دوستان من انتخابم رو کردم.انتخابم HP Pavilion DV6-3190 هست.دوستان نظر خاصی راجب این مدل ندارید؟همه چی تمومه؟تو بازارم کم شده... کمک کنید لطفاالبته dv6 3052 هم هست
دوستان من انتخابم رو کردم.انتخابم HP Pavilion DV6-3190 هست.دوستان نظر خاصی راجب این مدل ندارید؟همه چی تمومه؟تو بازارم کم شده... کمک کنید لطفاالبته dv6 3052 هم هست
دوستان من به یه نتیجه رسیدم که هر لپتاپی رو باید واسه راسه کاری خودش خرید نه بیشتر نه کمتر.من الان تا 2 سرمایه دارم ولی حداکثر نرم افزاری که میخام روش نصب کنم چون رشتم برق هست از plc و ... بالاتر نمیره و گرافیک 5650 هم واسه من کفایت میکنه.پس چرا الکی حروم کنم پولم.یه 3140 hp بر میدارم.مگه نه؟من که نمیخام کارای سنگین از cpu بکشم
Last edited by metallboyz; 28-12-2010 at 08:33.
بین مدل های اچ پی
با مشخصات زیر چه مدل خوبی با کارائی عالی پیشنهاد میدین :
cpu:cor i7
cache:4-6M
vga:geforce(گرافیک خوب تا 1گیگا ددیکیت)
web,wr-bt-hmdi-
display:13
battry:6Hours
سلام
من می خواستم یک لپ تاپ بخرم برای بازی و فیلم
اگه میشه یک لپ تاپ با مشخصات لپ تاپ MSI GT740باشد اما از سونی یا دل و مانیتورش باکیفت و بزگتر و رمش هم 6گیگ به بالا و کارت گرافیک قوی ترکه بتونه فیلم های با کیفیت بالا مثل HDرا نشون بده و قیمتش تا 2200باشد
لطف می کنید اگر رهنمایی کنید
بین این مدلها واسه کار نقشه کشی و معماری (سی پی یو و رم وگرافیک بالا) کدوم رو پیشنهاد میدین و چرا؟
HP Pavilion DV6-3190
IBM Lenovo Y560
dell xps l501
اگر lenovo نخوام بگیرم کدوم ؟ و در ضمن دلیل اینکه lenovo اینقدر پرطرفدار شده چیه ؟
سلام من مي خواستم لپ تاپ بخرم براي کار طراحي معماري ،کار با اتوکدو..14 اينچ مي خوام و اينکه سبکيش برام مهمه..از مارک سوني و دل لطفا بهم پيشنهاد بدين...و به نظرتون اگه از دبي بگيرم بهتره يا از همين جا از نظر قيمت و گارانتي؟
پس چی شود![]()
سلام،
به نظر من كيفيت ساخت، قطعات خوب، و قيمت نسبتا مناسب باعث شده كه lenovo پر طرفدار شه؛
در ضمن فراموش نكنين كه لپ تاپ با دواميه...
موفق باشيد.
سلام
من می خواستم یک لپ تاپ بخرم برای بازی و فیلم
اگه میشه یک لپ تاپ با مشخصات لپ تاپ MSI GT740باشد اما از سونی یا دل و مانیتورش باکیفت و بزگتر و رمش هم 6گیگ به بالا و کارت گرافیک قوی ترکه بتونه فیلم های با کیفیت بالا مثل HDرا نشون بده و قیمتش تا 2200باشد
لطف می کنید اگر رهنمایی کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)