رفیق قربون هدف گذاریت برم من
مثل اینکه شما بیشتر تو هدف گذاری مهارت داری تا تست زنی
کارنامش رو فتوشاپیده و هدف گذاری هاش رو اضافه کرده
اون قسمت پررنگ رو منم تایید می کنم ؛طوفانی![]()
رفیق قربون هدف گذاریت برم من
مثل اینکه شما بیشتر تو هدف گذاری مهارت داری تا تست زنی
کارنامش رو فتوشاپیده و هدف گذاری هاش رو اضافه کرده
اون قسمت پررنگ رو منم تایید می کنم ؛طوفانی![]()
پشتیبان جونمون! گفته : A آبی ، B سبز ، C زرد ، D نارنجی ، E قرمز
اون نمره قرمزا هم که بالاش نوشتم هدف گذاری هستش دیگه گفته بنویسین واسه آزمون بعد هدفاتونو منم حال ندارم بنویسم رو کارنامه تایپ می کنم پرینت شو می برم واسش
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
نه بابا فتوشاپم کجا بود (تعطیله تا کنکور مثلا) با همین paint کردمش...مگه نمی بینی کیفیت ازش می باره راستی مگه هدف گذاریم چشه؟؟؟ اگه به 80 فکر نکنم که دیگه نمی تونم منفی5 بزنم
حالا زیاد هم فرق نمیکنه
هیچی چون تقریبا به هیچ کدوم از هدفهای تعین شده نرسیدی گفتم
ایشالا به اون درصدایی که مد نظرته برسی![]()
هدفا رو الان گذاشتم آزمون بعد که هنوز نتیجه ش نیموده تا ببینم چند میارم! آره حتما می رسم (شتر در خواب بیند...)
من فکر کردم مال این آزمونه(یعنی فکر کردم قبل آزمون هدف گذاری کردی).در کل ایشالا که به این درصدا میرسی توکلت به خدا باشه.
جالبه با این تراز اختصاصی رتبه شما 102 شده . واقعا آدم شاخ در میاره پس اونی که رتبش 1 شده تراز و درصداش چی بوده؟![]()
مثلا احسان عباسی تو وبلاگش نوشته من یه آزمون کلا 4 تاغ تو اختصاصی ها داشتم حالا خودت تراز و درصدشو حساب کن
دوستان آزمون های جامع قلمچی چندتاست؟ چه تاریخی؟ واسه ثبت نام چه مدارکی میخواد؟ همون دقیقه که ثبت نام میکنی کارت ورود به جلسه رو میدن یا میگن برو یه چند روز بعد بیا؟؟؟
سلام دوستان
خيلي ممنون از لطفتون
عارضم به خدمت تون براي اختصاصي ها ساعت مطالعه واقعا مهمه. با افزايش كميت مطالعه كه حتما بايد كيفيت خوبي داشته باشه، شما به سطح خوبي ميرسين، بعد از اون بايد تمام تلاشتون رو بكنيد تا بتونيد بهترين عملكرد رو تو آزمون داشته باشيد. مثلا بي دقتي نكنيد. همچنين سر آزمون ذهن آماده اي داشته باشيد. منظورم اينه:
بعضي موقع ها بچه ها يه مبحث رو خيلي خوب ميخونن اما درصد خوبي نميزنن، و دليلش اينه كه سر آزمون انتظار دارن سوالات كاملا شبيه اون چيزايي باشه كه كار كردن. مطمئنم به خودشون ميگن كه، نه اين دفعه خوب نخوندم، شايد اگه فلان جا رو ميخوندم اين سوال رو ميديدم و ... ولي وقتي جواب رو ميبينن، ميگن چقدر آسون بود. براي رفع اين مشكل كافيه به اطلاعاتمون اعتماد داشته باشيم و مطمئن باشيم كه ميتونيم سوالا رو حل كنيم. چه فكر كنيد كه ميتونيد، چه نمي تونيد، در هر صورت حق با شماست.
اگر بخوام چند تا مورد رو تو اختصاصي ها بگم: مثلا تحليلي، من مبتكران ميزنم، و دليل اينكه تونستم 100 بزنم رو تمرين زياد ميدونم + ذهن آماده . يا هندسه 1 و فيزيك 2 بيش تر مربوط ميشه به دوميه. مخصوصا تو فيزيك كانون بعضي موقع ها سوالات رو با ظاهر خيلي جديد ميدن كه نبايد اصلا از ظاهرش ترسيد.
براي اينكه ترازتون عوض شه ( ايهام داره با تراز هاي تو اتم ! ) بايد يه انرژي درست و حسابي به خودتون بديد. كه اوليش افزايش ساعت مطالعس و دوميش كه مهم تره همون ذهنيتست.
اميدوارم مفيد باشه ... كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم.
عوض شده وقتاش
یه آزمون 7 خرداد (رایگان) گذاشتن واسه جمع بندی پیش1و2 که پشتیبان جون مون گفت شرایط داره و بعدا می گم کیا می تونن شرکت کنن (خیلی دلشون بخواد کی آخرین جامع سنجشو ول می کنه بیاد قلم؟)
آزمون 14 خرداد لغو شده به جاش یکی اومده 4 تیر این طوری شده برنامه 21 خ:جامع1 ، 28خ:جامع2 ، 4تیر:جامع3 ...مدارکشو دیگه نمی دونم ثبت نام منو بابام کرده بود خبر ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)