوند با اشاره به این که تا پایان فصل دیگر به رودباریان بازی نخواهد داد، تاکید کرد: سقف فرصت به یک بازیکن اندازه ای دارد و من به اندازه کافی پای رودباریان ایستادم. از گلر امید خود استفاده می کنم ولی دیگر از رودباریان استفاده نخواهم کرد.
    وی درباره شرایط تیم بعد از بازی با پرسپولیس عنوان کرد: اگر برای تیم حاشیه درست نکنند، شرایط خوبی داریم. در چند روز گذشته کلی مطلب علیه من نوشته اند. بعی ها از اینکه من در لیگ برتر مربیگری می کنم ناراحت هستند و هر روز یک مطلبی می نویسند در حالی که من ۱۳ سال است مربیگری می کنم و با این حاشیه ها کاملا آشنا هستم.
    کمالوند یادآور شد: تیم تراکتورسازی متعلق به من و یا یک بازیکن نیست. من به عنوان سرمربی باید دنبال منافع باشگاه و هواداران تیم باشم.

کد:

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داشته باش مربي رو.
    حرف حساب جواب ندارد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اختصاصي گل: فيفا پرسپوليس را تهديد كرد

در متن نامه فيفا هيچ اشاره‌اي به نوع تنبيه احتمالي نشده است اما ممكن است تنبيهاتي از قبيل لغو اجازه فعاليت در بازار نقل و انتقالات فوتبال، سقوط به دسته پايين‌تر و كسر امتياز براي پرسپوليس در نظر گرفته بشود.

سايت گل - تعلل پرسپوليس در پرداخت مانده قرارداد دو بازيكن پانامايي كه در دوره مديريت حچت‌الله خطيب به جمع قرمزها اضافه شدند، فيفا را وادار به تهيه نامه‌اي نسبتاً تهديد آميز كرد كه در آن قيد شده در صورت آنكه پرسپوليس تا روز 13 نوامبر(22 آبان) اقدام به پرداخت پول نكند، در زمينه اين باشگاه تصميم‌گيري خواهد شد.

متن نامه ارسالي به دفتر باشگاه پرسپوليس به شرح زير است:
    آقایان محترم، ارجاعتان می‌دهیم به موضوع ذکر شده در بالا، به ویژه فکس باشگاه پرسپولیس مورخ 19 سپتامبر 2009 و مکاتبات آقای ریورا مولتون در 23 سپتامبر 2009 که در آن آقای ریورا جزئیات بانکی خود را به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد (برای راحتی ارجاع به پیوست مراجعه کنید).
    در پیوست مکاتبه‌ای به تاریخ 21 اکتبر 2009 وجود دارد که آن را از آقای ریورا دریافت کرده‌ایم و طبق آن متوجه شدیم مساله فعلی هنوز حل نشده است.
    لطفا به یاد داشته باشید که اگر این موضوع تا 13 نوامبر 2009 حل نشود، پرونده را به اتاق حل اختلاف خواهیم فرستاد تا تصمیمی رسمی گرفته شود و این کار را پس از آن انجام خواهیم داد که بازیکن بگوید این مساله در بازه زمانی ذکرشده در بالا حل نمی‌شود.

از طرف اتاق حل اختلاف

نكته اول:
    دو بازيكن پانامايي به نام‌هاي كارلوس ريوراوخوزه تورس در دوره مربيگري علي پروين به پرسپوليس پيوستند و بعد از مدتي به كشور خود بازگشتند. اين دو طبق قرارداد نزديك به 66هزار دلار از پرسپوليس طلبكارند .
    نكته دوم:
    در متن نامه فيفا هيچ اشاره‌اي به نوع تنبيه احتمالي نشده است اما ممكن است تنبيهاتي از قبيل لغو اجازه فعاليت در بازار نقل و انتقالات فوتبال، سقوط به دسته پايين‌تر و كسر امتياز براي پرسپوليس در نظر گرفته بشود.
    نكته سوم:
    هنوز باشگاه اسپورتينگ 89 كه اين دو بازيكن از آنجا به صورت قرضي به پرسپوليس پيوستند، وارد شكايت از پرسپوليس نشده اما آنها بعد از پايان ماجراي بازيكنان به دنبال 100 هزار دلاري خواهند بود كه اتفاقا در اين روزهاي بد اقتصادي واقعا به كار شان مي آيد.... و اين تازه آغازي بر يك دردسر تازه است.

