من پراکـــسی ندارم ، اگه داشتم میتونستم براتون Key بفرستم .
این صحبتو رو تو تاپیک دوتا2 (نه تاپیک دوتا) ادامه بدید لطفا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پراکـــسی ندارم ، اگه داشتم میتونستم براتون Key بفرستم .
این صحبتو رو تو تاپیک دوتا2 (نه تاپیک دوتا) ادامه بدید لطفا .
من الان دو دست دیگه رفتم مشکلی نبودمن که مشکلی ندارم در کلیه ساعات
اما روزی 2 یا 3 دست بیشتر بازی نمی کنم
لامصب خیلی طول میکشه بازی ها
مخصوصا اگر یکی دوتا نوب هم تو تیم باشه
-----
این Aatrox مثل بز کوهی میفته رو ادم ، کف ش میبره ادم اسپیل واقعا عالی سرعت تیم بالا میبره...
امروز خبر PBE میدیم به نظر پچ 3.9 تغییراتی تو گرافیک بازی میخوان بدن ...
فککنم این سه شنبه پچ ۳.۹ میاد نرف_باف draven ک مربوط ب پسیوشه و احتمالا kenen اعمال میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
والا الان که برای من 33٪ دانلود شده، و در قسمت applying patch بدجور گیر کرده
فکر کنم باید از نو برم جلو
از فایل دو مگابایتی رفتم
ای خدا، چرا این بازی دانلود نمیشه
شنیدم نسبت به دوتا، حرفهای تر هست، واقعیت دارد آیا؟
بستگی به این داره که تعریف شما از یک بازی Moba حرفه ای چی باشه؟ اینکه در صورت اشتباه در بازی باز هم فرصت جبران داشته باشید؟ یا اینکه عملکرد یک شخص مهمتر از کار تیمی است؟ و یا خیلی موارد دیگه ......
چیییییی؟پ.ن : اوبیتو زد ماداراتونو قشنگ سر کار گذاشت چپتر آخری که : دی
شایعست
توی پچ 3.9 قراره پینگ هارو دیگه نشون نده توی لودینگ بجاش سامانر ایکون رو نشون بده
این اسکین Udyr هم نمیاد لامصب تو کفیم(دارن 4 تا death animiation واسش می سازن اورین اورین)
خلاصه این پچ 3.9 خیلی خوبه
اره گیم پلیش اسونتر از دتا هست و تنوع مدل هیروهاش زیاده مثله دوتا (agility.Strength,intel)اینا نداره به جاش(fighter.assassin.mage.tank.junglercarry) داره وبالانس هم هست مثله دوتا نیست که فیسلس 6 بکنه همرو بکشه
رو 33% وایسا یکم فرصت بده یه 4-5ساعت
Last edited by GL & HF; 06-07-2013 at 23:24.
والا من که هنوز موفق به دانلود بازی کردن نشدم
نمی دونم ایراد از کجاس
فایل یک گیگابایتی دانلود شد، وسط راه به applying patch رسید و همونجا گیر کرد
همه چی رو حذف کردم و حالا از فایل 32 مگابایتی قصد ادامه دارم
امیدوارم جواب بده
خوب، چیزایی رو که شما گفتین، یعنی ارجحیت داشتن
این سوالایی که شما پرسیدین چی؟ چطور هست؟ سایر اطلاعاتی نیز که دارین، میتونین در اختیار بزارین؟
خوب، یک دست بودن بازي، هیروها، قدرت مساوی، که مشخص کننده قدرت بازی کننده میشه و نه فقط هیرو
امکان بازیابی قدرت در صورت وجود چند اشتباه، و اینجور چیزها دیگه
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 19 مهمان)![]()
من بازی دیشبم رو میگم که چقدر تیم ورک تو این بازی تاثیر داره.فکر نمیکنم تو دوتا همچین چیزی ممکن باشه.دیشب رنک رفتم و من مید بودم با fizz.همون اول بازی سیستم هنگ کرد و تو بازی نرفت مجبور شدم سیستم رو ریستارت کنم و مودم رو ریست کنم و خلاصه یه چند دقیقه طول کشید تا بالاخره وارد بازی شدم دیدم همه لول 9 و 10 شدن و مید هم به فنا رفته و فحش و ریپورته که به من میدن.حالا من لول یک
گفتم من که ریپورت میشم بذار حداقل تلاشم رو بکنم.آقا رفتم فارم از تاپ شروع کردم و مید و بات رو همه رو فارم کردم 3 دقیقه ای شدم لول 10 همه کف کردن خلاصه خودم رو رسوندم به بقیه و حالا مساوی بودیم.خلاصه تو یه تیم فایت یه تریپل گرفتم و فید شدم.یه 10 تایی کیل گرفتم از خیلیا که از اول تو بازی بودن بهتر بازی کردم.بالاخره پوش کردیم و آخر بازی رو بردیم.
میخوام اینو بگم که شما اگه خوب بازی کنید با هر هیرویی میتونید برنده باشید و کیل بگیرید و با تیم ورک میشه تو هر بازی ای برنده بود.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)