ممنون ، اره من خیلی راضیم باهاش تا حالا چندتا فیلم full hd ,3d خفن باز کردم . خیلی راحت با کیفیت فوق العاده باز می کنه
ممنون ، اره من خیلی راضیم باهاش تا حالا چندتا فیلم full hd ,3d خفن باز کردم . خیلی راحت با کیفیت فوق العاده باز می کنه
ممنون آقای رایان ، دیدم این سری rs pioneer ، مشخصه که سیستم خوبیه ولی ظاهرش شبیه سینمای خانگی نیست یعنی انگار بلندگوی عقب نداره ، مثل مدلهای BCS-717 پایونیر یا SZ1000 سونی نیست !! این دو تای آخری چه جورین ؟ راستی denon1312 چی ؟ ممنون باز هم
بلندگوی عقب داره ولی بدون پایه هست و در صورت لزوم می تونید براش پایه تهیه کنید.هم پایه دیواری هست و هم پایه ایستاده.
مدل 1312 هم بسیار عالیست.مدل 717 هم مدل خوبیه.مدل sz1000 سینما بلوری نیست و برای شما که بلوری می خواید مناسب نیست.
با توجه به اینکه شما سیستمی می خواستید که حجم صدای بسیار خوبی داشته باشه من سری rs رو پیشنهاد دادم چون تو این زمینه به هیچوجه کم نمیاره.
در هر صورت موارد دیگه هم هستند.پکیج 1312 عالیست.مدل 717 هم تو قیمت خودش انتخاب هوشمندانه ایه.
ای بابا من یکمی گیج شدم حالا rs777 صدای بهتری داره یا دنون 1312؟
رایان عزیز
الان چه پکیجی از یاماها تو بازار پیدا میشه؟
از دوستانی که پایونیر 717 دارن می خوام تجربیاتشون رو اینجا بیان کنن؟؟
ازش راضی هستند؟؟؟
با دنون 1312 مقایسه کردن؟؟
آیا جوابگو هست؟؟؟و صدا ها صاف و واضح هست و تفکیک صداش چطور هست؟؟؟
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم پکیج مدل 395 باشه.باید برید و نمایندگی سوال کنید.
دنون 1312 کمی تفکیک بهتر و صدای نرم تری داره.
rs777 حجم صدای بهتر و به نظر من کمی برای افکت مناسب تره.
این پکیج مشخاصتش رو دیدم قوی نیست!به نظرتون چه طوره یه AV/R قوی بگیرم بعد که دستم باز تر شد بلندگوهاشو بگیرم؟
سلام دوستان من یه سیستم Rs320 pioneer خریدم ملی به یه مشکلی برخوردم . موندم کار این دستگاه چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)