کد:
    2009/10/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ادعاي دوپينگي مايلي كهن: من به بازيكنان سايپا هم شك دارم

سايت گل – وقتي محمد مايلي كهن پشت تريبون قرار مي گيرد هميشه بايد منتظر يك ادعاي عجيب و غريب توسط او باشيم. مايلي كهن در آخرين اظهارنظرش ماجراي دوپينگ را به تيم خودش كشانده واز كميته مبارزه با دوپينگ تقاضا كرده كه نظارت بيشتري روي ليگ برتر داشته باشد. او مي گويد : «من به بازيكنان خودم هم شك دارم! بعضي از آنها در تمرينات فوق العاده هستند اما در روز بازي نشاني از آمادگي ندارند. البته برعكس اين قضيه هم صادق است. بنابراين قصد اتهام زدن به تيم هاي ديگر ليگ را ندارم و از فدارسيون فوتبال مي خواهم تكليف مرا با بازيكنان خودم مشخص كند.»
    مايلي كهن در تاييد ادعايش مي گويد: «چگونه ممكن است يك فوتباليست دو متري در دقيقه 93 بازي فاصله بين دو محوطه جريمه زمين فوتبال را با سرعت طي كند و بلافاصله با همان سرعت اين فاصله را برگردد؟ تجربه من مي گويد اين اتفاق به جز در مواردي كه از مواد نيروزا استفاده شده غيرممكن است. به هر حال بايد بدانيم كه بازيكن هميشه در اختيار باشگاه نيست و من به همين جهت از كميته مبارزه با دوپينگ مي خواهم كه انجام تست دوپينگ از تيم سايپا را در اولويت قرار دهد.»

کد:
    2009/10/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شفيع زاده: هزينه آزمايش دوپينگ بازيكنانم را پرداخت مي كنم

تعجب مي كنم كه چرا هيچ كس دليل دوندگي بالاي بازيكنان استقلال اهواز را در ميانگين سني بسيار پايين آنها جستجو نمي كند.

سايت گل - بحث دوپينگ بازيكنان استقلال اهواز اين روزها آنقدر بالا گرفته كه مديرعامل اين تيم براي رفع اتهام از بازيكنانش وارد عمل شده است. شهرام شفيع زاده كه به شدت از مجيد جلالي بابت طرح اين موضوع دلگير است مي گويد: «اين حقه ها متعلق به دهه 70 است و ديگر قديمي شده. بهتر است آقايان اگر مي خواهند ما را به حاشيه ببرند از روش هاي جديدتر و پيچيده تري استفاده كنند.»
    شفيع زاده براي روشن شدن ماجرا يك پيشنهاد قابل توجه دارد. او مي گويد: «در صحبتي كه با آقاي دكتر هاشميان رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدارسيون فوتبال داشتم ايشان گفت هزينه هر آزمايش حدود 400 هزار تومان است. من حاضرم هزينه آزمايش تك تك بازيكنان استقلال اهواز را پرداخت كنم تا مشخص شود كه بازيكنان ما پاك هستند. تعجب مي كنم كه چرا هيچ كس دليل دوندگي بالاي بازيكنان استقلال اهواز را در ميانگين سني بسيار پايين آنها جستجو نمي كند.»
    شفيع زاده در پايان يك درخواست هم از رسانه ها دارد: «لطفا تيم ما را با تيم هاي خصوصي تازه وارد مقايسه نكنيد. هر وقت آقايان توانستند مثل استقلال اهواز هشت سال تيم داري كنند، آن وقت اين مقايسه معنا پيدا مي كند.»

کد:
    2009/10/31

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

کجاش از رو حساب بود ؟
    خودشم میگه در برابر ابومسلم و پیروزی همش 2 تابازی بد بود
    نمیشه که تو همه بازیا خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •