سلام دوستان کسی توی منطقه 6 امیر اباد شمالی (بالای چهار راه ال احمد ) وایمکس داره اگه داره انتن دهی سرعتش چجوریه ممنون میشم جواب بدید![]()
سلام دوستان کسی توی منطقه 6 امیر اباد شمالی (بالای چهار راه ال احمد ) وایمکس داره اگه داره انتن دهی سرعتش چجوریه ممنون میشم جواب بدید![]()
1- وایمکس سرعت واقعی ارائه نمی ده بلکه سرعت شما را در حد معمول محدود می کند .
2- من ISP خصوصی داشتم ، وایمکس دارم و خصوصی رو پس دادم الان مخابرات دارم (راجع به ترافیک هم در سرویس محدود حق با شماست ولی سرویس نامحدوشون فوق العاده (سوپرفوق العاده) هست ، ولی محدودشون همه شرکتها تو ایران یه جوریا سر و ته شو می زنن )
سلام
دوستان براي ارتقا سرعت بايدچكاركرد؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون![]()
سرويس 1 مگ مشهد،
سرور كرج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور پاريس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم اين سرور پاريس هم همچين بدك نيست ها!!!
بله داره ... آنتن دهیش هم مناسبه. فقط هرچقدر به شهرک والفجر نزدیک بشید فکر می کنم کیفیت میاد پایین. در کل اون محدوده خوبه. ولی باز بهترین کار اینه که خودتون تست کنید.
موفق باشید.
سلام از ایرانسل بهم زنگ زدن کلی سوال گفت راجع به ایرانسل چی میگن گفتم میگن دزدین![]()
ای بابا دزد چیه
یکم به کیفیت و ثبات شبکه گیر میدادی و مخصوصا پینگ
روتینگ سرویس های وایرلس و وایمکس تقریبا شبیه به همه ولی پینگ وایمکس 2 برابره
برای من همه چیزش خوبه راضیم فقط پینگش پایین ولی یادم نبود بگماخه سر صبح زنگ زد از خواب بیدارم کرد دلیل زنگ زدنم این بود گفت دلیل استفاده نکردن از مودمت چیه
دوباره سلام به دوستان اقا من رفتم ایرانسل ثبت نام اینترنتی کردم گفته تا باهاتون تماس نگرفتن پول رو پرداخت نکنید چقدر طول میکشه به من زنگ بزنن چون تو حساب هم که میرم نوشته تعلیق پرداخت ممنون![]()
سلام دوستان
پینگ سروس های شمام بالاست !!!؟
واسه من 500 - 600 - 800 -400 ایناست
بجز امروز که 230 اکثرا بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)