نو دانشگاه آزاد اگر ترم 1 رو 15 واحد بدن و 12 تا شو پاس کنی ولی معدلت زیر 12 بیاد مشروط حساب میشه ؟؟؟
نو دانشگاه آزاد اگر ترم 1 رو 15 واحد بدن و 12 تا شو پاس کنی ولی معدلت زیر 12 بیاد مشروط حساب میشه ؟؟؟
...............
Last edited by *hasti*; 05-10-2011 at 18:54.
معدل زير 12 مشروط.
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
انتخاب واحد منظورتونه؟
الان اومدم پدرم در اومد از صبح ساعت 11 اونجا ول معطلیم مگه کار انجام میدن همش ملتو میدوونن کار به جایی رسیده میخوایم بریم برگه بگیریم میاد بهمون میگه برگه تموم شد برو از پایین برامون بگیر بیار !!! نوبره والا
مملکت گل و بلبل به این میگن !
اول که رفتیم اصلا نمیدونستیم چی به چیه رفتیم دستور ثبت نام گرفتیم کلی برگه مرگه داشت دیدیم اصلا زده قبلش باید کل پول بریزیم که برای نرم افزار و عمران و مکانیک و دو سه رشته دیگه 806 هزار تومن بود من تو همین تاپیک از چند تا بچه ها پرسیدم همشون گفتن اول 60-70 تومن میدی بعد میای خونه اینترنتی پول میریزی که اینطور نبود که منم 100 هزار تومن بیشتر نبرده بودم پس باید فردا هم برم گفتم بذار بقیه کارا رو کنم اقلا رفتیم تاییدیه تحصیلی گرفتم خودشون پست داشتن 12000 تومن گرفتن ! رفتیم برای وضعیت مشمولین و پیگیریش دوسه اتاق رفتیم اخر سرم گفتن باید بری پلیس +10 ساعت یک ظهر دقیقا اونجا بودم دقیقا 4 ساعت اونجا معطل شدیم فقط سه تا زن گذاشتن اونجا فرت و فرت هم پامیشن میرن ساعت یک شماره گرفتیم 116 بودیم اون موقع شماره 57 کارشو داشتن رسیدگی میکردن بعد گفتیم بریم حالا نوبت نمیشه رفتیم بیرون و یه چیزی با دوستمون خوردیم ساعت 2 اومدیم گفتیم الان نوبتمون شده دیگه دیدیم تازه شده شماره 67 !!!!!!!!! بعد سه تاشون پاشدن رفتن ناهار کوفت ( ببخشید بخورن) نیم ساعت نهار بعد دو نفرشون نماز میخوندن نماز جعفر طیار اینقدر طول نمیکشید
پاشید کار ملتو انجام بدید اخر سر ساعت 4.45 نوبتم شد و ساعت 5 گرفتیم برگه رو دیگه بقیشو وقت نشد دیگه فردا
فردا هم باید 806 تومن به حسابشون واریز شه فیش و ازش یه کپی بگیرم و ببرم اونجا با یه سفته و دیگه بقیه چیزا تکمیله
داغون شدیم خدایی
خلاصه برای بقیه که ثبت نام نکردن یه سری چیزایی که تو مدارک مورد نیاز ننوشته بودن ولی لازمه رو میگم قبلش بگیرید نرید اونجا مثه من ول معطل شید
قبلش از کارنامتون پرینت بگیرید داشته باشید
تاییدیه تحصیلی هم بگیرید از نزدیکترین پست چون اونجا گرونتر میگیرن یه چیزی هم واسه خودشون برمیدارن
کل پولم ببرید با خودتون اینترنتی اینا نیست
پلیس +10 هم قبلش ردیف کنید برید و برگه معافیت تحصیلی رو بگیرید
بلهههه منظورم انتخاب واحد بوددددد
من فردا میرم ثبت نام خدا کنه زود تموم بشه.
مدارکم همه چیز کامل هست فقط عکس 2 نوع هست که از هرکدوم 6تا هست.
راستی منم باید برم Police+10 ؟
عجب گیری افتادیما .
فردا با خودم 800 پول ببرم خوبه؟
خوب انتخاب واحد ميكنيد مثل همه.
مشكلبي نداره
همه باید برید پلیس +10 فقط شانس بیارید خلوت باشه و سریع کارتو انجام بدن
مهندسی گرایش کامپیوتر مکانیک عمران و کشاورزی و ... همه 806 هزار تومن شما 30 تومن هم اضافه ببر واسه کارای دیگه مثلا تاییدیه تحصیلی و پلیس -11![]()
..............................
Last edited by *hasti*; 05-10-2011 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)