دوستان لینک دانلودش رو بزارید لطفا.
دوستان لینک دانلودش رو بزارید لطفا.
چرا این بازی اینقدر تو دریبل زدن یا جاخالی دادن کنده بعضی مواقع دیگه اعصابه ادم خورد میشه.
من بازیم نصبه ، پچ 1.03 + دیتا پک 7 + سریال اورجینال بعد با برنامه پورت چکر خود کونامی هم میزنه playable، پورت 5739 هم بازه اما میرم تو آنلاین قسمتی که آیدی و پسورد می دهیم اصلا ربطی نداره که چی بزنم تا لاگین میزنم می گه An error has occurred چرا اینطوریه کلافه شدم، 100 دفعه بازیو آنیستال اینستال کردم جواب نداد همه چی درسته! اما این اررو منو کشته!
ممنون می شم بگی چیکار کنیم
دوستان من خیلی تغییرات تو pes2011 ایجاد کردم تا چند روز دیگه تمام امتیازات رو ازاد می کنم
الان تقریبا تمام بازیکنان کلاسیک رو ازاد کردم با فیس های جدید
بازیکنا کلاسیک رو بردم تو تیم های سابقشون برا ارسنال هانری برکمپ کمپل پیرس لیونبرگ ویرا و غیره رو اوردم
خیلی با حال شده سعس کردم قدرت تیم هارو برابر کنم کارلوس رو مثل سابق کردم سرعتی شوت زن تو مادرید
رفیقام هر کس بازی کردیم گفته save هامو براش رایت کنم
اگه دوستان مایل بودند اپلودش میکنم همه استفاده کنن و لذت ببرن 170 مگابایت البته پچ هم باید دانلود کرده باشید اون هم یک گیگ و خورده ای
سلام
دوستان میشه یه نفر به ما بگه چطوری میشه پنالتی هوایی رو گرفت ؟؟؟؟؟
بايد بسوزيم و بسازيم، پنالتي گرفتن رو كلا بيخيال شو چون پنالتي هاي هوايي رو نميشه گرفت اگه هم بشه شانسي ممكنه بخوره يه جايي و نره تو گل. از همه بدتر پنالتي چيپ هستش كه اصلا و به هيچوجه نميشه گرفت
دوستان سلام
اقا من این بازی رو تازه نصب کردم برا داداشم که تابستونه بازی کنه
حالا یه درخواست دارم اگه ممکنه
1- اخرین پچ رو اگه لطف کنین لینکش رو که مستقیم باشه و مهمترین نکته روش نصب این پچ ها(تازه کارم)
2- میخوام این مشکل صدا رو درست کنم الان داداشم میگه همه گزارشها بازیکنها رو اشتباهی میگه
این پچی نیست که صدای گزارشها رو فارسی کنه و احیانا فردوسی پور گزارش کنه؟
3- اگه بخواد انلاین بزنه چی؟ یه لایسنس معنبر باید داشته باشه برا ثبت نام تو سایتش درسته؟
قبونتون برم یه حالی به این داداش ما بدین نمراتش خوب خوب شده
اصلا تو این سری 2011 پنالتی زدن خیلی مسخره شده هم گرفتن هم زدن پنالتی
تو نسخه های قبل بهتر بود.
دوستان تابستون تموم نشده جواب بدین تو رو خدا
قربونتون برم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)